EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel neko od vas zna kad su oni poceli da se drogiraju?Malo mi zvuci apsurdno da neko od 25,26 godina pocne sa heroinom...i otkud bas Magi tako obrazovana i inteligentna da bude inicijator svega toga?
Mozda su u pitanju bili ti njihovi iscrpljujuci koncerti i potreba za nekom vrstom opustanja....da su bili pravi ovisnici ne bi od te muzike bilo nista...
P.S.
koliko se u medijima u septembru 2002 izvestavalo o Maginoj smrti,ako neko zna, jer se ja nesto ne secam a tad nisam jos uvek bio EKV fanatik

znam samo da su Svetozar Cvetkovic i Cane platili sahranu...

inace, inteligencija nema veze sa tim...mnogi inteligentni ljudi su tako zavrsili...

Nije ih Magi navukla, (niti mislim da iko moze nekoga navuci na drogu protiv njegove volje). Drugarica mi je pricala, jer je znala neku staru narkomanku sto ih je sve poznavala da prvi koji je poceo je bio VD, i prije nego sto je bio u Sarlu bio je vec uveliko razvikani narkoman i on im je sve to u pocetku i nabavljao. On je i bio prvi registrovani slucaj AIDS-a u bivsoj Jugi.
Magi i on su isto bili jako bliski- najbolji prijatelji.
Morala sam ovo da napisem, jer je ruzno nekako da se sire neistine. Ne vjerujem da je ova zena lagala, jer nema razloga.
A na pitanje zasto, to samo oni znaju.

Pozdrav drustvu :)

koliko se ja secam, a bilo je ne znam ni sama zasto jako davno, jedan mali clanak u novostima, tako sami saznala, e sad ne znam da li je bilo nesto na tv-u! :? a ono sto me jos zanima DA LI JE NEKO GLEDAO CRNE BISERE kad je magi bila gost? i ima li neko to?

Drugarica mi je pricala, jer je znala neku staru narkomanku sto ih je sve poznavala da prvi koji je poceo je bio VD, i prije nego sto je bio u Sarlu bio je vec uveliko razvikani narkoman i on im je sve to u pocetku i nabavljao. On je i bio prvi registrovani slucaj AIDS-a u bivsoj Jugi.
Magi i on su isto bili jako bliski- najbolji prijatelji.

I ja sam cula da je Magi bila jako vezana za Vd-a.Kao i to da se od svih njih Milan najmanje drogirao,ali da se ,opet, isto fiksao.

Kako god bilo,Milan mi je omiljeni clan tog benda,i za njega mi je najvise zao,sto je mrtav.:cry: Imam neku cudnu opsesiju tim covekom....

A magi je sigurno najgore prosla.Uzas,kakvu nesrecu je imao ceo bend.

nemoj se ubijas, mada ja bih na tvom mestu :lol:
a bilo je savrseno, ja kad nisam zaplakala od srece, ortakinja me gledala ko debila
a tek kad sam videla marka i cimu aaaaaaaaaaaaaaa
atmosfera je bila super, bilo je bas puno dosta ljudi je stajalo na vratima jer nije bilo mesta dublje da se stane
a onaj lik ima taaaaako dobar glas
ma savrseno, najbolja svirka na kojoj sam bila
al nemoj zaliti svirace oni josh, gledaces ih vec
bice u skc-u sigurno

E da strasno me zanima te emisija Crni biseri sa Magi.Pa ako neko nadje neka kaze. Ni ja se ne secam javljanja o Maginoj smrti iako je to bilo relativno skoro. Mislisla sam da je i pre umrla jer otkad znam za njih znam kao za bend mrtvih clanova, pa me iznenadio podatak da je 2002.bila ziva, tada sam ih slusala a nisam znala nista o njihovim zivotima

To vece EKV-a,Azre i Haustora mi je bas bezveze...To su bendovi koje moras da slusas odvojeno,jer su bas razliciti.

Na poslednjoj veceri gde je bila samo EKV sam se smorila...

loše sviraju. baš loše.
jedino što je gostovao onaj lik koji je smislio solo za '7 dana' pa ga je i odsvirao kako treba.
inače, ne zvuče ništa specijalno.

svirali standardne + od Šarla 'mali čovek', 'niko kao ja', 'ona se budi'

Prvo
nemoj se ubijas, mada ja bih na tvom mestu
a bilo je savrseno, ja kad nisam zaplakala od srece, ortakinja me gledala ko debila
atmosfera je bila super, bilo je bas puno dosta ljudi je stajalo na vratima jer nije bilo mesta dublje da se stane
bice u skc-u sigurno
A onda ovo
l
oše sviraju. baš loše.
jedino što je gostovao onaj lik koji je smislio solo za '7 dana' pa ga je i odsvirao kako treba.

Nisam bio na zalost ali sada ne znam sta da mislim....da li je moguce da Marko i Cima tako lose sviraju?

nemoj se ubijas, mada ja bih na tvom mestu :lol:
bice u skc-u sigurno

loše sviraju. baš loše.

I sta reci nakon ovog?:o:|

ljudi, sta se uopste opterecujete time da li cete posetiti neku svirku gde tribute bendovi sviraju pesme ekatarine....to nikad nece biti to...meni je bolji provod uzeti 2, 3 gitare i sa drustvom otici na, recimo, kalis i eto.....

Meni je slusati tribute bendove bezveze...koja je poenta?dobijes bledu kopiju originala(u najboljem slucaju)a narocito kad se radi o EKV...
Bolje je okupiti se negde sa ljudima koji vole tu muziku,slusati i uzivati u originalu:)

glupo je kad se samo pusta ekv u klubu, kao sto rade u skc ponekad
tako mogu i kuci da slusham
tribute bendove je mnogo zanimljivije slushati, chujesh raznorazne verzije pesama

Bio sam par puta na EKV night u livingroomu,nije mi se bas svidelo,previse srednjoskolaca....mada nemam nista protiv toga,kad bi vecina mladih slusala to a ne grozote sa pinka,ova zemlja bi imala svetliju buducnost.

Back