EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
martina_hingis:
i mene zanima zasto je bojan otisao??? :-?

Uvek sam se pitala zašto je Bojan otišao u London ? Firči,ako nije neumesno ovo što pitam - pa se unapred i izvinjavam , da li znaš razlog Bojanovog odlaska iz BG i EKV ?
Tebe neću pitati zašto si otišao...jer si u emisiji ,,Kao sav normalan svet'' , čini mi se , rekao da ni tebi to još uvek nije jasno...

i mene zanima zasto je bojan otisao???

Zaista ne bih o tome ... licna je stvar i nije na meni da odgovaram ... bar ne dok ne proverim ...
Sto se mene tice, istina je da sam to rekao i da delom na neki nacin jos uvek trazim odgovor ... Milan je cak i bio ljut na mene jedno vreme ali ja sam jednostavno samo hteo da se izduvam, bilo je to nakon vojske ... bilo mi je uzasno to sto sam morao da odem u jebenu vojsku skoro odmah nakon snimanja ploce i to me je poprilicno pomerilo. Inace sam bio veoma aktivan pre toga i prijalo mi je da gledam EKV iz publike ... iskreno ... znao sam da mogu da se "vratim" cim pozelim ali sam otisao za USA a ostalo je ....

gossca:
@firchie
...mene zanima ko je devojka s kojom se Milan pojavio na koncertu u HN leto pre nego sto ce umreti...da li je to bila duga veza?...da li je s njim ostala jos tih par meseci...do kraja?...prosli su pored mene i bila je zaista mlada...imala sam tad 15, a ona je delovala jos mladje...

...zanima me i za Margitu...da li je bila u vezi sa nekim muskarcem u vreme kada je umrla...

...ako si ti zaista Firchie dal si bio tako los suprug i osoba kako te je Marina opisivala?..kao i zasto...jer meni je to zaparalo usi...pa bih volela da znam...

...mozda su ova pitanja suvise licna, al javne licnosti su valjda i navikle na to...

Dal je istina da Milan nije bas voleo Srdjana i da ga je smatrao povrsnim, jer je kao cesto imao primedbe na tekstove?
ne znam i ne verujem

Ihaaaaaa.... ti bas udarila ... ne bih ja u te detalje ... devojka se zove Maja i Milan je jako voleo ... to je sve sto cu da kazem ...

... ja se jos uvek nadam da sam zaista ja - ja ... a i o tome takodje ne bih ako ne moram ... svako ima pravo da kaze sta misli ... i meni je paralo usi ... a na to se nekako nikad ne naviknes ...

Eeeehhh sada tek vidim da ste se svadjali ... nemojte ako bas ne morate ... daleko od toga da je lose da se malo "zakuva" debata ali ja sam nekako malo umoran od svadjanja i prepucavanja (bio sam i ja u braku jednom) tako da mi nikako ne prija ... bar ne na EKV forumu ... jedva cekam da se zakacim sa neprijateljima EKV-a ali to mi je nekako opravdano ... drago mi je da ste se na kraju oladili ...

Ako me ne bude ovih dana, to je zbog toga sto imam posla preko glave a i idem na put. Probacu da ostanem "na vezi" najvise sto mogu jer se jos i pripremamo za 15 Jun ...
Odgovoricu na sve sto mogu, samo vas molim da budete samo malo sazetiji, da stignem sve ... hvala svima, pozdrav, Firchie.

Firchie:
Eeeehhh sada tek vidim da ste se svadjali ... nemojte ako bas ne morate ... daleko od toga da je lose da se malo "zakuva" debata ali ja sam nekako malo umoran od svadjanja i prepucavanja (bio sam i ja u braku jednom) tako da mi nikako ne prija ... bar ne na EKV forumu ... jedva cekam da se zakacim sa neprijateljima EKV-a ali to mi je nekako opravdano ... drago mi je da ste se na kraju oladili ... .
"Mir ljudi Mir" :-D

Mir je najlepsa devojka
Koju ne moze imati svako.
Ako ne mogu da letim
Ja necu da puzim
Jer kad puzim
Ja ne mogu da guzim.

Mir! Mir, brate, mir!
Mir! Mir, brate, mir!

Necemo da pobedi
Narodna muzika.
Vise volim tebe mladu
Nego pusku da mi dadu.

Mir! Mir, brate, mir!
Mir! Mir, brate, mir!

Prljave borbe
U ljubavne torbe.
Manje pucaj,
Vise tucaj.

Mir! Mir, brate, mir!
Mir! Mir, brate, mir!

Suvise si mlad
Da bi popio 'lad.
Ispod slema
Mozga nema.

Mir! Mir, brate, mir!
Mir! Mir, brate, mir!

Kuda svi
Nemoj i ti.
Jer ko izda
Bice prokleta *****.

Mir! Mir, brate, mir!
Mir! Mir, brate, mir!

Ne mozes pobeci
Od neceg sto je tu,
Sveprisutno.

Mir! Mir, brate, mir!

Mir! Mir, brate, mir!

Rimtutituki...
Rimtutituki...

Mir...

Koliko vas jos ima?
Koliko vas jos ima?
Na parove razbrojs'!
Prvi! Drugi! Prvi! Drugi!
Prvi! Drugi! Prvi! Drugi!
Prvi! Drugi! Prvi!

Mir...
Mir je najlepsa devojka
Koju ne moze imati svako!
Mir...
Mir, brate, Mir...
Ako ne mogu da letim
Ja necu da puzim
Jer kad puzim
Ne mogu da guzim.
Mir, brate, Mir...
Mir, brate, brate...

Ispod slema
Mozga nema.
Mir, brate, Mir...
Mir...
Mir...
Mir, brate, Mir...
Brate, Mir...
:D

prvo zelim reci da mi je drago sto ste prestali sa tim decjim svadjama! :D jos mi je draze sto je firchie odgovorio, tj, pokusao na sve da odgovori! :p pravi razlog postaje nevazan! a pravi razlog vase diskusije je vreme! da je firchie na vreme odgovorio sve bi bilo ok! ali je eto covek bio odsutan i ostavio malo vise vremena! i onda je nastupila neizvestnost! i onda ste upali svi vi! :shock: ja sam pre par dana postavila pitanje, i samo sam cekala kada ce poci prava omama na mene, mada nije bilo mnogo zamerki! :mrgreen:
a ovde se stvorila pometnja jer se cekalo da neko prvi pocne pa da svi ostali pljuju po njemu! :-x sve se dobro zavrsilo! fala bogu! :lol: a da pritom niko nije bio kvalifikovan za valorizaciju pitanja! :p :evil: da li ce neko postaviti ovo ili ono pitanje je potpuno licna stvar! 8) na osobi koja treba da odgovori je odluka da li hoce ili nece! i niko je ne moze naterati na bilo sta! :-)

Treba da se cisti:
Mislim da niste iskreni kada kazete da vas ne zanimaju zivoti vasih (nasih) muzickih idola.Pitanje koje je postavio doticni korisnik je bilo malo napadno i za privatnu poruku.Kakva god istina bila ona nece umanjiti muzicku velicinu EKV-a,moze nam samo otkriti svetle i mracne strane junaka nase mladosti. Na kraju svi koji su imali priliku da pogledaju intervju s Magi mogli su da vide koliko je fizicki izgledala lose (da ne kazem "propala"),ali taj intervju me nije pokolebao niti jednog trenutka da ja nju manje volim ili gledam drugim ocima (sem ocima deteta).
potpuno se slazem sa tobom! naravno da nikada bar kod mene nece umanjiti vrednost mozda ponekad bude i suprotno! :p sve vreme su mi bile suze u ocima dok sam gledala intervju! magi je zaista izgledala lose! :( :cry:

kako vi dozivljavate anesteziju sa rev.!?
evo ja sam sinoc slusala i po prvi put sam osetila neizmernu bol u telu, na sam nazovi KRIK gitare! u tom trenutku kao da se sva njihova bol, tuga, patnja, ocaj skrasilo na jednom mestu, u to intervalu "VRISTANJA" gitare! nisam mogla ni suzu pustiti a oci su mi bile pune suza! eto celu noc nisam oka sklopila! sad sam ok!

Firchie:
ne znam i ne verujem

Ihaaaaaa.... ti bas udarila ... ne bih ja u te detalje ... devojka se zove Maja i Milan je jako voleo ... to je sve sto cu da kazem ...

... ja se jos uvek nadam da sam zaista ja - ja ... a i o tome takodje ne bih ako ne moram ... svako ima pravo da kaze sta misli ... i meni je paralo usi ... a na to se nekako nikad ne naviknes ...
...Poljubac. Hvala. Zelim ti puno srece u radu i uopste u zivotu...

Videla sam na netu sliku Milana I Maje. Znam da su zajedno pravili pesmu Crv. Zanima me samo jedna stvar u vezi nje. Da li se ona pojavljuje u spotu Anestezija? Vidi se samo deo lica ali mi mnogo lici na nju sa te slike

Nisam nasla na you tube intervju

Arzberg,mnogo mi se svidelo ovo sto si napisala. Ja se pocetka ne secam, svaki dan je pocetakmsvaki dan pravim svoj put do njih. Ne znam kada sam prvi put pocela da ih slusam. Znam da sam imala desetak godina kad sam ludela za pesmom par godina a nisam znala ko peva. Znala sam jos neke njihove pesme, slusala ih na radiju i volela ali mi nekako nije zanimalo ko to peva, volela sam pesme a nikad se nisam pitala ko su ti ljudi niti nesto slicno. Nisam poznavala nikog ko ih je slusao. Kad sam krenula u gimnaziju zavolela sam ih jos vise, znala sam ko su,mnogo vise pesama, dolazila sam u kontakt sa ljudima koji su mi davali njihove pesme. I bas sam ih zavolela,vise mi nije bila vazna samo muzika nego i oni.Nisu vise bili samo neki tamo koji imaju super pesme nego sam volela svakog od njih. A kad sam se prikljucila na net prvo sam nasla sve o njima sto se moglo naci. Postali su moja najveca ljubav i svakim danom su sve vise. Oduvek mi je sve u vezi njih bilo misticno, ponekad pomislim da je to zbog njihove tragike,ali ipak mislim da su bili misticni i dok su bili zivi i zdravi. Oni su MOJA grupa jer za svaku pesmu sam dala „krv,suze i znoj“ dok je nisam pronasla(nije bilo nimalo lako u mom okruzenju). Zavolela sam toliko grupu za koju nisam mogla ni od koga da cujem. Sada je drugacije,poznajem mnogo ljudi koji ih vole i slusaju ali kad sam bila mala bas nikoga. Nekako mi je totalno nezamislivo da su oni nekad imali koncerte, izdavali nove albume, davali intervjue, snimali spotove „kao da je bilo nekad“. To vreme mi deluje potpuno daleko kao da nisam tad ni bila rodjena. Nisam znala z njih do Magine smrti ko su i sta su, ali sam pesme obozavala. Uvk su mi bili ko neki likovi iz bajke,uvek uz mene a nisu tu. I mislila sam nikad nista novo od njih necu cuti a svaki dan cu nesto novo dobijati od njih. Zato me je toliko obradovao revisited.
I totalno mi je nezamislivo da je Firchie tu I da mogu pitati sta hocu jednog od junaka NAJLEPSE bajke na svetu. Bilo mi je tesko da poverujem ko da sam videla uspavanu lepoticu ovde 

@Firchie
Hvala na odgovorima na moja pitanja. Nije da sam zadovoljan, nego prezadovoljan. :)
Pomogao si mi da odustanem od kupovine prva tri albuma u izdanju EKV Records-a. :roll: Čekam neka druga izdanja, npr. u tvojoj režiji. :D
A pored svega sam saznao da sam srećni vlasnik CD-a EKV Live '88. :D
I dobio sam nove zazubice :lol: što se tiče tih koncertnih snimaka.

Back