jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Aktivan član
- Poruka
- 1.006
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, super ti je plakat, srećo.Oktobar1864:napravila sam plakat...
pre neki dan sam slusala..tonemo...ne znam koliko puta..oko 3-4 sata..bez prekida..
evo ga rezultat:
![]()
Kod mene to zavisi od raspolozenja...ako sam raspolozena,pesme EKV-a me cine jaaako srecnom,a ako sam lose raspolozena,ubiju me...violet_parts:E, super ti je plakat, srećo.
Imam i ja taj trip da slušam Tonemo po više sati....I ostale "mračne" pesme...7 dana, I Always Loved You i slične.

Ja sam znala da postoji pesma Oci boje meda od ,za mene tada,"neke"Ekatarine Velike''.A onda sam je jednom slucajno pustila ,i zavolela je. A medju prvima su bile i Anestezija,Iznad grada,Par godina,Dum-Dum.A prva njihova slika koju sam videla je ona gde sam Milan sa dugom pustenom kosom stoji u nekoj sumi.Tada sam se sokirala(bio mi je ruzan!!!!),a jos uz one price o narkomanijiOktobar1864:koja je prva pesma koju ste culi od ekv-a?
jel to bio svima poznat krug...ili par godina za nas ili nesto drugo..
ja sam prvi put cula...zemlju...
...A danas ga obozavam!i najvise volim onu gde stoji na Trgu,tu je stariji,ali jako sladak 
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:Od slika kojeje Oktobar postavila najlepsa mi je iz spota Par god a ovu sa pistoljem mrzim. Svaki put pozelim da slupam glavu tom kretenu sto drzi pistolj
Anestezija...Oktobar1864:koja je prva pesma koju ste culi od ekv-a?
jel to bio svima poznat krug...ili par godina za nas ili nesto drugo..
ja sam prvi put cula...zemlju...

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:Ja sam imala 6 godina i ne secam se kad je umro![]()