Arzberg
Zainteresovan član
- Poruka
- 381
I ja sam skinula pesmu...Treba da se čisti,hvala very much !!! Bila mi je preko potrebna :sad:
@jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Drago mi je što ti se dopalo ono moje pisanije...Kako da ti kažem , a da ne zvučim laskavo ...Meni je mnogo zanimljiv tvoj doživljaj EKV
...Da... Svaki put kada ih slušam javi se nešto novo - kod mene je ista priča...Mada,iako sam ja nešto starija od tebe,i kod mene postoji udeo fantastičnog kada pričam o Magi,Milanu,Bojanu...Jednostavno,bili su i ostali tajanstveni...A vidiš,korona 1 kaže da su bili vrlo pristupačni...To je verovatno zbog toga što nisu bežali od sebe i što su živeli svoju muziku...To je neko moje tumačenje...Ne znam..Možda grešim...
Što se tiče onog intervjua,još uvek radim na tome...Ali,ako ništa drugo,a onda ću ja to tebi na cd da nabacim i 15.6. , ako Bog da ,u NS dobijaš intervju...Dogovoreno?
E sad...Martina je pitala za Anesteziju....Meni je jako teško kada je slušam i na Revisited i u originalu...Što sam starija ,sve teže se zaplačem,ali kada čujem Anesteziju,nije baš da ropćem,pojavi se samo knedla u grlu...zavlaže se oči...Gitara svira bol...da,da,da...
Samo,ja od jutros imam na repeat ,,Ponos ostaje''... :-| ...
@Fluid,nadam se da si pročitao Firčijev dugoočekivani odgovor...A rekla sam ti da je u najmanju ruku alergičan na EKV Records...
I kao što je pissbottleman zapevao,da ja nastavim...
VODA
Pusti neka voda nosi u zaborav...
Obale su prazne kao pustinja...
I samo ljudi što pogledom prate
šta nosi matica.
Oči su nam prazne kao pustinja...
I ugriz na usni što kaže:
,,Tu je nekad bio okean.''
Daleki gradovi na vodi...
Kao brodovi na vodi...
Ti znaš, ti znaš!
Voda nosi sve!
šta nosi matica.
Kao brodovi na vodi...
Ti znaš, ti znaš!
Voda nosi sve!
@jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Drago mi je što ti se dopalo ono moje pisanije...Kako da ti kažem , a da ne zvučim laskavo ...Meni je mnogo zanimljiv tvoj doživljaj EKV

Što se tiče onog intervjua,još uvek radim na tome...Ali,ako ništa drugo,a onda ću ja to tebi na cd da nabacim i 15.6. , ako Bog da ,u NS dobijaš intervju...Dogovoreno?
E sad...Martina je pitala za Anesteziju....Meni je jako teško kada je slušam i na Revisited i u originalu...Što sam starija ,sve teže se zaplačem,ali kada čujem Anesteziju,nije baš da ropćem,pojavi se samo knedla u grlu...zavlaže se oči...Gitara svira bol...da,da,da...
Samo,ja od jutros imam na repeat ,,Ponos ostaje''... :-| ...
@Fluid,nadam se da si pročitao Firčijev dugoočekivani odgovor...A rekla sam ti da je u najmanju ruku alergičan na EKV Records...

I kao što je pissbottleman zapevao,da ja nastavim...
VODA
šta nosi matica.
Oči su nam prazne kao pustinja...
I ugriz na usni što kaže:
,,Tu je nekad bio okean.''
Kao brodovi na vodi...
Ti znaš, ti znaš!
Voda nosi sve!