gost 237624
Domaćin
- Poruka
- 3.084
Primetila sam odmah da je tendenciozno, nisi se uhvatila za ono da su svuda rado vidjeni, da to osporavas, nego za ovo porsni.
U oba slucaja win some, lose some. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se smuvaju dva introverta? Ovo je dobar pocetak nekog vica.
Uhvatila sam se površnosti jer ne nalazim njenu vezu sa tipovima ličnosti (da se ne ponavljam u krug), a "rado viđeni".. pa, pitanje je koliko su rado viđeni, makar onima koji ne nalaze veće dodirne tačke sa njima ili koji ih percipiraju kao površne u globalu.
Pa kažeš da glume neko ludilo ili imaju neki bag...
glume ludilo, znaci u nekom zargonu da se foliraju
a bag moze biti neka frustracija, patnja, neuspeh svasta nesto
Ja sam malo više introvert nego ekstro. Momak je izraziti introvert. Pomalo zavidim ekstrovertnim ljudima. Želim tu njihovu neposrednost, sposobnost da se svemu prilagode, da se ne kolebaju. Više sam se sa njima družila, ali nakon nekoliko godina mi pucamo, zamaraju me, počne da me guši nestalnost. Ja sam njima troma, tjeskobna, guši ih to što ne mogu samo da se spakujem i otputujem. Meni treba plan. Sputavam čak i rođenu sestru. Čekaj, olupaće ti se o glavu nepromišljenost, čekaj da ti sestra kupi vodič i slično, i realno nikad joj se ništa nije olupalo.Koga pre birate za prijatelje i zbog čega? Kom tipu sami pripadate? Kakve partnere birate?
Ja sam malo više introvert nego ekstro. Momak je izraziti introvert. Pomalo zavidim ekstrovertnim ljudima. Želim tu njihovu neposrednost, sposobnost da se svemu prilagode, da se ne kolebaju. Više sam se sa njima družila, ali nakon nekoliko godina mi pucamo, zamaraju me, počne da me guši nestalnost. Ja sam njima troma, tjeskobna, guši ih to što ne mogu samo da se spakujem i otputujem. Meni treba plan. Sputavam čak i rođenu sestru. Čekaj, olupaće ti se o glavu nepromišljenost, čekaj da ti sestra kupi vodič i slično, i realno nikad joj se ništa nije olupalo.
a ja sam ovde na proceni
e kuku...
A ona kroz veze i život kao ajkulica pliva, a ja planski kao bos po trnju: )Pa realno može i slika o glavu da ti se olupa i to bukvalno, dok sediš u toplom stanu... al' hbga protiv prirode se ne može..![]()
A ona kroz veze i život kao ajkulica pliva, a ja planski kao bos po trnju: )
Ma jok... nema to veze sa procenom.
Ali pitanje analitičnosti i površnosti jeste pitanje kvaliteta obrade podataka.
Elem, površnosti i konformizma i na jednoj i na drugoj strani jednako (što je neko moje laičko zapažanje), osim što je navedeno teže uočljivo na prvu loptu kod introvertnih, makar iz razloga što slabije komuniciraju sa širom okolinom.. nije zlato sve što sija, a ni pamet sve što ćuti.
No svako ima pravo na svoje mišljenje, naravno, a ja ću tendenciozno da zatražim pravdu za ekstrovertne![]()
Da li je neko ekstrovertan ili introvertan nije mi bas nikakav kriterijum ni za sta, ljude sa kojima se zblizavam biram samo na osnovu intuicije - ima ih raznih, ali bas raznihKoga pre birate za prijatelje i zbog čega? Kom tipu sami pripadate? Kakve partnere birate?
Jos ako dodas i misaone, osecajne, opazajne i intuitivne tipove, postoji ocekivano ponasanje za svaki tip licnosti, i sve se to odrazava i na nacin misljenja, ne samo na prostu drustvenu interakciju.
Koga pre birate za prijatelje i zbog čega? Kom tipu sami pripadate? Kakve partnere birate?