lord of light
Zainteresovan član
- Poruka
- 364
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad s pljuge skidam live u Kulusicu,'88.Znate kako je dobro!
Mozda najjace izvedbe pesama.![]()
ono Magino au i njena mala improvizacija, onda Milanov odgovor. I na kraju Milanov solo, uf mnogo dobro. da i ja bas volim taj album. "Ljudi iz gradova" mi se posebno svidja. Nekako live snimci uvijek dodaju neku novu dimenziju i nekad bolje zvuce nego studijske verzije. Nisam mislila da mogu voljeti 7 dana vise, ali kad sam cula snimak koncerta iz Sarajevaono Magino au i njena mala improvizacija, onda Milanov odgovor. I na kraju Milanov solo, uf mnogo dobro.
Bas volim te snimke. Imam osjecaj da sam odmah tu na koncertu.
btw ima li neko video za "Ona mi je rekla". Znam da ima spot ali nisam ga nikad vidjela![]()

Samo par dana nisam mogla da pratim temu, a kad sam se vratila vi se raspisali samo tako - sto rece @johan s. ...
Leeepppooo!!!
) proglasavali smo Milanovim krajem... A kad se tek pojavila knjiga ,, Decak iz vode'' , poceli smo da sumnjamo u nasu pretpostavku... Mada, slozili smo se oko toga da se Milanov duh oseca i dalje bas tu, u tom kraju gde je i nasa gimnazija... Potpuno suludo i blesavo, ali sta da radim kad smo bili bas takvi - ludi i blesavi... Mica i ja smo stalno pevale, kada bi prelistale ,, Decak iz vode'' : Vodi me na Jadransko more ... Jednostavno, gledale bi u svrseno plavo nebo-kakvo bi i bilo nebo u prolece na NBG-u, i vracale se kuci peske, prolazeci pored zgrade SIV-a, i tako redom do naseg kraja...
!e mirno na godine prosle
Da li se moze znati koliko ko ima godina?

Bas mi je drago da ste tu na nasoj temi o voljenom EKV-u. ...ili 30?Ma zeza se devojka,ima dosta nas sto smo od oko 16-17-18,pa zato,nije mislila lose nista.![]()
Od prošle nedelje.