EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
znam da ce vam se dopasti, nadjoh, konachno dobih ga:
spot za slushaj vamo:
http://rapidshare.com/files/151347618/Rimtutituki_-_Slusaj_vamo.rar.html

a i ovo nije loshe (dve verzije pesme):
http://rapidshare.com/files/134697874/RIMTUTITUKI_by_RnR_Nigger__forum.yump3.org.rar

U januaru mjesecu 1992. godine, snimljen je u studiju "Pink" singl sa numerom "Slušaj 'vamo", čiji je refren glasio "Mir, mir brate, mir". Uradila ga je grupa RIMTUTITUKI koju su činili Borko, Cane i Anton (Partibrejkers), Gile, Švaba i Čavke (Električni orgazam), Jovec (ex Električni orgazam) i Milan (EKV), a objavio radio B92. Pjesma je obilno korišćena u antiratnoj kampanji, a grupa je trebalo da ima duži život i trajnije i napadnije dejstvo nego što je na kraju, sticajem okolnosti, imala.

Promocija projekta održana je 2.marta '92 u Muzeju kinoteke Grada Beograda, a singl su promovisali na proljece 1992. godine, kada su nakon potpisivanja peticije protiv nasilne mobilizacije, bez odobrenja tadašnjih vlasti, svirali na kamionu koji je kružio beogradskim ulicama, koristeći pri tome ekstremno snažan razglasni sistem.

U junu 1992. godine su svirali u Beču na otvorenom prostoru u okviru antiratnog i antirasističkog festivala.

(preuzeto sa drugog foruma)

Ima neka greska...

17_ekv.gif

Zelim dobrodoslicu svim novim clanovima i pozdravljam sve stare :bye:

D O L C E V I TA ovde je neko opet napravio gresku AAAAAAAAAAAA
opet je neko hladno tonuo do dna
zelim da znam zelim da znam --ko krije tajnu poraza?
zalim da znam zelim da znam --odakle ova mrtva stvar?

Ti nisi tuuuuuuuuuu da opet citas moje mrtve missli
Ti nisi tuuuuuuuuuu da opet trzam se iz sna

Ovo je tren koji osecam kako promice iznad krovova
kamen uzdise
miris zavija
glasom vremena sto se raspada

opet je neko hladno tonuo do dnauauauaaaaaaaa

Poslednja izmena:
Sutra Firci nastupa u ,,Tvornici'' u ZG... Nazalost, necu moci da idem... A sta se uopste desava sa Revisited 2 ? Zar nije pominjano da ce se izdavati jos u septembru ? :think:... Od tog obecanja prodje mesec dana :lol:... Zna li iko ista o tome?

@TDSC, :bye: takodje i tebi!
@Slightsigh, heeejjj! Gde si ti devojko?! ,, ... Zasto se ne javis? Ovde te trebamo ! Ovde te cekamo! ''

Sutra Firci nastupa u ,,Tvornici'' u ZG... Nazalost, necu moci da idem... A sta se uopste desava sa Revisited 2 ? Zar nije pominjano da ce se izdavati jos u septembru ? :think:... Od tog obecanja prodje mesec dana :lol:... Zna li iko ista o tome?

@Slightsigh, heeejjj! Gde si ti devojko?! ,, ... Zasto se ne javis? Ovde te trebamo ! Ovde te cekamo! ''

Jesi li ti sad u Zagrebu?

Dobio karte...juhuuuu:bye::D

Žao mi je što sam u gužvi pa ni ne mogu da učestvujem u diskusiji na forumu nego da li zna neko gde mogu da se nabave ploče (LP, vinili ) EKVa kao i "Bistrji ili tuplji čovek biva kad" od Šarla? Ako je neko spreman da proda neka mi se javi na pvt. pa da se dogovorimo ;).

Setih se da podelim sa vama... Pre neki dan, na našem radiju ovde, tj, uveče uhvatila sam zaredom...
Ona se budi, geto, i iznad grada, ali obrade znate onaj album i oci boje meda u originalu...

A u četvrtak je ekv tribute... mislim po prvi put ovde... :)

A na sta to Forma ?

E pa gde si ti Arzberg, lepo je videti te :bye:

Stvarno sta je sa Slightsigh, Martinom i ostalima? Taman sam hteo da kazem i Oktobar kad evo nje :p

Milena stvarno :ok: avatar

Veliki pozdrav i za veteranku iz Balkanskih i I svetskog rata :D

Back