EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma ne znam,al pitala bih sa sarla,za neke pesme Discipline koje bas volim,tako...

Al ne znam kako bi reagovao,izgledao mi je OK,tiho i normalno pricao sa nekim nasim glumce,ne znam mu ime.

I nosio je starke.

I cini mi se da je baaaas poruzneo,i ostario .:neutral:

Poslednja izmena:
Ma ne znam,al pitala bih sa sarla,za neke pesme Discipline koje bas volim,tako...

Al ne znam kako bi reagovao,izgledao mi je OK,tiho i normalno pricao sa nekim nasim glumce,ne znam mu ime.

I nosio je starke.

I cini mi se da je baaaas poruzneo,i ostario .:neutral:

pa i jeste!Milan nebi poruzneo........dobro mozda bi,al meni bi uvek bio(kao shto i jeste)lep i drag!Glupo mi je shto Zika izbegava da prica o ekv-u:(

EKV ...mnogo volim da ih slusam...ali, bili su pre mesec dana u Krusevcu...kakvo sr.nje od svirke...bez volje, bez...ono kao dosli da odrade...bolji mi je dozivljaj kada ih slusam kuci, nego na ovoj svirci :( istruleli su mi nesto, ako je suditi po ovoj svirci...

Ne kapiram te bas najbolje...ako mislis na to sto je njih spomenula,radili smo bolesti zavisnosti,i onda je navela EKV kao jasan primer,za koji svi znaju kako je zavrsio...:neutral:

A i bila sam sigurna da ce ih neko tu spomenuti,jer je to vecini prva asocijacija na ekv.

Ne kapiram te bas najbolje...ako mislis na to sto je njih spomenula,radili smo bolesti zavisnosti,i onda je navela EKV kao jasan primer,za koji svi znaju kako je zavrsio...:neutral:

A i bila sam sigurna da ce ih neko tu spomenuti,jer je to vecini prva asocijacija na ekv.

Pa da, mislila sam na to što je njih spomenula... da li se nešto posebno diskutovalo, ili ne... Na šta bih drugo mislila na temi EKV? ;)

Mi radili danas neki referat iz psihologije o narkomaniji,i prof.morala da spomene EKVi Magi :roll:.

PS.Ja imam preslatkog terijera:p.

e kad smo kod toga........imam ja 2 kera zovu se Shmrad(zensko,bash sam razdelila sve shtence iz proshle ture) i Bole,mushko.Imala sam i hrcka,zvao se gricko,ali je pobegao!:whistling:

e da!ne mogu da verujem!danas je najveci dziber u odeljenju na pripremama za prijemni pevao 7 dana i Zemlju uporedno,dal' je meshao tekst ili shta vec!?Aaaaaaaa,kako to da shvatim:confused:

Original postavio Nevenaa
EKV ...mnogo volim da ih slusam...ali, bili su pre mesec dana u Krusevcu...kakvo sr.nje od svirke...bez volje, bez...ono kao dosli da odrade...bolji mi je dozivljaj kada ih slusam kuci, nego na ovoj svirci istruleli su mi nesto, ako je suditi po ovoj svirci...

hehehehheheeeh....... i, sta kazes, bili su bolji pre 20 godina, je l' da?

:rotf: genijalno! odkud ti pade na pamet to ime :lol: i ja volim misice al nesto se ja ne bih usudila da nabavim misa sa ovom mojom macom da ne bi postao vecera :mrgreen:

@ Nevena i mene interesuje o kom bendu pricas. (da nije Van Gogh:mrgreen:)

e prvo je trebala da se zove :

Budjo (budjava) Braki (brabonjak) Mik (Dzeger) Kavalera i na kraj aristokratskog imena broj -Septimus...
:mrgreen:

ali to je propalo jer dok viknem budjooo brakiii miiiku kavaleeero septimusu odi da jedes...
:S
propadne svet.
:(

i onda pocnem je zvati budja, a limun krene budjimirka, i sad cela kuca je zove budjimirka.

e prvo je trebala da se zove :

Budjo (budjava) Braki (brabonjak) Mik (Dzeger) Kavalera i na kraj aristokratskog imena broj -Septimus...
:mrgreen:

ali to je propalo jer dok viknem budjooo brakiii miiiku kavaleeero septimusu odi da jedes...
:S
propadne svet.
:(

i onda pocnem je zvati budja, a limun krene budjimirka, i sad cela kuca je zove budjimirka.

e, a ja se nesto pitam, ko je limun u prici???:)

Uvek ima napucanih kretena koji kvare forum.I po mom misljenju,EKV je jedna od naj grupa...Kad se samo setim Margi i Milana...
Pesme da ne nabrajam,zna se sta je dobro...Par godina za nas,Oci boje meda,Kao da je bilo nekad,Krug...
pozz svima

E,stvarno,Oktobar,jadna zivuljka,gde joj dade tak'o ime...:P

A sta ti je s onom mackom?

Nego,danas sam svratila do groblja,zapaliila Milanu cigaru...:neutral:

E ,znate kako je tamo lepo za razmisljanje,i kad zelite da budete sami...Sto Magi rece za Novo groblje-samo mir.

Nekako mi cudno da budem kod groba,kad znam da je i ona bas tu nekad bila...

E,stvarno,Oktobar,jadna zivuljka,gde joj dade tak'o ime...:P

A sta ti je s onom mackom?

Nego,danas sam svratila do groblja,zapaliila Milanu cigaru...

E ,znate kako je tamo lepo za razmisljanje,i kad zelite da budete sami...Sto Magi rece za Novo groblje-samo mir.

Nekako mi cudno da budem kod groba,kad znam da je i ona bas tu nekad bila...

joj, pa to ga je uništilo, nije mu potrebna cigareta i "tamo" :neutral:

Back