EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Crna Marija je u 16h.ima i repriza u sredu u 8h,pa ko ne stigne... :) Jedva cekam.Inace,svaki put kad prodjem Tasmajdanom,pored crkve,imam neki cudan trip,kao"oni su stajali tu".Pukla sam zbog njih...

Svi smo mi pukli zbog njih. Ili si ravnodusan prema njima ili puknes, nema trece. Joj bicu u Bg-u kad bude film a ne znam da li tamo imam Cinemaniu :(((((((((((
Moram da gledam
I Tajvanska kanasta je dosadan film pa sam gledala zbog njega i crkavala od smeha kad Firchie nervira Komnenica koga inace ne podnosim

Pa to ...samo da ih vidim.inace,moj tata je negde u vrema L.drveta-Sarla imao neko zajedn .drustvo sa Milanom.Kaze da je bio jako zatvoren,da nikad nisi mogao da ga cujes kako diskutuje o necemu,da je bio miran kao bubica,a na sceni totalno drugaciji,k'o druga licnost.iako ga je poznavao povrsno,kaze da je kao osoba,tj.licnost bio dobar,nije bio budala.ali nece da mi prica o tome ''jer sam opsednuta mrtvim covekom''.

Da je bila lepa,to je cinjenica.Mada,kada nekome ko EKV ne slusa i ne voli,pokazem njenu sliku,kazu da je bas ruzna!!Kad neko nema ukusa...A tim istim,uzor lepote je Ceca&Co.Zalosno. :(

ma imala je neku energiju da te privuce. Juce su mi bili braca (klinci) i kao screensaver idu slike Ekv-a i za jednu njenu sliku kazu da je ruzna a za sledecu popadaju i pitaju:ko je ova? ko je ova? Ma bila je PRELEPA
a mislim da je Milan bio najbolji kao osoba

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:
ma imala je neku energiju da te privuce. Juce su mi bili braca (klinci) i kao screensaver idu slike Ekv-a i za jednu njenu sliku kazu da je ruzna a za sledecu popadaju i pitaju:ko je ova? ko je ova? Ma bila je PRELEPA
a mislim da je Milan bio najbolji kao osoba
da,i ja mislim da je bio najbolji, Milan.K'o sto neko jednom rece -odgovaralo mu je ime. :-( :smile: Meni je Bojan od njega lepsi ,zgodniji,ali Milanova licnost je jaca.Zato ga volim,nekako mi je bio veca faca (licnost)od svih njih.

Volim ovu temu jer nikad ne jenjava.
Isto kao sto volim i EKV koji takodje nikad ne jenjava. Bar ne za mene.

Jedino sto sam nekad tuzan kad se setim...

Ali EKV je uvek najbolji!

Svaka cast za forum i temu.
Pozdrav svima

Da,tad je Zika bio sladak.Mada,meni je i danas,iako zbog toga svi kazu da mi nije dobro.IAli mu ona narandzasta kosa ne stoji uopste.Ali,opet,Milan je Milan,njega najvise vojim...

Zar ti ,Lizo,nisi ona sto je rekla da ju je majka vodala po KST-u,gde je slusala i gledala EKV?Kako nakon onog posta gde si rekla da ti je mnogo zao,jer ih vise nema,mozes da postujes takve bizarne stvari... :???: Za nas on ,naravno ,nije mrtav,ali to je druga prica.Valjda imas nekog poshtovanja prema onim koje volis...Bez uvrede.

Oktobar1864: Uradio sam ti Ti si sav moj bol u Sibeliusu, ali još uvek nije kompletan - ne mogu baš sve da čujem od dela "Ispituješ zaborav...". Takt pre toga ima malu slatku improvizacijicu, videćeš. :) Pojavi se večeras da ti pošaljem ovo i Kao da je bilo nekad, ako stignem da prebacim u Sibelius i da upišem bar prvi solo na klavijaturi. Šta ti je sledeća želja?

Back