@Fichie, da li je Theodore Yanni svirao električnu gitaru u pesmi ,,Anestezija'' ?
Kako je uopšte došlo do kontakta između EKV i Yanni-ja ?
Nije...
a ... zajednički prijatelj ga je doveo iz Londona u posetu, i tako smo se svi upoznali i sprijateljili ... ne samo da je ostao par godina nego je i naučio jezik .. i to dobro ...
fantastičan lik, ja ga jako volim!
Imaćete prilike da ga vidite i čujete na koncertu 15 Juna.
Da li si možda pričao i sa Žikom kad si bio u BG u vreme pojavljivanja EKV Revisited ? Ako jesi,da li možeš da mi (nam) kažeš šta on misli o tome ? Da li postoji mogućnost da se i on uključi u koncertne promocije Revisited -a ?
Nisam još uspeo da se nadjem sa njim ali se nadam da ću to uraditi ovog leta ... za sada se još uvek nećka ... ja bih jako voleo da se i on uključi ...
I ... imam još jedno pitanje...čitala sam svašta nešto na jednom forumu na temu EKV Revisited...Izvini ako će ovo da ti zazvuči glupo,ali tu ( na tom forumu) povela se priča o pravima na pesme EKV ... pa kao,prirodni naslednik tih prava je Milanova majka...bla,bla,bla...

ops: ...Da li si imao problema oko tih prava ? ...Sorry,ali morala sam ovo da te pitam...Imam utisak da su sve te priče zlokobne i čaršijske,u našem starom,dobrom,običajnom maniru...[/QUOTE]
Već sam o ovome pisao (mislim) ali neka ... još jednom ... sve je po
"knjizi", problema nema i sve je upravo onako kao što treba da bude ... najviše bi me veselilo kad bi se neko od tih "čaršijskih stručnjaka" usudio da mi kaže nesto u lice ...
pozdrav ....