EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mene Aplauzi i 40 seconds of love jednostavno počnu da nosaju na neki način,i natjeravaju na dublje razmisljanje...
A u 40 seconds of love posebno mi se sviđa završetak...izdisaj poslednji...
Inače,tu je pokazao kakve glasovne mogućnosti ima Milan,i kakav je on muzičar...

Svaka je extra. Svaka je drugacija i posebna na svoj nacin. A u nekima se proteze karakteristicni zvuk EKV-a. Ono, prozeta je prepoznatljivom melodijom u pozadini. Dok su neke druge opet, potpuno drugacije i nove. Cak sam "uhvatio" i neke zvuke karakteristicne za nacin sviranja Magi. Ono kako je ona to radila. Ali to su samo momenti...
Da, volim taj album :)

Kao što je Milan rekao, Angel's Breath je "vrsta psihodeličnog samba-roka sa balkansim uticajem"..
Volim mnogo pesmu Metak i Praia do ventu eternu..
"Ja sam gradjanin sveta
Ja kupujem zaborav!..."

Da,volim kad kaze''Metak me nece,metak
mene nece'',to mi je omiljeni deo.Negde sam procitala da ima spot za''Ti si sav moj bol'',je l'to istina?Sad slusam 7days,volim kako Milan izgovara engleski. :-)

violet_parts:
Podsetili ste me na Angel's Breath, ne mogu da prestanem da slušam....
Najviše vrtim pesmu Velvet...

:D

Dobar, kvalitetan album.
Ja sam uzivao pa podelio utiske a sad uzivajte i vi.
Velvet. Tezak zvuk. Ispunjava sobu. I prostor.
Uzivanje pravo. Kazem ja.
Haha.

Poz.

Album sam nabavila pre više od dve godine... Ali sam nekako zaboravila na njega.... Sad sam se navukla. :D
Velvet je stvarno mnogo dobra i teška pesma...Pravi neku čudnu atmosferu...

Da li je iko u kontaktu sa Oktobar1864? Poslednji put kada smo pričali rekla mije da je nešto bolesna (ne može da jede, tako nešto), a nema je već par dana (aj' što je nema, nego što ne odgovara na poruke vezane za note EKV-a koje joj pišem) pa sam malo zabrinut... Je l' sve u redu sa njom, nije valjda zaglavila u bolnici?

Milan M.

Prilozi

• EKV006-1.jpg
    EKV006-1.jpg
    51,2 KB · Pregleda: 68

Back