EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovako:

1.martina_hingis
2.oktobar1864
3. FLUID
4.violet_parts
5. Apach
6.pissbottleman
7.andja_stay_cool
8.Limunovo_Drvo,
9. Walken
10.difrent from others...
11.slightsigh
12.Arzberg
13.jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
14.RostrumBoi
15.Sergi0
16.bluzijana
17.paunovicgordana
18.Treba da se cisti
19.Jimy90
20.Firchie
21.korona1
22.Corto Malteze
23.DecakIz3Vode
24.gossca
25.Tachka
26.Sandrejza88

welcome :D

e ovako ljudi! bas mi je drago sto ste se lepo proveli, ali mi je ujedno i krivo sto nisam bila! sela sam u 8 sati na krevet i zaplakala! nije mi bilo do zivota! e, bilo bi lepo da to bude u bg! nema sanse da to propustim makar dosla pesaka 300km! hehe :D
ej, a gde ima u bg-u da se kupe majice? neko je cini mi se napisao!

i sta se desava sa slikama!???

Na zalost nisam bio u mogucnosti da "skoknem" do Novog Sada na koncert. Prema vasim komentarima koncert je bio dobar,ali izgleda i kratak cinjenicom da je svirao album + zemlju!?! Niko nije spomenuo koliko je ljudi bilo na koncertu i kakva je atmosfera bila???
Majica ima da se kupi u Trznom centru u Sremskoj I ili II sprat. Kosta 590 din a po kvalitetu je jednaka onoj sa "Buvljaka" od 100 din jedino sto ima motiv EKV koji se meni licno nije svideo.
Pre jedno 2-3 godine sam video jednog decka na ulici kako nosi majicu sa likom Milana Mladenovica.Lik je na prednjoj strani ali je sav u nekim tackama,kockicama (kao mozaik).Bela majica i crne nejasne konture lica - mnogo je dobro izgledalo. Da l' neko zna da li to jos uvek negde moze da se nadje?
Pozdrav svima!!!

Ljudi, majice možete i sami da uradite, a da bude kvalitetnija za te pare. Tehnologija je napredovala pa ima onih mini-presa koje rade po jednu majicu, treba se raspitati. Ako ne nađete tu je uvek dobra sito-stampa, odnesete pripremu na pausu kod nekog "manjeg" štampara što štancuje kalendare za Novu godinu i on to pljesne na majicu. ;-)

FLUID:
Ljudi, majice možete i sami da uradite, a da bude kvalitetnija za te pare. Tehnologija je napredovala pa ima onih mini-presa koje rade po jednu majicu, treba se raspitati. Ako ne nađete tu je uvek dobra sito-stampa, odnesete pripremu na pausu kod nekog "manjeg" štampara što štancuje kalendare za Novu godinu i on to pljesne na majicu. ;-)
Sve ja to znam,ali gde da nadjem bas taj motiv koji sam naveo u prethodnom postu?!?
A sto se tice kvalitetnih majica,bilo ih je u Djaku za 300-400 din. (hummel) crne i bele. Prosle godine sam radio stampu na njima za neki turnir i posle *** pranja nisu mrdnule :!: Stvarno ne znam da li jos uvek toga ima,ali pogledajte kada ste u gradu.

ja sam bila na koncertu.bilo je fenomenalno!
onaj video bim je extra docarao stvari...vecinu slika koje su prikazivali sam videla na internetu.
na fircijevom myspace-u.
hvala Fece....

Inače , ,, praia do ventu eternu '' znači : molitva večnom vetru...Sviđa mi se kako se Milan tu poigrava sa svojim glasom...

E...ove sličičice sam ja skarabudžila tokom koncerta u NS pre neki dan...To je najviše što je moj aprat mogao da pruži...Al' bolje išta nego... :roll: ...mrzim poslovice...Evo linkova, pa download-ujte sličičičice...U zdravlje !

http://rapidshare.com/files/38194907/EKV_Revisited_koncert_NS_15.6.2007-1._deo.zip.html

http://rapidshare.com/files/38196330/EKV_Revisited_koncert_NS_15.6.2007-2._deo.zip.html

http://rapidshare.com/files/38197442/EKV_Revisited_koncert_NS_15.6.2007-3.zip.html

Moja drugarica je uradila neku majicu u Vrapcu u Knez Mihailovoj, ispalo joj je oko 400 dinara i nije loša.... Moj drug (onaj koji je stajao ispred tebe, Azberg) je sve svoje EKV majice tako napravio.....
@Treba da se cisti: s obzirom na to da je koncert bio na trgu, da je bio besplatan i da su bili takvi muzičari, odsvirali su dosta pesama......
Bila je super atmosfera, ne znam koliko ljudi je bilo, jer sam stajala napred i nisam gledala oko sebe....

@ Limune
Da...da...Gitara je interesantna u toj pesmi...I ritam je dobar...
Mene, recimo , oduševljava pesma ,,Aplauzi'' ...e , da...i ,,Assassino'' je odlična...,,Metak'' je moja himna...
,,Ja sam dete planete , ja se osećam velikim...Dok spavam ovde pod mostom...Dok jedem đubre sa kontejnera...Ja sam građanin sveta ! Ja kupujem zaborav ! I zato : brzo ,brzo, brzo ,brzo ,brzo, brzo...U grotlo svemira...''
@HeartEater ... to mi nije baš pošlo za rukom...nije ovo problem download-ovati...nemoj da si na kraj srca... :lol: ...bizarno zvuči kad si ti u pitanju...na nick mislim...da ne bude zabune...

evo 2 000 post...

poklonila si mi EKV,i ja to cijenim kao poklon...ali ne cijenim sta je uradjeno sa EKV...nije fer...
Milan je znao najbolje...

Oktobar...ja...te...
znas sta uvijek kazem na jubilarnim postovima ;)

glava mi je na ramenima, u produzetku kicmene mozdine, kod lobanjskog otvora ;)

eh...siguran mi se samo svidja...i ponos.
ove druge sam slabo bas slusala...i anesteziju.

nemoj to da kazes.

@ Treba da se čisti
Isto što je rekla violet_parts to kažem i ja...Bila sam iza nje,fotgrafisala,nemam pojma koliko je ljudi bilo...Mada...čini mi se da je publika malo jače reagovala na ,,Par godina za nas'' i ,,Zemlju'' ...
Da...meni se baš dopalo to što je išao Milanov glas na matrici...i što su na video bimovima stalno prikazivani Magi , Bojan, Milan...čak je jednom bila i Vdova fotografija...A i Yanni je bio na bini...Producent na tri albuma EKV...To je bilo zaista... :shock: ...Bar za mene...

@ violet_parts
Nadam se da će i tvoj drug okačiti svoje slike uskoro...

@jjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Ne brini,ove slike ćeš moći da download-uješ...

Back