EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
znaci ne mogu da verujem da je neki retard pisao po grobu!strasno!

Da,neka seljanka:"Milane,volecu te zauvek"...:roll:Uzhasno mi je zhao one devojke sa kojom je bio pred kraj, videla sam sliku na kojoj je sa njom...:cry: Kako li je ona nastavila posle...negde sam prochitala da je vec bio pomiren sa tim da ce umre.36 godina, a znash da je kraj,kako mu je bilo...Sad mi se plache...:cry:

Znate da je Atheist Rap uradio parodiju na tu pesmu koja se zove Tetoviranje,pesma je zezalica...
:roll:
Pesma nije parodija, i zaista ne verujem da su Ateisti želeli da ikoga isprovociraju. Priča je kratka i jednostavna: kada su bili mlađi bili su na koncertu EKV-a. U pesmi Tatoo neko od njih je umesto "laž i mimikrija" pevao 'lažni Dimitrije' (znate i sami koliko je teško nekada provaliti tekst - recimo, bilo je ljudi koji su u "Za tebe" KUD Idijota pevali "divan dan za tebe" umesto "bim bam bam za tebe", a čuo sam još grđu verziju - "Vidovdan za tebe", što je posebno smešno imajući u vidu da Hrvati nemaju Vidovdan :-) ) - stoga su baš ti stihovi ubačeni u pesmu. Pesma jeste nastala na osnovu Tatoo-a, jeste zezalica, i treba je shvatiti baš tako - kao zezalicu.

Pesma nije parodija, i zaista ne verujem da su Ateisti želeli da ikoga isprovociraju. Priča je kratka i jednostavna: kada su bili mlađi bili su na koncertu EKV-a. U pesmi Tatoo neko od njih je umesto "laž i mimikrija" pevao 'lažni Dimitrije' (znate i sami koliko je teško nekada provaliti tekst - recimo, bilo je ljudi koji su u "Za tebe" KUD Idijota pevali "divan dan za tebe" umesto "bim bam bam za tebe", a čuo sam još grđu verziju - "Vidovdan za tebe", što je posebno smešno imajući u vidu da Hrvati nemaju Vidovdan :-) ) - stoga su baš ti stihovi ubačeni u pesmu. Pesma jeste nastala na osnovu Tatoo-a, jeste zezalica, i treba je shvatiti baš tako - kao zezalicu.

Hvala.:) Kupila sam Huper,NI TRAGA o EKV-u :roll:.Mislim da cu morati da im pishem.Mogli bi bar jedan poster,proslo je godinu dana.

ha,ha...moj drug je isto pevao "lazni dimitrije"...i ja mu kazem: "nije tako nego laz i mimikrija,kakav crni dimitrije ko je taj?" i on kao" da kako je glup kakav dimitrije"...ali opet nije razumeo sta sam mu ja rekao pa je posle pevao "laz i dimitrija"

isto tako je umesto "opet je neko hladno tonuo do dna" mislio da je "opet je neko glavom tonuo do dna"

najbolje od svega je kada me je ubedjivao da Milan kaze "ja cu mrzeti ledeno hladno srcem sa sedam gora............"

isto tako je umesto "opet je neko hladno tonuo do dna" mislio da je "opet je neko glavom tonuo do dna"

najbolje od svega je kada me je ubedjivao da Milan kaze "ja cu mrzeti ledeno hladno srcem sa sedam gora............"

Moram se nasmijati na ovo... Drug ti ima strava sluh... Ima jos jedan biser, jedna moja poznanica je sve mislila da je "osloni se" umjesto "slomi se" iz 7 dana. To djelimicno i mogu shvatiti ali ono "glavom tonuo do dna" ipak zauzima prvo mjesto ;)

Bojane pocivaj u miru!:cry:

ZAJEDNO
Ivan i Bojan,
Mitar, Saša, Orhan,
Nenad i Zoran,
Dušan, Vojkan, Ljuba.
U prošlim danima
Osvojili smo ponos,
U prošlim danima
Izgubili smo sve.
Ostajem sam, ostajem sam,
U ovom gradu strahom zatrpan.
Ovaj grad je nekad bacao svetla daleko,
Ovaj grad bi mogao bolje.
Mi smo dozvolili
Da stvari odu predaleko
Ova je borba bila
Ispod časti, protiv razuma.
U prošlim danima
Osvojili smo ponos,
U prošlim danima
Izgubili smo sve, sve, sve.
Dolazi dan, dolazi dan,
Dan koji čekam ovde zatrpan.
Ovi ljudi su valjda zaslužili bolje
Mi to možemo, zajedno.
U prošlim danima
Osvojili smo ponos,
U prošlim danima
Izgubili smo sve, sve, sve.
Dolazi dan, dolazi dan,
Dan koji čekam ovde zatrpan.
Ovi ljudi su valjda zaslužili bolje
Mi to možemo, zajedno.
Dolazi dan.
Our generation will have to repeat not only for the
words and acts of the children of darkness, but also for the
fears and apathy of the children of light.​

011ib3.jpg

009to9.jpg

da li neko gledao emisiju Marko Jankovic show na TV Avala?
sonja savic je bila gost i pomenula je VD-a, Geru, Ekatarinu,...
nesto je rekla za Vd-a ali nisam uhvatila emisiju od pocetka.
ali u sta se sonja pretvorila!? :( :(

da li neko gledao emisiju Marko Jankovic show na TV Avala?
sonja savic je bila gost i pomenula je VD-a, Geru, Ekatarinu,...
nesto je rekla za Vd-a ali nisam uhvatila emisiju od pocetka.
ali u sta se sonja pretvorila!? :( :(

Da,bas je poruzhnela.:-(Sta je govorila o njima?Bolje sto nisam gledala...:( Koliko njih je pod zemljom...Place mi se...:cry:

Back