EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kada sam citala tu knjigu bas me je iznerviralo to sto se sad svi osecaju pozvanim da istresaju neciji prljav ves. Sto se autor nije malo vise bavio time kakav je on bio kad se drogirao, nego samo pise kako "ga je zaposeo djavo"? Mislim da pravi vernici nikada ne bi tako iznosili u javnost tudju muku. Narocito za Magi. Pa sta ako se k**s**la sa nekim na slavi? Tada se i nisu stvarno slavile slave, a i da jesu, to je njena stvar. I onaj san. Koliko sam citala Magi je imala srecno detinjstvo i nije imala problema sa roditeljima osim sto nisu prihvatili R&R. Govorila je u intervjuima da joj je otac idol i da je mnogo volela majku.

Meni se cini da sebe nekako mnogo izdvaja iz celog tog ,da kazem,drustva...Kao da je on nesto vise od njih,samo zato sto se zahvaljujuci Bogu izvukao.Kao,eto,''ja sam se spasio,a oni,posto nisu bili vernici,sada su pod zemljom..''.:roll:

Mislim,stvarno,covece...Meni nije bilo prijatmo bilo dok sam citala,kako li je tek onda bilo rodjacima i prijateljima drugih ljudi koje je opisao...:|:rolleyes::(

Hvala za ove koncerte:D;)! Oraspolozih se sad!:-)

ja cu pucati pravo u ledja baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm he......................
Heh, skinuo sam i spot u obradi Foliranata - malo smara ali nije tako loše pogledati. :) Šaljem ga čim stignem kući.

@Oktobar1864: Kakav si lik, prvo pitaš kada ćemo da se okupljamo a onda kažeš da nećeš moći da pobegneš iz svog grada neko vreme. :) :) :) Nađi malo vremena za nas.

Ljudi,kad skidam preko Rapid-share-a,idem na Free,i zatim ukucam brojeve koje mi traze,je l ' tako?Moze li neko da mi objasni to?:???::oops::|
Tako je, prvo klikneš na Free, pa sačekaš da prođe vreme ispisano na stranici, ukucaš kod i skidaš. :) Kao što reče VitomirM, treba da prođe neko vreme između dva download-a. Ovo se može prevazići korišćenjem stranih proxy servera (kucajte na Google-u free proxy servers), ali je teško naći neki koji zaista radi, ili već nije iskorišćen. Postoje i posebni programi koji automatski skidaju liste servera i isprobavaju koji zaista funkcionišu, ali ovo je priča koja daleko prevazilazi ovu temu. :)

Još malo spotova:

http://rapidshare.com/files/94356248/Folir...V_-_Dum_Dum.rar - se sećate Foliranata verovatno znate da su uradili obradu spota za pesmu Dum dum. Kao veliki fan EKV-a ne mogu da kažem da je fenomenalan ;) ali svakako jeste interesantan.
http://rapidshare.com/files/94607365/EKV_-_Oci_boje_meda.rar
http://rapidshare.com/files/94615404/EKV_-..._drugi_spot.rar
(Za pesmu Oči boje meda urađena su dva različita spota).

Jaoj Sibil MOLIM TE ako mozes da mi jednom narezes sve ove spotove i koncerte, zna svec da imam probleme sa netom. Ljudi sve vas pozdravljam, nedostajete mi.
I ja ne razumem taj deo sa roditeljima iz Bog i r'n'r koliko znam niko od njih nije imao problema sa roditeljima, a Magi je bas imala SRECNO detinjstvo.
Ljudi ja ih opet sanajala. tacnije neke njihove slike u novinama koje nigde nisam videla i ja hocu da kupim te novine i oni progovore nesto sa slike, a ne znam sta

Ja ne mogu da pustim ni u jednom programu Ebu fest koncert u NS-u, a Dom omladine pustam bez problema. Oba snimka su skinuta sa Stage6. Ima li neko ideju sta nije u redu?:(

Ja necu ici...:-(

Nije mi jasno sto se u BG-u cesce ne organizuju EKV tributi.Poslednji na kom sam bila je onaj u SKC-u ,za Milanovu godisnjicu,pa onda je bilo i EKV vece u januaru...samo to...

Stvarno mi se ide...:-|

Nije mi jasno sto se u BG-u cesce ne organizuju EKV tributi.Poslednji na kom sam bila je onaj u SKC-u ,za Milanovu godisnjicu,pa onda je bilo i EKV vece u januaru...samo to...

Stvarno mi se ide...:-|
Zato što ima dosta ljudi koji ne vole EKV tribjute. ;) Meni se užasno svira EKV... preksinoć sam video pevača MiZ-a, prilično smo se primili da se opet okupimo i sviramo. Problem je u tome što klavijaturistkinja studira u Beču, a nemamo ni bubnjara. :(

Zato što ima dosta ljudi koji ne vole EKV tribjute. ;) Meni se užasno svira EKV... preksinoć sam video pevača MiZ-a, prilično smo se primili da se opet okupimo i sviramo. Problem je u tome što klavijaturistkinja studira u Beču, a nemamo ni bubnjara. :(

mislim da je manji problem za bubnjara nego za klavijaturistkinju

Ljudi,zasto nam je tema na kraju 3. strane...?

Gledala sam snimak sa Milanove sahrane...Cini mi se da se na samom pocetku vidi i Dobrica Cosic...ili samo neko ko jaaako lici na njega ...koliko je ljudi bilo tamo,Boze...:neutral:

I isla sam pre neki dan do groblja...:-|

Back