EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mržnja dole!
Širimo ljubav (a i noge :mrgreen: )
647072bp9.jpg

auu nisam imala ovu sliku. 'fala LD.

a Koja mi je uvijek bio nekako odvratan od svog onog "nije dobra Katarina" blah, i pljuvanja Milana, a sad kad je ovaj pod zemljom, oni su veliki prijatelji bili. Licemjer

nije problem, imam mnogo njihovih slika, možda i pokoju unikatku :)

Limune, jesi ove slike skinuo sa popboksa? Kači još slika... mene bi obradovao nekom Margitinom slikom. :D

By the way, večeras sam na Beogradu 202 slučajno naletela na neku emisiju. Započeo se razgovor o tribute bendovima, i dođe se do EKV. Voditeljka te emisije kaže da primećuje da je EKV sve više popularan... pre neki dan je videla neki njihov live snimak, i kao, atmosfera u publici na tim snimcima nije ni približna današnjim reakcijama kada se negde čuje EKV. Gošća te emisije je to obrazložila time što je EKV nekad bio ispred tadašnjeg vremena, pa je sasvim normalno da je danas toliko popularan...

Limune, jesi ove slike skinuo sa popboksa? Kači još slika... mene bi obradovao nekom Margitinom slikom. :D

By the way, večeras sam na Beogradu 202 slučajno naletela na neku emisiju. Započeo se razgovor o tribute bendovima, i dođe se do EKV. Voditeljka te emisije kaže da primećuje da je EKV sve više popularan... pre neki dan je videla neki njihov live snimak, i kao, atmosfera u publici na tim snimcima nije ni približna današnjim reakcijama kada se negde čuje EKV. Gošća te emisije je to obrazložila time što je EKV nekad bio ispred tadašnjeg vremena, pa je sasvim normalno da je danas toliko popularan...
Iskreno da ti kažem, nemam pojma odakle mi više koja slika, skidao sam ih davno, sa svih mogućih izvora :)

Skoro kad sam bio u Novom Sadu, otišao ja da tražim ploče neke i tamo upoznao sam nekog lika koji je poznavao Milana i članove EKV-a

Pre neki dan sam videla nekog lika sto na ulici prodaje lenonke,i odmah se setih da su oni nosili te u spotu za Par godina..I tako sam siznula,i doslo mi da ih kupim,ali sam proglasena za frika zato...Strasno...:thumbdown:

Kao,pa ko bi to danas nosio..."nije ti ovo vreme EKV-a..."

Ova posl.sa bebi dol je negde na Novom BG-u snimljena,citala sam.

Back