Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...recimo, osetila sam se slicno...prekini da se ponasas kao da zelim da pljujem po Ekatarini...Arzberg:E,pa ,to!...Mene su svih ovih godina prilično nervirala sva prebacivanja na njihov račun...I uspela su da me povrede..
Mislim da si sa ovim postom bila dovoljno jasna.Pozdrav svim ljudima dobre volje.Arzberg:Gossca,ja zaista ove pesme nisam uputila tebi.Nisam imala nikakvu lošu nameru.Izvini ako si pomislila da sam te uvredila, ali ja te nisam uvredila i mislim da je moje jedino ,opet ,indirektno obraćanje tebi bilo kulturno i sa poštovanjem,pročitaj ovo što sledi :
,,Evo i ja da se priključim koroni 1 ... Nema smisla ! Takva šabanizacija nije za ovu temu ...
Gossca,imaš prava da pitaš,ali su ti pitanja potpuno bizarna ...izvini ,ali to je moje mišljenje...''
To je bila jedina moja poruka upućena tebi.
I ne slažem se sa tobom.Mislim da je privatnost svakog čoveka mera preko koje nije poželjno da se ide.
Ti smatraš drugačije.Ok.To je tvoj izbor.Mene time ne ugrožavaš,pa se neću ni žaliti.
A pesme su bile izraz moje želje da se prestane sa širenjem negativne energije na ovoj temi...Bez ikakve namere da bilo koga ovim fenomenalnim pesmama povredim. A sa ovim pesmama,mislim da to nije moguće.
Pozdrav Gossca!
Dobro...Ja ne poznajem nikoga ko je na ovoj temi...Sa svima pričam samo o EKV...Doduše,bilo je jednom i spike o tome koja smo godišta,ali ništa više od toga...Ne znam ko je kakva ličnost,ko je kakav karakter...Te prema tome neću ni o kome da sudim na bilo koji način...Svima nam je zajednička ljubav prema EKV, koliko ja vidim ...gossca:Pozdrav Arzberg!
Ne, ne, ne...Ja se necu prikljuciti Koroni...hahahha
...meni je Martina, recimo pozitivna...i jos neki...
...malo talasa...od gossce...da ne padne tema...poljubac...
Mislim da se ne može puno saznati o ljudima samo kroz čitanje njihovih izjava...Ja vrlo dobro znam šta sam pisala i to se da proveriti i javno...gossca:Puno se moze saznati o ljudima dok citas sta su pisali o vaznim i nevaznim stvarima...a ja sam bila prinudjena da citam...jer je ova tema puna svega i svacega...
Svima nam je zajednicka ljubav prema Ekv, na nevidjeno mogu da se kladim u lovu da je to i jedino sto nas povezuje...
Pozdrav ljudima dobre volje i kome ono jos? Zaboravih...a, da...Korona je sva puna dobre volje...pa i nju pozdravljam...
Gossca je skroz pozitivna, samo malo izazvana...
Kakav radostan dan...
gossca:Puno se moze saznati o ljudima dok citas sta su pisali o vaznim i nevaznim stvarima...a ja sam bila prinudjena da citam...jer je ova tema puna svega i svacega...
Svima nam je zajednicka ljubav prema Ekv, na nevidjeno mogu da se kladim u lovu da je to i jedino sto nas povezuje...
Pozdrav ljudima dobre volje i kome ono jos? Zaboravih...a, da...Korona je sva puna dobre volje...pa i nju pozdravljam...
Gossca je skroz pozitivna, samo malo izazvana...
Kakav radostan dan...
Drago mi je da se tako osećaš .gossca:Arzberg...Ja? Ja se osecam opusteno sasvim...
...citajuci ovu temu, nacitala sam se svega i svacega...
...tema je postala malo dosadna odavno...kao i ovo naglabanje sad...nedostaje neki zar...zanimljivosti...dublje analize...kvalitetne diskusije...
Recimo da ne slusam EKV bas nesto dugo ali sam mnogo saznao i naucio iz tekstova...eto takokorona1:...A onda sam cula "revisited"..pa da ce biti i drugog albuma..ideja je sjajna i vidim da se dopada ljudima.
Volela bih da cujem i neka vasa iskustva.