zograf.lo
Iskusan
- Poruka
- 5.127
Ljudi,videla sam Koju malopre,u gradu....Da je bio sam,ne zna,mozda bih mu i prisla....
eeeeeeee,i shta bi mu kazala?!joj spam.Pa ovaj......malo pre je bio spot za 7dana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi,videla sam Koju malopre,u gradu....Da je bio sam,ne zna,mozda bih mu i prisla....
Ma ne znam,al pitala bih sa sarla,za neke pesme Discipline koje bas volim,tako...
Al ne znam kako bi reagovao,izgledao mi je OK,tiho i normalno pricao sa nekim nasim glumce,ne znam mu ime.
I nosio je starke.
I cini mi se da je baaaas poruzneo,i ostario .![]()
@ Oktobar
mnogo ti sladak ovaj mis
Pa da...mislim na na ove likove sto se sada predstavljaju kao EKV...znas vec...@ Nevena
Hoces da kazes neki bend koji svira stvari EKV-a, jer svi celni clanovi su nazalost pokojni.
Hocu ja misa...ali imam morsko prase, jer su mojina pomenu misa u ,,aaaaaaaaaaaaaa'' fazonuto je moj mis, upravo kopa po kavezu.
zove se Budjimirka.
Mi radili danas neki referat iz psihologije o narkomaniji,i prof.morala da spomene EKVi Magi.
PS.Ja imam preslatkog terijera.
Ne kapiram te bas najbolje...ako mislis na to sto je njih spomenula,radili smo bolesti zavisnosti,i onda je navela EKV kao jasan primer,za koji svi znaju kako je zavrsio...
A i bila sam sigurna da ce ih neko tu spomenuti,jer je to vecini prva asocijacija na ekv.
Mi radili danas neki referat iz psihologije o narkomaniji,i prof.morala da spomene EKVi Magi.
PS.Ja imam preslatkog terijera.
Pa da...mislim na na ove likove sto se sada predstavljaju kao EKV...znas vec...
EKV ...mnogo volim da ih slusam...ali, bili su pre mesec dana u Krusevcu...kakvo sr.nje od svirke...bez volje, bez...ono kao dosli da odrade...bolji mi je dozivljaj kada ih slusam kuci, nego na ovoj svirciistruleli su mi nesto, ako je suditi po ovoj svirci...
to je moj mis, upravo kopa po kavezu.
zove se Budjimirka.
genijalno! odkud ti pade na pamet to ime
i ja volim misice al nesto se ja ne bih usudila da nabavim misa sa ovom mojom macom da ne bi postao vecera
@ Nevena i mene interesuje o kom bendu pricas. (da nije Van Gogh)
e prvo je trebala da se zove :
Budjo (budjava) Braki (brabonjak) Mik (Dzeger) Kavalera i na kraj aristokratskog imena broj -Septimus...
ali to je propalo jer dok viknem budjooo brakiii miiiku kavaleeero septimusu odi da jedes...
:S
propadne svet.
i onda pocnem je zvati budja, a limun krene budjimirka, i sad cela kuca je zove budjimirka.
e, a ja se nesto pitam, ko je limun u prici???![]()
E,stvarno,Oktobar,jadna zivuljka,gde joj dade tak'o ime...
A sta ti je s onom mackom?
Nego,danas sam svratila do groblja,zapaliila Milanu cigaru...
E ,znate kako je tamo lepo za razmisljanje,i kad zelite da budete sami...Sto Magi rece za Novo groblje-samo mir.
Nekako mi cudno da budem kod groba,kad znam da je i ona bas tu nekad bila...