EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad budes slusala uzivo snimke obrati paznju u Modro i zeleno Bojan kaze pri kraju pesme "unatrag, unatrag,unatrag vrati unatrag" sam pa onda Milan kaz "modro i zeleno..." I u pesmi Ljubav Milan i Bojan naizmenicno govore "ljubav, ljubav...". Mislim da je u pitanju album live 1988. ili live 1986. Takodje na onom koncertu u Domu omladine sto imamo snimak Bojan kaze: "A sada jedna slovenska narodna pesma.":D

E,lupam glavu da cujem sta on,lutkica jedna,kaze tu,al nista,ko gluva da sam...Zato,hvala sad;):p

Taj snimak je diiivan, za slusanje,a tek za gledanje...Ma savrsen!

Odo ja sada do groblja...posto sam fino raspolozena...:)

E,lupam glavu da cujem sta on,lutkica jedna,kaze tu,al nista,ko gluva da sam...Zato,hvala sad;):p

Taj snimak je diiivan, za slusanje,a tek za gledanje...Ma savrsen!

Odo ja sada do groblja...posto sam fino raspolozena...:)

sine bane,mi idemo na groblju!

e nemo' opet pljugu da mu palish,nego svecu ko sav normalan svet,jasno;)

Gotovo da sam sigurna da je ta profesorka pod imenom Lilika, a mislim da se inace zove Miroslava Petrovic - @johan s. pomagaj! , pisala jedne od najboljih tekstova na BLOGU B92 pre dve godine ( za mene su ti tekstovi bili fenomenalni! )... Kada je napisala tekst posvecen EKV, bila sam iznenadjena. Pitala sam se zasto bas o njima da pise?! I tako sam ja pocela da se raspitujem ko je ta zena i onda sam i saznala...

Valjda je johan s. mislio na Liliku... :think:

Arzberg imas li mozda taj blog o EKV-u sacuvan! Bilo bi zanimljivo procitati njeno vidjenje te price!
Inace kako si mi ti? Super sto si tu:heart:;)

vidite ovaj novi smajli bas je dobar :hahaha:

Hej, Slightsigh! Ja sam dobro, a ti?!

Nisam sacuvala taj blog... Ali sad sam ga pronasla u arhivi bloga... I setila sam se zasto ga nisam sacuvala... Lilika je stavila intervju koji su Milan i Magi dali za ,, Cao '' , a taj intervju skoro svi sa ove teme imamo... Ono sto je meni tu bilo interesantno jeste komentari koji su usledili. Bilo ih je, ako me secanje ne vara, dvadesetak i nesto... Medju komentarima bilo je i Lilikinih komentara...

http://blog.b92.net/arhiva/node/1578 ... To je taj blog iz arhive...

Znam samo da je posle Lilike i Svetozar Cvetkovic pisao blog, a prosle godine je bilo par tekstova povodom godisnjice Milanove smrti... Mislim da je neko davao linkove tih tekstova i ovde na temi.

E hvala na ovako brzom odgovoru Arzberg ;) Kod mene sve isto, vecinom dobro!
Ovi intervjui nisu nista novo, ali da me ubijes ne mogu da nadjem te komentare koje pominjes. :rumenko: Evo mucim se vec 10 minuta:otkacio:

Joj,ljudi.,kako volim kad nam je tema ovako pri vrhu!!!:super::bye:

Sad pravim pauzu u slusanju EKV-a,nekih par dana necu uopste slusati,ni Sarla,ni Dah andjela..

.I onda cu se taaako uzeleti,pa kad cujem Oci boje meda,i Milanov glas...

Havarija!!:D:D:heart:

@Arzberg
Da, to je Miroslava-Lili (Lilika) Petrovic...moja profesorka sa faxa je isto ucila kod nje.Lilika je bila poznata po tome sto su u njenoj klasi bili sve sami hipertalentovani klaviristi sto se odrzalo skoro do danasnjih dana...jedna moja koleginica sa faxa(5 godina mladja ali smo upisali iste godine,doduse ona je upisala fax sa 15 godina i bila prva na rang listi:eek::D)je ucila kod Lilike.Verovatno najpoznatiji klavirski pedagog svog vremena u Beogradu.
Slusala me je na nekom mini-koncertu gde je nastupala i ta koleginica...ja sam se malo skršio a Lilika me je ishvalila kod moje profesorke:Da ja se baš zapitao ko je ta baka što sedi u prvom redu...:rumenko:

I da,moja profesorka je znala Margitu (ali pretpostavljam ne bas dobro).Kad sam je pitao sta misli o EKV-u rekla mi je da su to bili mracni ljudi sto nisu umeli da se izbore sa samima sobom....možda je i u pravu,donekle...mada ja ne želim da ih definišem na taj način,zvuči surovo:confused:

Nešto ih u poslednje vreme ne slušam,a to mi se ne svidja....kad sam raspoložen za EKV,to je znak da sam pun životne energije i osećam se dobro(zvuči nelogično ali verujem da na mnoge deluje tako.....npr."Tonemo" i "Zid" me dižu iz mrtvih).Uopšte sam nekako prezasićen muzikom,valjda će da prodje uskoro,nadam se...

Realno,zena jeste u pravu,kolko god mi zeleli da mislimo da nije...:neutral:

Znate kako zelim da ih cujem,al rekoh sebi da se odmorim malo..:sad2:

.sad slusam neke lakse stvari...

I u klasici ima mnogo depresive ali opet,ja obozavam klasiku,narocito Johanna Sebastiana Bacha...tako teško da ću moći da slušam nešto jednostavniju muziku,ma koliko to želeo....(i koliko je to možda zdravije za psihu)

Back