EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala za interview i trud.

Nedavno sam pesacio vracajuci se sa posla i primetio ovo na slici, pa se setio tebe, Limunovo_Drvo, :)

Pozdrav svima!

Prilozi

• lime_tree_cafe.jpg
    lime_tree_cafe.jpg
    85 KB · Pregleda: 30
sta je ovo,nikog nema na forumu......

pa sutra je jedan vrlo vazan datum... :smile: :-| :(

blago vama sto ste u bgd,vi bar imate shansu da odete na Milanov grob sutra... ako neko od vas bude isao neka stavi cvece i zapali svecu i za mene.... :cry:

taxxx:
sta je ovo,nikog nema na forumu......

pa sutra je jedan vrlo vazan datum... :smile: :-| :(

blago vama sto ste u bgd,vi bar imate shansu da odete na Milanov grob sutra... ako neko od vas bude isao neka stavi cvece i zapali svecu i za mene.... :cry:
Ja cu ici sutra pre podne na groblje.Znam da cu se,kao svaki put, totalno izbedachiti,ceo dan ce mi biti uzhasan... :cry:
Chisto sumnjam da ce niti neshto sutra o tome,iako bi trebalo... :cry: Imao bi 49 godina... :cry: :cry: Jutros sam se bash rano probudila,i odmah uzela da gledam malo Dechaka iz vode,shto nije trebalo,jer mi je jutro bilo posle odvratno... :cry:
Jako mi je tuzhno kad naletim na onaj intervju gde kazhu:"Bio je izuzetna figura,i upravo je dolazio u najbolje godine svoje karijere...",Choveche,shta je sve mog'o josh da stvori i uradi... :cry: Sad sam gledala spot za Par godina za nas :cry:

Milane sretan ti rođendan...
Iako nisi sa nama,ti si u nama...
Nek' ti je vječna slava i hvala...

Nisi sam, nisi sam
tvoju senku nastavljam
tvoje lice preklapam
tvoje reci ponavljam

Ovo je tren koji osecam
Kako promice iznad krovova
Kako uzdise miris arija
Glasom vremena sto se raspada

Milan-1-1.jpg