Shadow of dark
Ističe se
- Poruka
- 2.900
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:A taj spot Siguran sam gledala 100 puta tako da nije strasno sto nisam uhvatila
Nema na cemu svaki dan sam pricala sebi da moram to da posaljemslightsigh:Hvala jjjjjjjjj (ima li dosta j's)![]()
Ja sam inace cula EKV prvi put dosta davno, tako se ne sjecam.EKV se uvijek slusao u mojoj kuci. Ali prvi put kad sam ih bas zavoljela je kad mi je jedan decko pustio Ti si sav moj bol..
Nasmija ti mene sa tvojim nick-om. A bas sam se pitala odkud ti ono jjjjjjjjjjjj.jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:Nema na cemu svaki dan sam pricala sebi da moram to da posaljem
Haha smesno mi ono ima li dosta j's (mada jedva sam ukapirala) Ma nisam mogla nijedan nick koji se htela pa se iznervirala pa udarila po j (posto se zovem na J)
Da nema You Tuba...mislim da je vd na slici!Sibil Vejn:ja sam imala 4 godine kad je umrojako volim onu sliku gde su na vrhu SKC-a,i gledaju svi gore,u vreme Par godina za nas...e,znate li ko je onaj decko sa slike u knjizici uz EKV Revisited na 6.str.drzi ruku preko usiju?ne mogu da provalim...