EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Firchie:
Drago mi je da postoji ovaj forum ... trebalo mi je vise sati da procitam sve ... skoro je neverovatno koliko misljenja postoji i koliko su duboka i iskrena (izuzevsi par neizbeznih "pametnih"). Meni je licno najvaznije da je sve u vezi EKV jos uvek zivo. Malo sam se dvoumio da li da se prikljucim, iako mi je to s'vremena na vreme obicaj, ali na kraju krajeva, jednostavno nisam odoleo. Probacu, koliko mi vreme to dozvoljava, da budem prisutan, pa, ako imate pitanja, pitajte, bice mi drago da odgovorim. Najvaznije je da se muzika EKV odrzi i da se prenosi na nove generacije. Toliko za sada, pozdrav svima, Firchie.
Ne znam da li jesi ili nisi..Ako jesi,super sto jesi,a ako nisi,bezveze je sto nisi.... u svakom slucaju imas pozdrav od mene.

Mislim da je ono stvarno Firchi, poshto znam da je jedno vreme bio aktivan na mp3bre forumu, kao shto je neko vec i napomenuo. Videla sam ga na jednom EKV tribjutu u blue moon-u i kasnije na nekoj svirci u skc-u.

Pa dobro gasila je Magi Ziku svojom lepotom :)
Samo je on predstavljan kao vatra a mozda je to znak za bubnjara ko god bio.Jer svaki tako plane i ugasi se. Cim se uklope i sastave idealnu cetvorku, bubnjara zelja odvede dalje.Kao sa vatrom nikad se ne zna.
Mada ipak Zika je sam po sebi kao vatra
A Milan je definitivno najstabilniji

ovako:

1.martina_hingis
2.oktobar1864
3. FLUID
4.violet_parts
5. Apach
6.pissbottleman
7.andja_stay_cool
8.Limunovo_Drvo
9. Walken
10.difrent from others...
11.slightsigh
12.Arzberg
13.jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
14.RostrumBoi
15.Sergi0
16.bluzijana
17.paunovicgordana
18.Treba da se cisti
19.Jimy90

Morao se i Firchie pojaviti koliko smo na ovoj temi pisali...:D
Tema EKV pola godine ne pada na drugu stranicu ovog podforuma...a kako i da padne kada se stalno nesto pise...I sada se sjecam kada sam pisao 1000-ti post..kao da je bilo nekad,kao da je bilo tu...
Sada je vec 2230 i neki...

1.martina_hingis
2.oktobar1864
3. FLUID
4.violet_parts
5. Apach
6.pissbottleman
7.andja_stay_cool
8.Limunovo_Drvo
9. Walken
10.difrent from others...
11.slightsigh