EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ako sam ja ovako smotana,i totalni laik uspela...

Ljudi,treba jednom liku sa foruma (nije svracao na nasu temu)da posaljem ''Dah andjela''.Moze li neko da mi objasni kako da to uradim?:oops:

Ljudi moderator se buni sto chatujemo!
Sta mislite o ideji da stvarno chatujemo na irc?
Mogu ja da napravim jednu sobu za nas na krstarici, pa da se nalazimo tamo i tako :)
A?
Ovo nije chatovanje, ovo je normalna komunikacija o bendu na temi koja je posvećena dotičnom. Chatovanje je počelo otkad ste počeli da se dogovarate da se nađete na IRC-u jer se moderator buni zbog chatovanja. ;)

Geto ne razumem uopste.Atlas,plava bluza....Ne kapiram nista,sem posl.strofe.
Atlas nosi kuglu iznad glave, Grci mit i legenda.
Ovaj deo me uvek podseti na Amsterdam - bio sam ispred neke zgrade na kojoj se nalazi skulptura čoveka sa kuglom (tačnije, globusom) na ramenima i prva stvar koja mi je pala na pamet je bila pesma Geto. Kasnije sam proverio i to jeste skulptura Atlasa. Ne razumem baš zašto je taj stih ubačen - verovatno ima veze sa težinom sveta koju je morao da nosi na ramenima, ali mi i dalje nije jasan deo "Grci, mit i legenda" (naravno, Atlas je bio Grk).

Plava bluza i kifla pred čas.
Nekada su svi školarci morali da budu obučeni u plave bluze.
Meni ova pesma zvuči jako setno. Magla češlja pramen na ulici, hladan dah sa zapada, gar se crni svuda po snegu, plava bluza i kifla pred čas. - jasno mogu da vidim tu sliku: magla oko mene, hladan vetar jer je zima i ispod mene je prljav, siv sneg. Idem u školu, jedem parče kifle... ne mogu da objasnim, prosto mi budi čudan osećaj. Za njega je život u blokovima bio život u getu i logično je da slika mora da bude mračna, garava, i setna.

a sto se mod. bunio onda?
bilo kako bilo mi se tamo nalazimo pa kad nekom dodje da svrati nek svrati...
Zato što verovatno nije dovoljno obratio pažnju na poruke.
Ako se priča o temi, nije chat. Ako se priča van teme, jeste, uz ogradu da je normalno da će se nekada reći nešto van teme i da to neće biti chat (kao ova naša diskusija). Moguće je da su uletele neke poruke van teme, ali mi se čini da je njegova poruka bila vezana za to što je više ljudi stavilo spisak svojih omiljenih albuma. Ako sam pogrešio izvinjavam se. :)

MOze i u okviru teme vrlo lako da se predje u chat i neke off stvari. . . Radilo se o tome da su bile neke stvari koje vec nisu bile za ovu temu vec za korisnike medjusobno. . . Dakle od sada chatujte tamo na pricaonici ili vec gde, a ovde se drzite samo diskusije o bendu. . .

sretan rodjendan Oktobar sa malim zakasnjenjem.:oops: i pozdrav drustvu naravno:heart:
sto se tice albuma...
Ljubav
Ekatarina Velika
Par Godina

p.s. I ja ne volim Treba da se cisti... ima tu jos par stvari koje ne mogu da slusam zbog raznih licnih razloga ali 'Treba da se cisti' mi nikad nije nekako legla zato je izdvojih :)

e a sta ne mozesh da slushash iz lichnih razloga?
da vidim dal ce i to da nam se poklopi :eek:

Da,i meni je bas teska...

Shvatila sam da mi EKV najbolje lezi kad sam mnoooogo dobro raspolozena,ili kad sam bas bas izbedachena...Nekako ne mogu da ih slusam kad sam normalno raspolozena.

Sad sam navucena na Zaboravi ovaj grad:D

Back