EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa ja sam bio do pola dva i bio je firchie tu......mada sam i ja pre toga otisao pa se vratio tako da ne znam da li je stalno bio............................ bas je bilo doooooooooooooobro............. jedva cekam opet :)

Ja sam bila u prvom redu, bash na sredini..... Pored mene je bila mala devojchica koja je znala sve tekstovi i posle sam je videla sa Cimom (mozda mu je cerka?)..... Sad znam kako izgledash....
Eeeee, diff, ko te terao da vodish suknju u shetnju? :)

Koncert je bio zaista sjajan ! Svi ti ljudi na bini koji su se okupili zbog muzike EKV ...Bata Kovač, Tanja , Ćima, Marko , Yanni ( Yanni, čoveče! Producent na tri albuma EKV ) , duvačka sekcija ( ne znam kako se zovu ljudi , na žalost ! ) , pa ona prelepa mlada žena što je svirala violinu i frulu ...kako li se ona zove ? ... pa Beške , pa POTPUNO GENIJALNI MIŠKO PLAVI ... i svi oni muzikanti kojima ne znam ime , na žalost !!! Hvala vam ! ... I naravno FIRČI...FIRČI,HVALA TI ONOLIKO !!! ...Dugo nisam bila na takvom tribjutu...koncertu...performansu...šta god da je bilo ono u petak uveče , bilo je magično...Najdirljiviji momenat ,bar za mene,bio je kada su na video bimu prikazali delove grada , tačnije zgrade , u kojima su živeli Milan,Magi i Bojan ( tako sam ja to skapirala...znam barem gde je Milan živeo...) ...pa teren za basket...Dejan Cukić je ,prilikom najavljivanja EKV na koncertu ,, Rock and Roll zauvek'' ,rekao kako je Milan njegov drug sa basketa ...
Ili recimo, dok ide pesma ,, Sedam dana '' , a na video bimu ide snimak sa nekog koncerta na kome je Milan pevao isto tu pesmu ... Ne znam ... Imaš knedlu u grlu , a istovremeno si i srećan što EKV ponovo živi ... Jer, nijednog momenta se nije izgubila poetika EKV ... Firči i svi ti ljudi zaista to rade iz ljubavi prema EKV , prema muzici ... Moj drug Sloba ( uh joj ! :shock: ,,drug Sloba'' - potpuno bizarno , zar ne ? ) je napravio poređenje - ,,Znaš , ono sa Belim dugmetom ( ovo je moj mali omaž Tomi Grujiću koga ne poznajem , ali volim kad on tu grupu tako zove ) , e to je bilo zbog para ! Ovo je suštinski !''
I ja sam bila praktično u prvom redu na sredini...Jeste ,bila je jedna devojčica koja je znala skoro sve pesme ... Čovek i žena koji su bili sa tom devojčicom su joj rekli da se javi tati i pri tom pokazivali na scenu ... Možda je to Ćimina ćerka ... Nemam pojma ...
A Firči je, koliko se ja sećam , iz dva puta bacao te palice...Mislim da su obe palice došle do publike :? Ne znam ... Pre nego što će se vratiti na scenu da sa ekipom odsvira pesmu ,,Zemlja'' , Firči je sišao sa bine i prišao je publici desno... prema desnom video bimu ako gledaš prema bini ... To mi je bilo potpuno medeno ...
Na pesmi ,,Par godina za nas'' je stvarno bila ludnica ...
A ispred mene je bio jedan lik koji je na majici sa prednje strane imao Milanovu sliku, a na leđima pesmu ,, Ogledalo '' ... Potpuno super !
A na pesmi ,,Anestezija'' ja sam bila zamrznuta ... Ne znam ... Od tada levitiram ...

Ja se nadam da će Firči moći da ponovi ovakve koncerte po ovoj našoj ZEMLJI blesavoj, pa da svi oni koji nisu mogli da budu u petak u Novom Sadu vide , čuju i osete sve ono što smo i mi , koji smo mogli da dođemo u Novi Sad, videli, čuli i osetili ...

@Dif nadam se da nisi bio jedan od one cetvorice sto su se napili i seljacili tamo pored mene.................

@violet ... pa da i ja sam tu bio....samo ne bih bas mogao da pretpostavim ko si ti,nisam obracao paznju...ta devojcica je bila sa mamom valjda.....

mislim da je takvo ponasanje krajnje bezobrazno kada je u pitanju grupa kao sto je Ekv i kada su u pitanju njihove pesme,a pogotovo kada je bio ovakav dogadjaj...da mi se neko dernja na uvo i skace udara,povraca,hoce da se tuce sa obezbedjenjem.......................... ipak smo se tamo skupili zbog neceg drugog...ako neko hoce da se napije u redu,ali da ne kvari meni dogadjaj........

mislim da je firchie bacio samo jedan par palica a druge je bacio drugi bubnjar valjda............. nije ni vazno,ja sam uhvatio prvu........joj kako je bilo dobro.....kad bi bilo opet..u NS...a trgu...sve isto...samo jos jednom..........

jedva cekam da izadje revisited 2...pa onda opet...u Ns...na trgu...sve isto...jos bolje.........

Ljudi,hvala na detaljnim informacijama!!!Nije me bilo ovih dana,bila na putu,mogu samo da vam kazem BLAGO VAMA!!!!!!! Jel je slikao neko od vas???I kako je sinoc bilo u Arilju?

Marku su ispale palice, jer dok je svirao Zemlju samo shto nije pao sa bubnjeva.... :D
Arzberg, ja sam stajala ispred tebe! Taj lik sa majicom je moj drug..... Ti si ona sa naocharima? :)
Nisam bila u Arilju, a nije ni moj drug(koji je trebalo da ide), nije mogao da se oporavi od NS-a.....

violet_parts:
Marku su ispale palice, jer dok je svirao Zemlju samo shto nije pao sa bubnjeva.... :D
Arzberg, ja sam stajala ispred tebe! Taj lik sa majicom je moj drug..... Ti si ona sa naocharima? :)
Nisam bila u Arilju, a nije ni moj drug(koji je trebalo da ide), nije mogao da se oporavi od NS-a.....
Eto vidiš... :D ...A ti si ona crvenokosa ( ili ti je kosa ljubičanstvena,a i mrak je bio...jeste da nosim đoze,ali nisam totalno zađozila... :roll: ... :lol: ) ! E drug ti ima strava fotoaparat...Nadam se da će i on da okači slike negde... Pozdrav violet girl ! ;)

Al' se prepoznajete retroaktivno, po sećanju. :lol: Nikakva organizacija... kao indijanci sa foruma... :lol: :lol: :lol: Sledećeg puta znak raspoznavanja neka bude natpis okačen o vrat, na kome piše: Ja sam sa foruma Krstarica. :lol:

Jel moze neko da mi uploaduje ili poshalje originalnu studijsku verziju "Ti si sav moj bol"?
Imam samo neki Live snimak,a koliko sam ga puta skinuo sa razlicitih mesta jos cu pomisliti da ni nema studijski snimak....

btw. nisam preveliki poznavalac EKVa tako da nemojte za zlo uzeti....

E Arzberg, ta sam :D
Uf, polako mi se sredjuju utisci sa koncerta........Sedam dana i Anestezija su bash bile.. :shock: Postavice drug slike na yumetalu, valjda....
E, da, devojka koja svira violinu se zove Julija.

a sto se firchie ne javlja?
nemoguce da ne moze da nadje neki komp i javi se..............a verovatno nema vremena sad dok se sa svima ovde vidi.....................

mirno spavam,sanjam svoje lice.......................................

on valjda misli da ce lako da vlada,on nije sretan dok ne vidi strast...ljubav je samo dobro glumljena scena,kostimi su strogi,publike nema....aplauzi,aplauzi,aplauzi,aplauzi.............. nije jos kraj...........

@jjjjjjjjjjjjjjjjjjjj , konačno ,intervju je postavljen na YouTube ! Izvini što si čekala ... imala sam malo problema sa ovim intervjuom...Ali uz pomoć almighty Bore , problemi su rešeni ... :-D
Uživaj ! ;) :D

Back