EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala jjjjjjjjj (ima li dosta j's) :D
Ja sam inace cula EKV prvi put dosta davno, tako se ne sjecam.EKV se uvijek slusao u mojoj kuci. Ali prvi put kad sam ih bas zavoljela je kad mi je jedan decko pustio Ti si sav moj bol..

slightsigh:
Hvala jjjjjjjjj (ima li dosta j's) :D
Ja sam inace cula EKV prvi put dosta davno, tako se ne sjecam.EKV se uvijek slusao u mojoj kuci. Ali prvi put kad sam ih bas zavoljela je kad mi je jedan decko pustio Ti si sav moj bol..
Nema na cemu svaki dan sam pricala sebi da moram to da posaljem
Haha smesno mi ono ima li dosta j's (mada jedva sam ukapirala) Ma nisam mogla nijedan nick koji se htela pa se iznervirala pa udarila po j (posto se zovem na J)

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:
Nema na cemu svaki dan sam pricala sebi da moram to da posaljem
Haha smesno mi ono ima li dosta j's (mada jedva sam ukapirala) Ma nisam mogla nijedan nick koji se htela pa se iznervirala pa udarila po j (posto se zovem na J)
Nasmija ti mene sa tvojim nick-om. A bas sam se pitala odkud ti ono jjjjjjjjjjjj.
;)

Evo malo Jadranskog mora.
Zasto se ne javis
Zasto nam ne pises
Gde li si kako si
S kim li se vucaras

Ovde je hladno
Ovde je zima
Ovde je mrak
Ja nemam posla
I nemam s kim da spavam
Ovde je hladno
Ovde je zima
Ovde je mrak
Ja nemam gde da spavam

Vodi me na Jadransko more
Ja volim Jadransko more
Tamo gde talasi zovu bela jedra

Zasto si ostao
Zasto se ne vratis
Ovde te trebamo
Ovde te cekamo

Tamo je zima
Tamo je hladno
Tamo je mrak
Niko nema posla
I nemirno se spava
Tamo je zima
Tamo je hladno
Tamo je mrak
Tamo nemam gde da spavam
Ja nemam gde da spavam

ups :D promasila temu izgleda....
ti si vec cini se postavila tu sliku, ona sa Milanom kako sjedi u koznoj jakni...
ajde da sada prosirimo temu ako moze, da postavimo njihove najdraze slike? Jel moze? Da nisam potpuno fulala temu :oops:

ja sam imala 4 godine kad je umro :cry: jako volim onu sliku gde su na vrhu SKC-a,i gledaju svi gore,u vreme Par godina za nas...e,znate li ko je onaj decko sa slike u knjizici uz EKV Revisited na 6.str.drzi ruku preko usiju?ne mogu da provalim...

Ja cu tu sa krova da stampam,imam je u Decaku iz vode...Samo,sad je na redu neka sa Che Gevarom ,pa posle moja omiljena...inace,Milan se bas retko smejao, ali jeste na pocetku onog R&R zauvek ,pre nego sto kaze "jeste li dobro...''bas volim da gledam to...iako me maximalno rastuzi :cry: Da nema You Tuba...

Jao ja nikako da nadjem Decak iz vode i mesto u mecavi :(((((((((((( GRRRRRRRRRR!!!!!!
Joj napravila bih majicu sa svakom njihovom slikom pa menjala svaki dan i samo to nosila :) ali dobro imam 2 i to se zove sreca

Imas Decaka iz vode u nekoj knjizari ( u BG)u prolazu od Doma sindikata ka Meku na Terazijama,kosta 450din.Ja svoju imam od februara,korice joj se od silnog citanja(i gledanja :) )raspadose...A za Mesto u mecavi kad pitam,gledaju me belo,znaci,NIGDE je nema. :-(

E hvala ti pa cu naci makar ovu. Aleksandra Zikica sam puno puta vidjala u Bg-u i svaki put mi dodje da ga pitam za mesto u mecavi ali se stidim :(
Moze li neko da mi kaze kako da postavim slike pa da vam pokazem neke od omiljenih,mada volim SVAKU ?

Mesto u mećavi bi trebalo ponovo da se izda....Tako sam barem čula, a Dečak it vode ima svuda da se kupi (moj drug ima šest primeraka, to su mu svi poklanjali za rodjendan :roll: )
Sibil Vejn , ono je Vd, kao što je martina rekla.

vd je bio najlepsi :)
od sada kad god skoknem do bg-a kupujem po jedan primerak :D, pa ce da vidi on ko ima vise :) :P
ma bas kao sto je ana rekla, imas d akupis decaka gd ehoces, ali mesto u mecavi treba da se saceka novo izdanje! pa onda u red za knjigu!!!! takodje koliko se secam treba da izadje i knjiga o magi, prva sam u redu :)

Back