lord of light
Zainteresovan član
- Poruka
- 364
Hello, covece!
Jeste... Milanov stric je Flavijev ocuh...
@LoL, sve ovo sto je napisao Treba da se cisti je i moj odgovor... Mislim da je ona cak i zavrsila knjizevnost na BU... Cak je prosle godine, u leto, u Zrenjaninu napravila izlozbu EKV fotografija... Da li je to bila ista postavka kao i u BG pre par godina ( mislim da se ta izlozba u BG zvala ,,Memento'' ), ne znam... Ali, kao sto TDSC kaze, bila je bas dobra sa Magom, Milanom , Bojanom...
@profo, znaci ispljuvao je Fircija... Je l' to bila puka pljuvacina ili je naveo prave fakte, argumente? Mislim, ta prica:,,Magi je rekla ovo... Magi je rekla ono... '' - ne pije vodu... Bar za mene... Izvini ako te smaram, ali necu moci da kupim knjigu u skorije vreme... A po malo sam i nestrpljiva... Sorry...
Dobro,to za tu osobu pitala sam te zbog njene izjave u vezi sa Milanom.
Trudim se da pricam tako da me svi razumeju,ali tesko je, svako govori nekim svojim jezikom.A onaj koga smaras,preskocice tvoja pitanja...

nema na cemu za koncerte. I meni su bas prelijepi oni koncertni snimci. Svidja mi se kako Par godina zvuci potpuno drugacije na snimku iz Beceja.
 nema na cemu za koncerte. I meni su bas prelijepi oni koncertni snimci. Svidja mi se kako Par godina zvuci potpuno drugacije na snimku iz Beceja.

Možda ostali sa teme znaju, ali ja ne znam, a vidim da ga već par puta spominješ u tom smislu, pa me zanima kakvo je to poznanstvo...
 Možda ostali sa teme znaju, ali ja ne znam, a vidim da ga već par puta spominješ u tom smislu, pa me zanima kakvo je to poznanstvo...

nesto sam opsjednuta crvenom bojom u zadnje vrijeme
 nesto sam opsjednuta crvenom bojom u zadnje vrijeme