violet_parts
Aktivan član
- Poruka
- 1.507
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znate da je Atheist Rap uradio parodiju na tu pesmu koja se zove Tetoviranje,pesma je zezalica...
A sto se tice Magi i ja se slazem da se promenila otkako je raskinula sa Zikom,ali sta ja znam...u spotu Dum Dum ne izgleda loshe a to je vec bila 91...
upravo gledam koncert ns ebu fest i to je to, tu magi place na samom pocetku pesme

Oprostite sto se mozda mijesam, ne zelim da me shvatite pogresno, ali zar nije pomalo neukusno raspravljati kako je Magi izgledala lose na ovom koncertu ili onom. Nije sve u fizickom izgledu i sigurna sam da Magi ne bi bilo drago da se raspravlja o tome kako je propala. Tuzno jeste, svi mi to znamo, ali se isto zna da je zena bila tesko bolesna pa nije ni neko veliko cudo. Pa pobogu nismo sve valjda sveli samo na fizicki izgled kao ove novopecene umjetnice. Kako god izgledala ona je ipak nasa Maga koja nam jos uvijek neumorno uljepsava zivot svojom muzikom. Samo moje misljenje...
Inace Magi nije umrla u nekoj garazi, ili u domu nego u bolnici u kojoj je provela zadnjih petnaestak dana zivota. Znam nekoga ko je radio tamo u to vrijeme tako da je to iz provjerene ruke.
taxxx[B:;5092706]i meni je milan bio nekako najlepsi pred kraj zivota,93. i 94.-te[/B].ops:
a na youtube-u ima snimak sa nekog nastupa gde izvode Kao da je bilo nekad,mislim da je to bio jedan od njihovih poslednjih nastupa,gde ne mogu da prepoznam Magi...delovala totalno isprano i sva je nekako natecena.... mislim da je tad negde bio pocetak njenog kraja,a milan je jos uvek bio ziv....
ops:.i tamo,na Trgu.Inache ,tek sam nedavno videla poster i onaj clanak Istorija po Katarini ,iz Hupera,od proslog oktobra.Odatle mi je najbolja i najsladja slika gde je mladji i mazi mache,i ona najveca slika.Jako tuzhno...eh, sećam se kako sam ja bila srećna kad sam kupila tu knjigu....
dva-tri meseca sam je nosila svuda sa sobom.![]()
).Samo se bojim da je njeni ne zaplene,jer su joj oduzeli CD-ove EKV-a,kad su saznali da smo ishle na groblje.Inache,videla sam da je grob na onom mestu gde je bio onaj odvratan natpis-malo izgreban,jer je samo tako mogao da se obrishe.