EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Malopre sam na novosadskoj TV uhvatila tribute koncert,saTanjon Jovicevic,Fircijem i ostalima.Ali,to je bio kraj,pa sam cula samo Krug,Zabranjujem,i Sarajevo.Ipak,samo sto mi nije stalo srce od srece.Da,i ja sam naletela na My Space od EKV-a.Je l neko video myspace od Via talasa? mogu da se cuju neke njihove pesme...

napravila sam plakat...
pre neki dan sam slusala..tonemo...ne znam koliko puta..oko 3-4 sata..bez prekida..
evo ga rezultat:
dsc043382gp4.jpg

Oktobar1864:
napravila sam plakat...
pre neki dan sam slusala..tonemo...ne znam koliko puta..oko 3-4 sata..bez prekida..
evo ga rezultat:
dsc043382gp4.jpg
E, super ti je plakat, srećo.
Imam i ja taj trip da slušam Tonemo po više sati....I ostale "mračne" pesme...7 dana, I Always Loved You i slične.

violet_parts:
E, super ti je plakat, srećo.
Imam i ja taj trip da slušam Tonemo po više sati....I ostale "mračne" pesme...7 dana, I Always Loved You i slične.
Kod mene to zavisi od raspolozenja...ako sam raspolozena,pesme EKV-a me cine jaaako srecnom,a ako sam lose raspolozena,ubiju me... :(

Oktobar1864:
koja je prva pesma koju ste culi od ekv-a?
jel to bio svima poznat krug...ili par godina za nas ili nesto drugo..
ja sam prvi put cula...zemlju...
Ja sam znala da postoji pesma Oci boje meda od ,za mene tada,"neke"Ekatarine Velike''.A onda sam je jednom slucajno pustila ,i zavolela je. A medju prvima su bile i Anestezija,Iznad grada,Par godina,Dum-Dum.A prva njihova slika koju sam videla je ona gde sam Milan sa dugom pustenom kosom stoji u nekoj sumi.Tada sam se sokirala(bio mi je ruzan!!!!),a jos uz one price o narkomaniji :roll: :( ...A danas ga obozavam!i najvise volim onu gde stoji na Trgu,tu je stariji,ali jako sladak :)

Meni isto ona na trgu. Cini mi se da je prva pesma bila Par godina za nas. Bila sam 2. ili 3. razred, OBOZAVALA je i mislila da peva Van Gogh. sedela sam pored radija i ceo dan cekala da pocne da snimim. Posle sam znala dosta njihovih pesama i znala da peva Ekv ali NISTA o njima nisam znala sem da su mrtvi. Nije me zanimalo nista o njima, zanimala me samo muzika. U poslednjih 5 godina me zanima SVE o njima i sta ko radi ja trazim informacije i slike po netu

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:
Od slika kojeje Oktobar postavila najlepsa mi je iz spota Par god a ovu sa pistoljem mrzim. Svaki put pozelim da slupam glavu tom kretenu sto drzi pistolj
:(
Mislim da je Oktobar namerno postavila slike iz razlicitih perioda njegove karijere da bismo videli da je uvek bio lep ;-) :grin: Zbog te na Trgu obozavam da prolazim tuda :-D .Mnogo mu lepo stoji duga kosa u Par god.za nas,a nekako mu je tu pogled zamisljen,k'o da je odsutan...

Oktobar1864:
koja je prva pesma koju ste culi od ekv-a?
jel to bio svima poznat krug...ili par godina za nas ili nesto drugo..
ja sam prvi put cula...zemlju...
Anestezija...

Kad sam imao 10 godina,i nešto čudno u njoj je bilo,slušao sam je sa diska Kao nada,kao govor,kao more...
I onda par godina za nas,7 dana...svidio mi se album,tako da sam nabavio .mp3 kolekciju,i eto,i danas skupljam sve što se naći može od njih :)

ja sam prvi put cula Radostan dan, a posle nje, anestezija........
a posle sve ostalo, a imala sam 9-10 godina, secam se dnevnika na rts-u kada je milan umro, ali nisam imala pojma ko je on bio, kasnije sam se secala toga...., godinu dana posle sam cula na nekoj radio stanici hit dana je pesma Radostan dan-ekatarina velika, i pocinje kakav radostan dan............i svidela mi se pesma zbog ptica i crnaca... :)
pa znas "tako je sve pocelo"....

Back