Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
Ja ni ne mogu već oko godinu dana da uđem na pričaonicu.
Možeš, uđi preko Internet Explorera, ili ako ti je možda do Jave...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ni ne mogu već oko godinu dana da uđem na pričaonicu.
Upravo sam u Pricaonici ali nigde nema sobe #ekatarina...Moguce da sam ja zalutala negde:-|
Možeš, uđi preko Internet Explorera, ili ako ti je možda do Jave...
Upravo sam u Pricaonici ali nigde nema sobe #ekatarina...Moguce da sam ja zalutala negde:-|

E ako sam ja ovako smotana,i totalni laik uspela...
Ljudi,treba jednom liku sa foruma (nije svracao na nasu temu)da posaljem ''Dah andjela''.Moze li neko da mi objasni kako da to uradim?ops:

Ovo nije chatovanje, ovo je normalna komunikacija o bendu na temi koja je posvećena dotičnom. Chatovanje je počelo otkad ste počeli da se dogovarate da se nađete na IRC-u jer se moderator buni zbog chatovanja.Ljudi moderator se buni sto chatujemo!
Sta mislite o ideji da stvarno chatujemo na irc?
Mogu ja da napravim jednu sobu za nas na krstarici, pa da se nalazimo tamo i tako
A?
Atlas nosi kuglu iznad glave, Grci mit i legenda.Geto ne razumem uopste.Atlas,plava bluza....Ne kapiram nista,sem posl.strofe.
Zato što verovatno nije dovoljno obratio pažnju na poruke.a sto se mod. bunio onda?
bilo kako bilo mi se tamo nalazimo pa kad nekom dodje da svrati nek svrati...

sretan rodjendan Oktobar sa malim zakasnjenjem.ops: i pozdrav drustvu naravno
sto se tice albuma...
Ljubav
Ekatarina Velika
Par Godina
p.s. I ja ne volim Treba da se cisti... ima tu jos par stvari koje ne mogu da slusam zbog raznih licnih razloga ali 'Treba da se cisti' mi nikad nije nekako legla zato je izdvojih![]()