profa42
Zainteresovan član
- Poruka
- 336
Baš to! Odlično napisano..sve mi deluje suvise Magino,intimno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš to! Odlično napisano..sve mi deluje suvise Magino,intimno...
Verovatno jeste kroz nečije komentare, ali ovo je knjiga od 300 strana. Ono što jeste ok je njegov stav prema drogama, koji je kroz celu knjigu jako negativan.To nije prvi put da se pise o njenoj bolesti.Pronasla sam da da je vise puta pisano da je bila HIV-pozitivna.Mozes to da pronadjes,sad ne mogu da ti pomognem.
Mala informacija za one koji čekaju Revisited 2 - biće za nekih mesec dana.![]()

Procitala sam 100 i nesto strana i iznecu svoj stav za one koji nisu u prilici da kupe knjigu. Knjiga me je potpuno zbunila i razocarala u delu u kome Magi njemu objasnjava znacenje pesama. Sve pesme osim nekih sa poslednja 2 albuma i par starijih su o heroinu.To mi nikako ne stima kada je u pitanju Ljubav(navodno sinonim za heroin), pored mene, Zemlju, Oci boje meda(vena kada se u nju zarije igla pa se izvadi), Ljudi iz gradova, Dum dum. Jasno mi je da je to bio njihov nacin zivota, ali ima toliko umetnika narkomana i ni jedan nije stvarao samo dela inspirisna drogom. Uvek mi je delovalo da su svestrani i upravo mi se to i dopalo kod njih. Sto se tice sukoba Firci Ilic da to tako nazovem tu neko laze to je evidentno, ali ko je to naravno ne mozemo znati. Za pesmu TO sam ja u knjizi pise da su je napisali Magi i Bojan, a Firci je ovde napisao onu anegdotu
Takodje, pise da Milan nije umro od raka pankreasa sto je odvratno. Ko mu je dao pravo da to pise...
To za pesme je smesno.Kakvo znacenje pesama?
(A sifre su desifrovane odavno,i odavno se zna ko je ko)
To nije cudno,sto tako kazes?(Ne desifruju se pesme nego ljudi)...Ali postoji negde gde Milan govori o pesmama
Znas,u pesmama je drugacije...
@slight,ne mogu da ti posaljem poruku.Ne treba to da pises.
Mislim na ovo: (ona njemu govori)
"Veruj mi da je muzika EKV-a nesto posebno,nesto sto je dugo oblikovano i korigovano,da bi naposletku dobilo formu,odnosno spoj zvuka i slike koju bi slusalac ili gledalac mogao da cuje ili vidi.
Daleko je to od svake kalkulacije...Sve sto smo mi,i sve sto smo imali,ulozili smo u muziku.Ona ne gubi kvalitet u dolazecem vremenu,naprotiv,potpuno sam sigurna da smo postali i ostali kult grupa.
Slazem se,imali smo hitove,ali da znas da se nikada nismo prodali ili snimili nesto sto nije bilo po nasem ukusu,ili ukusu nasih fanova."

Pa pise u knjizi tako...
Au,ljudi,sad sam i ja 100% sigurna da se ovo Firicju nece nimalo dopasti.Uopste se ne radi o subjektivnom osecaju.
A objasnjenje za oci boje meda je...
Znaci,po njemu,decak iz vode oznacava osobu koja se kupa u znoju,usled nedostatka H,a trag pod levom miskom je ubod igle...
Ispade sad da se svaka pesma svede na H i zavisnost.