EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja obozavam tu pesmu!!

Najlepsi deo- kad kaze "Oprezan sam,tvoje oci gledaju u moj dlan":heart::heart:

Je l volite ''Hladan''?Ja tu pesmu ne podnosim.:-|

Uspela sam da ne slusam ekv 3 dana,i sad sam zato pustila Siguran:)

I

Je l volite ''Hladan''?Ja tu pesmu ne podnosim.:-|

uuu, ja je bas volim...a to je postala omiljena pesma moje drugarice koja nikada nije slusala ekv, i kada sam joj pustila nekoliko pesama, odmah se za nju (hladan) vezala...heh, tako me asocira ta pesma. zanimljiva je....
"bla, bla, bla, bla, bla..." :)

Pogotovu kraj. Dođe mi da zaplačem!

i mene uvijek pogodi zavrsni dio "Ona mi je rekla". Nekako, to mi je najljepsi dio te pjesme... onaj klavir i guitar solo...
nego gdje nam je Arzberg? sto je nema... nadam se da je ok. Kad malo bolje pomislim nema nam ni jjjjjjjjjjj u zadnje vrijeme. Gdje ste cure :?:

kad vec pominjemo knjige Profo jesi li uspio pronaci "Magi, zvezda koja vecno sija" i kad i ako stignes mozda je mozes skenirati molim te:-). Ja mislim da se ta knjiga vise nigdje ne moze nabaviti u prodaji, pa nam jedino ostaje ovako da molimo neke dobre duse da je podijele sa nama. :heart:

i mene uvijek pogodi zavrsni dio "Ona mi je rekla". Nekako, to mi je najljepsi dio te pjesme... onaj klavir i guitar solo...
nego gdje nam je Arzberg? sto je nema... nadam se da je ok. Kad malo bolje pomislim nema nam ni jjjjjjjjjjj u zadnje vrijeme. Gdje ste cure :?:

Hej, Slightsigh! Ma ja sam uvek ovde... Pratim ja nasu temu, jos kako! :D
Nego... vise sam bila u fazi pasivnog pracenja teme...
Ja sam ti sasvim ok! Hvala na pitanju! Nadam se da si i ti dobro :D;)!

Pesma ONA MI JE REKLA je jedna od onih koju slusam redje, ali je volim... I uvek me inspirise da razmisljam o prolaznosti, zivotu, o medjuljudskim odnosima... melodija je prelepa u toj pesmi...

A pesma SIGURAN je pesma kojoj se stalno vracam... Ona me uvek smiri i utesi...

HLADAN ima tako zanimljiv prelaz u melodiji! ... I obozavam kada se Milan poigrava sa onim ,, bla bla bla bla bla....'' ... ili kada peva: ,, Vreme?! Vreme mi vise nije problem! Ustvari, ne znam bolji nacin da ga potrosim! Dani su se pretvorili u sate! Ni to mi vise nije vazno, sve sam ih zgazio!''

TATTOO, KARAVAN, MODRO I ZELENO, HODAJ ( inace, veliki deo te pesme peva Massimo Savic... ) te pesme me pokrecu!

Kada slusam RUKE ja kao da gledam film u svojoj glavi... I ta me pesma tera na razmisljanje i zapitkivanje...

Back