Sibil Vejn
Poznat
- Poruka
- 7.011
Kada sam citala tu knjigu bas me je iznerviralo to sto se sad svi osecaju pozvanim da istresaju neciji prljav ves. Sto se autor nije malo vise bavio time kakav je on bio kad se drogirao, nego samo pise kako "ga je zaposeo djavo"? Mislim da pravi vernici nikada ne bi tako iznosili u javnost tudju muku. Narocito za Magi. Pa sta ako se k**s**la sa nekim na slavi? Tada se i nisu stvarno slavile slave, a i da jesu, to je njena stvar. I onaj san. Koliko sam citala Magi je imala srecno detinjstvo i nije imala problema sa roditeljima osim sto nisu prihvatili R&R. Govorila je u intervjuima da joj je otac idol i da je mnogo volela majku.
Meni se cini da sebe nekako mnogo izdvaja iz celog tog ,da kazem,drustva...Kao da je on nesto vise od njih,samo zato sto se zahvaljujuci Bogu izvukao.Kao,eto,''ja sam se spasio,a oni,posto nisu bili vernici,sada su pod zemljom..''.
Mislim,stvarno,covece...Meni nije bilo prijatmo bilo dok sam citala,kako li je tek onda bilo rodjacima i prijateljima drugih ljudi koje je opisao...:|:rolleyes:

Hvala za ove koncerte

ops::|