slightsigh
Zainteresovan član
- Poruka
 - 396

@slightsigh
Naravno da nije tajna da ti kazem gde sam se skrasila...
Ovako... u zemlji Austriji i to bas u Arzbergu...
E sad... Znam da cete svi vi koji ste udaljeniji ( tek okean da preplivate) sigurno reci: ,, Ako je to daleko, onda stvaarrnnooo...'' :shock::shock:
Ali, ona strofa koju si navela, ta strofa u meni priziva slike NBG u kome sam odrastala... Priziva ono sivilo i onu betonsku pustos koji su krasili NBG ( i to u periodu s kraja ' 80-tih i prve polovine ' 90-tih )... Sada je NBG drugaciji... Menja se...
A sto se navikavanja tice, hvala na pitanju, ono se odvija postepeno... Ja sam ovde dosla zbog ljubavi, zbog njega, pa je sve i lakse i lepse...ops:
Nadam se da si se i ti skrasila ( ako ne za stalno a ono barem za privremeno ) i da si ok... tamo preko bare, kako su okean zvali nekada...
Bitno je da postoji to mesto gde se uvek mozemo vratiti...
,,I ako sam negde stigao bilo je iznutra...u sebe u sebe u sebe i nikako spolja! I gore i dole i levo i desno u meni... u sebe u sebe u sebe i nikako spolja!''
POZDRAV!
Pa lijepo, Austrija je kazu bas lijepa zemlja. Nisam nikad bila, a zelja mi je. I zar nije ona Milka cokolada iz Austrije? Ili mozda Svajcarska? Ne mogu da se sjetim ostarilo se, ali eto ako naletis na jednu fabriku cokolade, smazi nesto i za mene. Ovdje gdje sam ja nista ne valja cokolada
ops: I da znas da sam se uvijek pitala sta znaci tvoj nick- Arzberg... e sad znam I ja sam davno vec dosla ovde gdje sam. Cini mi se da je proslo sto godina i ne znam da li sam se skrasila za stalno. Ja ne volim da sam na jednom mjestu dugo, pa sam promijenila par drzava ovde... Ali uvijek se mogu vratiti u nase krajeve i to je nesto posebno
  A ti si se naravno preselila zbog vjerovatno najljepseg razloga - ljubavi pa je tako sve sladje i lakse... Cestitke za tebe i tvoju ljepsu polovinu! I da, dobro mi je poznata betonska pustos NBG-a, i ta autenticna atmosfera devedesetih. Tu sam dosta vremena provodila iako sam zivjela na drugom kraju grada. Nisam bila od kako su se stvari promijenile na bolje, ali nekako ne mogu da zamislim Novi Beograd nikako drugacije nego kao neku veliku betonsku kutiju: geto kako Milan rece...
Jedan veliki pozdrav sa druge strane okeana za tebe i tvog dragog!!!

) sigurno reci: ,, Ako je to daleko, onda stvaarrnnooo...'' :shock::shock: