EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da ne bi dozvolio da se Magi desi to sto joj se desilo...
on je bio kicma benda, on im je davao snagu...
i mislim da bi oni prosli bolje od Brejkera...
ali ovako su ipak usli u legendu...
sta ako bi se "istrosili"...

nz....

Ne znam da li je ovo vec postavljeno ovde, ako jeste evo opet. Omoti sa kompilacije live snimaka koje je Magi izdala "Osvrni se mirno na godine prosle"

Poslednja izmena:
E,nesto me zanima vec duuuze vreme...Sta mislite,sta bi bilo sa EKV da Milan nije umro?

Da li bili u istom stanju kao Brejkersi ,da grupi koja postoji vec vise od 20god.niko nece da objavi album?

Cula sam misljenja da bi Milan (ipak je on drzao konce) raspustio bend,i bavio se necim poput Angel's breath-a.Ali, ja to ne mogu ni da zamislim.

Ili bi ,ne znam,mozda promenili zvuk...

Dakle...?

Ko zna sta bi Milan radio danas! Onako svestran i talentovan muzicar je imao beskrajne mogucnosti... Duboko sam uvjerena da nasa rock scena bi izgledala drugacije da je on ziv. Ja mislim da bi on i dalje nastavio rad sa bendom, sa povremenim izletima kao Angel's breath. Jako me interesuje kako bi zvucao njihov sledeci album. Magi je pominjala kako su oni zeljeli uvesti zvuke masina. Mislim da bi to bilo jako interesantno. Mada ko zna? Ovako mozemo samo da nagadjamo sta bi bilo, nazalost:cry:

Pozdrav drustvance! Uh... mnogo ste mi falili i tema i vi!

Joooj... Bas je dobro ovo pitanje koje je postavila @Sibil :arrow: Sta bi bilo sa EKV da je Milan preziveo?
Ljudi, ja povremeno razmisljam o svemu tome... Ali, nikako ne mogu da Milana, Magi, Bojana, Vd-a... ( ... Subu, Cavketa, Duleta Dejanovica, Geru... ) stavim u onaj vremensko-prostorni kontekst u kome su nestali. Kada i razmisljam sta bi bilo sa EKV da su preziveli, ja zamisljam da se sve ono strasno sto se desavalo na nasim prostorima poslednjih dvadeset godina ZAPRAVO NIJE NI DESILO. I tek u takvu sliku mogu da stavim i EKV ... i u takvoj slici mislim da bi bend pravio pauze, ali da bi i svirao preko... Da bi se Bojan, ako bi i otisao, ubrzo i vratio... Mislim da bi i Suba i Milan i dalje eksperimentisali i stvarali novu muziku... Magi bi se iskazala i na polju dizajna i arhitekture... Mislim da bi se i Firci vratio u stilu NYdrummer povratnik... Cak i Ziku mogu da vidim u svemu tome kao DJ-eksperimentalne provokacije... Vd vidim kao perkusionistu, performans majstora koji bi vise korespondirao sa Kojom... Zamisljam i situaciju tipa... izdavanje novog albuma... Muzicka javnost se uzvrpoljila, kritike Petra Popovica, Pere Janjatovica, mladih kriticara sa popboksa... Povratak velikog EKV... Odgovor za novu muzicku scenu... Mislim da bi stvarali dobru, svezu, kreativnu muziku... SADRZAJNU... Beskrajno inspirativnu.

Hmmm.... Znam da vam ovo sve deluje kao TESKA UTOPIJA :eek: ...

@Slightsigh, mlogo fala za one omote! Sejvovala sam ih u moju EKV skrinju!

E... da... Vidim da se povela rasprava oko TRIBUTE bendova... EKV vec dugo nema sa nama, a ostavili su mnogo toga sto razlicite ljude razlicito i inspirise... Mislim da je bitno da svako podsecanje na stvaralastvo EKV bude DOBRO i KREATIVNO... Sta god to bilo... Sve mislim, Milan, Magi i Bojan sigurno mogu da osete to sto je dobro i tu cistu ljubav koji su pokrenuti onim sto su ostavili... Gde god da su sada, tamo negde, iza paravana stvarnog sveta oko nas.

Poslednja izmena:
Mislim da se kod nje ne radi o starenju,vec o tome sta joj je heroin uradio...Ima jos jedna-dve stravicnije slike,ako ih nadjem....:sad2: Da je htela,i danas bi bila divna,da je ziva...

@Slightsigh-izbedaci me sa svojim zamisljanjem kakvi bi bili danas...Jeste utopija...

Misko Plavi je objavio album na kom se nalze i neke Milanove kompozicije,ali ne znam sta je uradio sa njima:).i isla sam sinoc do M.groba malo...

[img=http://img223.imageshack.us/img223/8526/mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmx7.th.jpg]

Uzasna,uzasna slicica...

Poslednja izmena:
meni najstrasnija....

mjqxx5.jpg

Evo sta mi se danas desilo....
nevazno kako saznam ja da mi profesorka likovnog voli EKV...
i pridjem joj, pitam je, profesorka, jel vi volite ekv?
kaze ona volim...
ja: jeste ikad bili na nekom koncertu?
ona:jesam!
hocete da mi ispricate?!
joooj, pa ne secam se jako davno je to bilo, secam se samo da je bilo skakanja....
ali morate da se setite, eto narezacu vam sve sto imam od njih, a vi dobro razmislite....
:D

obecala je da ce probati da se priseti. :D

Joj,blago tebi...Ja znam da moja prof.gradjanskog voli EKV,i kad sam je pitala za to,vise puta smo pricale,da bi mi na kraju ona rekla da misli da sam ja opterecena pokojnicima. ..:roll::confused::eek:

Mislim,stvarno...

Poslednja izmena:
[QUOTE
@Slightsigh-izbedaci me sa svojim zamisljanjem kakvi bi bili danas...Jeste utopija...

QUOTE]

sorry, nije mi bila namjera. Nazalost sami su izabrali taj put, ali da su mozda vremena bila drugacija, ne bi se stvari tako tragicno i prerano zavrsile.

@ Arzberg- good to see you here ;)

Pozdrav drustvu

Back