Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
auuu...ala se ti promovises po profilu....
bolje uradi nesto korisno i pomozi mi da sredim moj. ::
auu nisam imala ovu sliku. 'fala LD.
a Koja mi je uvijek bio nekako odvratan od svog onog "nije dobra Katarina" blah, i pljuvanja Milana, a sad kad je ovaj pod zemljom, oni su veliki prijatelji bili. Licemjer
Moram da stavim objašnjenje za onaj tekst u desnom uglu![]()
nije problem, imam mnogo njihovih slika, možda i pokoju unikatku![]()
I ja mislim da je skoro nemoguce voljeti oba benda. Ja stvarno ne podnosim Koju ni muziku koju on pravi![]()
nije problem, imam mnogo njihovih slika, možda i pokoju unikatku![]()
Iskreno da ti kažem, nemam pojma odakle mi više koja slika, skidao sam ih davno, sa svih mogućih izvoraLimune, jesi ove slike skinuo sa popboksa? Kači još slika... mene bi obradovao nekom Margitinom slikom.
By the way, večeras sam na Beogradu 202 slučajno naletela na neku emisiju. Započeo se razgovor o tribute bendovima, i dođe se do EKV. Voditeljka te emisije kaže da primećuje da je EKV sve više popularan... pre neki dan je videla neki njihov live snimak, i kao, atmosfera u publici na tim snimcima nije ni približna današnjim reakcijama kada se negde čuje EKV. Gošća te emisije je to obrazložila time što je EKV nekad bio ispred tadašnjeg vremena, pa je sasvim normalno da je danas toliko popularan...
Iskreno da ti kažem, nemam pojma odakle mi više koja slika, skidao sam ih davno, sa svih mogućih izvora
Skoro kad sam bio u Novom Sadu, otišao ja da tražim ploče neke i tamo upoznao sam nekog lika koji je poznavao Milana i članove EKV-a