Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BRKAZLATIBOR:SVE PESME SA ALBUMA PAR GODINA ZA NAS,LJUBAV,DUM-DUM, MA NAJBOLJI SU!

Anonymous:Ko su ******???????????
htela si da kazes bleachBlack_Swan:Ja ih obozavam!Sve pesme,a posebno one sa par godina za nas(valjda,nisam 100 % sigurna)..
Eeeee Bleach,a gde si ti na ovoj temi???

zar ne? :wink:
 zar ne? :wink: 
  ops:
ops: 

Mi se mozda i znamo... bio sam i na poslednjem tribut-u i na Novom groblju. Inace, mislim da je dobra i knjiga Mesto u mecavi, sa podnaslovom Prica o Milanu Mladenovicu, autor je Aleksandar Zikic, mozes je kupiti u Beopolisu...bleach:ja ovu temu moram da vratim gore...
ako se nekom slucajno prica... (8
u utorak, 21og septembra bio je dan rodjenja Milana Mladenovica... Slava mu...
inace... bio je 17og jedan malecni EKV tribute u Holiday~u... (8
e da... kupila sam knjigu ~ Decak Iz Vode ~ !!!
nije bilo srecnije osobe od mene kada sam je najzad drzala u rukama...

Pozdrav svima... i onima koji zive uz EKV... (8
p~s~ ako neko ima ideju gde mogu da nadjem album Sarla i Angel's Breath... bilo bi lepo da to podeli s nama... (8 (:
ne znam da li se znamo... (8De Mirel:Mi se mozda i znamo... bio sam i na poslednjem tribut-u i na Novom groblju. Inace, mislim da je dobra i knjiga Mesto u mecavi, sa podnaslovom Prica o Milanu Mladenovicu, autor je Aleksandar Zikic, mozes je kupiti u Beopolisu...bleach:ja ovu temu moram da vratim gore...
ako se nekom slucajno prica... (8
u utorak, 21og septembra bio je dan rodjenja Milana Mladenovica... Slava mu...
inace... bio je 17og jedan malecni EKV tribute u Holiday~u... (8
e da... kupila sam knjigu ~ Decak Iz Vode ~ !!!
nije bilo srecnije osobe od mene kada sam je najzad drzala u rukama...

Pozdrav svima... i onima koji zive uz EKV... (8
p~s~ ako neko ima ideju gde mogu da nadjem album Sarla i Angel's Breath... bilo bi lepo da to podeli s nama... (8 (:
 ops: Beopolis? ne bih znala gde je to... videcu (8
ops: Beopolis? ne bih znala gde je to... videcu (8o, mala, mloooooogo ti hvala!!!... mnogo, mnogo, mnogo ti hvala...Moon Child:angel's breath-pojma nemam :?
mislis sarlo akrobata?e to valjda imam.... :? pogledacu
bleach:o, mala, mloooooogo ti hvala!!!... mnogo, mnogo, mnogo ti hvala...Moon Child:angel's breath-pojma nemam :?
(8Moon Child:bleach:o, mala, mloooooogo ti hvala!!!... mnogo, mnogo, mnogo ti hvala...Moon Child:angel's breath-pojma nemam :?
ma (8
:wink:

mozeeeMoon Child:pa,moze vikend sad u subotu npr. ili petak popdne/uvece
kako oces.....ja sam uvek prepodne u skoli.....ako ti tako nesto odgovara....ne znam:wink:

da li petak ili subota...
 da li petak ili subota...  eeeee... ako imas i Sonjici da dajes nesto, mozemo da idemo uvece kod nje u skolu 8) ona ide po podne ove nedelje, pa mozemo oko pola 7, cini mi se da tada zavrsava... vidi da li mozes... (;
 eeeee... ako imas i Sonjici da dajes nesto, mozemo da idemo uvece kod nje u skolu 8) ona ide po podne ove nedelje, pa mozemo oko pola 7, cini mi se da tada zavrsava... vidi da li mozes... (; necemo vise
 necemo vise  ops: 8)
ops: 8)jupiiiiMoon Child:aha 8)

blah... nikad ne pamtim naziveDe Mirel:Beopolis je knjizara u Domu omladine, trebalo bi da jos imaju tu knjigu, a ako je nemaju javi mi, mogu ti je nabaviti.
A sta to imate od Sarla? Paket aranzman?
 da, znam sad gde je, hvala (;
 da, znam sad gde je, hvala (;Filonus:Da li neko moze da mi posalje tekstove EKV-a (na slepo_oko@hotmail.com), ili da kaze sajt sa kog mogu da ih preuzmem?