B
BORN TO BE WILD
Gost
Njihova muzika je specificna,misticna,svojim tekstovima rekli su mnoge stvari koje su se desile devedesetih i koje se i dalje ponavljaju(nazalost).EKV je bezvremenski bend.Sada ih svi hvale,ali mnogi su ih osporavali,kritikovali.Zao mi je sto nisam bila ni na jednom njihovom koncertu,zao mi je sto nisam imala dvadeset i neku kada se javio "novi talas"....Ne mogu da izdvojim omiljenu pesmu,jer su sve one povezane i cine jednu nerazdvojivu celinu o ljudima,emocijama,zivotnim situacijama,zemlji u kojoj zivimo...Kada sam u prvom razredu O.S.isla izmedju skolskih klupa i pevala pesmu"Zajedno"svi su me sa cudjenjem gledali,jer tada se slusao Hari Mata Hari i ostale nazovimo pop,dens,folk izvodjaci...danas situacija nista nije bolja,cini mi se da je jos gora,pridodata je i tehno muzika....Nadam se boljem vremenu,povratku pravih vrednosti i orginalnije muzike(ima jos dobrih muzicara,samo dosta manjem broju).
P.S.Borite se za svoju licnu slobodu,ne dozvolite da vas krivo opravdane norme uguse...borite se za prave vrednosti!!!
P.S.Borite se za svoju licnu slobodu,ne dozvolite da vas krivo opravdane norme uguse...borite se za prave vrednosti!!!