violet_parts
Aktivan član
- Poruka
- 1.507
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da verujem da se ovde nisam javljao ovoliko dugo... ne sećam se ni da li sam uopšte slao neku poruku na EKV temu. :-)violet_parts:Ovaj...ne znam, drugarica mi se nije javila.![]()
Azberg, znala sam da si ti Happy Cow sa yumetalaPrepoznala sam te po avataru
Ja sam GirlAnachronism89......Jesi videla slike?
violet_parts:Ovaj...ne znam, drugarica mi se nije javila.![]()
Azberg, znala sam da si ti Happy Cow sa yumetalaPrepoznala sam te po avataru
Ja sam GirlAnachronism89......Jesi videla slike?
profa42:Ne mogu da verujem da se ovde nisam javljao ovoliko dugo... ne sećam se ni da li sam uopšte slao neku poruku na EKV temu. :-)
Anyway, o kakvim notama pričate? Ja sam svojevremeno u Finale-tu radio note za izvestan broj pesama, možda bih mogao nešto da iskopam. Note za klavijature, gitaru, bas?
Kada sam već ovde, moje fotografije sa EKV Revisited koncerta iz Novog Sada:
http://s10.photobucket.com/albums/a148/profa42/EKV Revisited Novi Sad/ Ima tamo i slika sa Rogera Watersa u Budimpešti, par fotki iz knjige Dečak iz vode, ne sećam se ni sam šta sam sve kačio. Pogledajte albume...
@GirlAnachronism89: Tamo je i slika MiZ-a sa Firchie-jem. :-) Mogao bih da okačim celu kolekciju od jedno 200 slika..... heh. :-)
Hm, ne znam da li se misli na mene. Kako god, imali smo tribute bend koji je funkcionisao od decembra 2005. (tacnije juna 2006, kada sam se vratio iz vojske) do pre 2-3 meseca. Možda bude nešto ponovo, možda ne bude. U svakom slučaju tu je Firchie, Krug i Dolce vita, ako da Bog da opet sviraju na Beer Festu. Takođe opet radi i Relikvija; ne znam šta je sa ostalim EKV tribute bendovima.violet_parts:Trebaju joj note za klavijature....
Shta bi za EKV tribute?
Hoce biti neshto od toga?
Heh.korona1:Ne znam da li verujes ili ne verujes ali slike su ti sjajne!!!!!!!!!!!!!!! Kao da sam tamo bila.Hvala
Da li znaš koja je slika u pitanju ili da li je imaš? A možeš to i sa bilo kojom ako ti se sviđa. Malo se u Photoshopu ispegla, isfiltrira, sredi za štampu na majici i eto pripreme za štampu. :wink: Sve se može...Treba da se cisti:Pre jedno 2-3 godine sam video jednog decka na ulici kako nosi majicu sa likom Milana Mladenovica.Lik je na prednjoj strani ali je sav u nekim tackama,kockicama (kao mozaik).Bela majica i crne nejasne konture lica - mnogo je dobro izgledalo. Da l' neko zna da li to jos uvek negde moze da se nadje?
To je najbolje da na koncert podjes sa nekim kome nije stalo do atmosfere...uvalis mu kameru..ti uzivas i samo povremeno prekontrolises da li dobro "'vata"..a posle ga castis pivom....i svi zadovoljni.profa42:Heh.Nije da sam nezadovoljan slikama, ali uvek može bolje.
Baš sam gledao fotke sa Waters-ovog koncerta, i užasno mi je krivo što sam morao da ih slikam preko mobilnog.Ako ovde ikoga uopšte interesuje Waters...
Da se vratim na Firchie-ja. Definitivno moram da nosim kameru na servis, za slučaj da bude EKV Revisited koncerta u Beogradu. Najveći problem je to što ću zbog snimanja izgubiti atmosferu, ali eto - volim da zabeležim ono što mi je jako bitno, pa makar nekada bilo pametnije samo se prepustiti...