Ekstremno ekstremno

E to volim da cujem :) ...tako te volim...a sa druge strane...u fukushimi i "trenutno zaposleni" :) ...vidish kako se razumijemo...:ok:...
Где то стоји у мом посту?

- - - - - - - - - -

Pre svake racionalizacije obicno ide ideja koja za vecinu mediokriteta dodje ludost...kada ideja prodje, tek tada dolaze naucnici da ideju uoblice...a ja pricam o mentalnom sklopu koji bi da leti, roni dublje, pomera granice...to su drugaciji ljudi, manje oprezni i skloni riziku verovatno uz osecaj da im se nista ne moze desiti...

Banalizovano, da li bih zelala sina pilota - ne...da li bih ga postovala kao vojnog pilota - da...da li se postaje pilot tako sto sedis uz mamin skut i krijes se iza nje - ne...svesna sam da mora da ima zicu za ludost...i da mu je svaki radni dan potencijalno opasan...shvatam da ti to ne razumes ali tako je.
Мутиш сестро слатка.
Скоро сви ти догађаји били су баснословно скупи и нису били последица лудости тамо неких будала који ризикују живот ризика ради.

Овај свет су унапредили рационални људи, а не будале.
ОК?!?

Nikada, otkud ti ovo...od Dr. Mengelea, majke Tereze, Nikole Tesle...to su ljudi sa vizijom...ljudi koji prate extreme...onda kada im svi govore da rade nesto nemoguce i na kraju svojim djelima dokazu suprotno.

Letish sa jedne u drugu stranu.

- - - - - - - - - -

Где то стоји у мом посту?

Ne stoji...to je ono sto ja kazem. Bitno je da si ti rekao da je VOJSKA cistila Cernobil :) ...ja sam dobio sto sam htio. Sve ok :ok:...

- - - - - - - - - -

Да напоменем да је реч о изузетно себичним персонама које уопште не маре за психичко стање своје породице.

Ti si sigurno ona do majki koja najvise voli svoje dijete...zar ne :p?
Jedino ti znas da volis dijete na pravi nacin :D

Мутиш сестро слатка.
Скоро сви ти догађаји били су баснословно скупи и нису били последица лудости тамо неких будала који ризикују живот ризика ради.

A ti ne cenish VATROGASCE, a :)???

- - - - - - - - - -

Чему овакав коментар?

Ti si ga radjala da TEBE ne sekira ili da zivi svoj zivot?
Vidis li ti ovom momku IGLU U VENI :)?

Ватрогасци су опремљени за свој посао, а не будале које возе скејт на банкини крова неколико стотина метар високо.

Mnogo vatrogasaca su ovakvi momci...cisto da znas (: ...posto vidim da nemas pojma o tome. Eto, sada si nesto naucio...

On ako vozi skejt bez sajle, zamisli koliko je onda tek efikasan "sa sajlom"...

- - - - - - - - - -

Мајка себична јер не жели да јој дете виси над провалијом?
Не сери више, збиља.

Majka je sebicna zato sto je rodila djete da ga voli i da bude Doktor...pa da:"sine ti ces biti Doktor. Lecices mamine i taitine komplekse" :) ...

Samo hrabri ljudi cine velike stvari...isto tako i ovi momci.
Neko treba i da se zavlaci po cjevima i spasava i na litici a i u rupi...

Svaka majka bi bila srecna kada bi joj jedan hrabar mladic spasio sina iz slupanog auta u kanjonu...a ista ta majka svome sinu ne bi dozvolila da radi takav posao u kojem "izaziva sudbinu"...ne kenjam ja vec si ti previse sebicna :)

Mnogo vatrogasaca su ovakvi momci...cisto da znas (: ...posto vidim da nemas pojma o tome. Eto, sada si nesto naucio...

On ako vozi skejt bez sajle, zamisli koliko je onda tek efikasan "sa sajlom"...
Ватрогасци су опремљени и не праве будале од себе возећи скејт на банкини крова неколико стотина метара високо, не вешају се једном руком за стајни трап хеликоптера и сл.
Број погинулих ватрогасаца је у незнатан спрма броја идиота који беспотребно ризикују живот зарад тупаве промоције ничега сем своје глупости.

Majka je sebicna zato sto je rodila djete da ga voli i da bude Doktor...pa da:"sine ti ces biti Doktor. Lecices mamine i taitine komplekse" :) ...

Samo hrabri ljudi cine velike stvari...isto tako i ovi momci.
Neko treba i da se zavlaci po cjevima i spasava i na litici a i u rupi...

Svaka majka bi bila srecna kada bi joj jedan hrabar mladic spasio sina iz slupanog auta u kanjonu...a ista ta majka svome sinu ne bi dozvolila da radi takav posao u kojem "izaziva sudbinu"...ne kenjam ja vec si ti previse sebicna :)

Не схватам о чему пишеш.

Ватрогасци су опремљени и не праве будале од себе возећи скејт на банкини крова неколико стотина метара високо, не вешају се једном руком за стајни трап хеликоптера и сл.Број погинулих ватрогасаца је у незнатан спрма броја идиота који беспотребно ризикују живот зарад тупаве промоције ничега сем своје глупости.

Mnogi vatrogasci su dobrovoljci :) ...cisto da znas...a ovo za penjanje, skakanje u vatru itd...stvarno nemas predstave, ali stvarno.

- - - - - - - - - -

Не схватам о чему пишеш.

Citaj "drugi" dio posta...bice ti jasno :)

Mnogi vatrogasci su dobrovoljci :) ...cisto da znas...a ovo za penjanje, skakanje u vatru itd...stvarno nemas predstave, ali stvarno.

- - - - - - - - - -

Citaj "drugi" dio posta...bice ti jasno :)
Број погинулих ватрогасаца је незнатан, а и добровољци пролазе обуку, ОК?
Шта је сврха висити окачен о ногу стајног трапа хеликоптера на пола километра висине?

Број погинулих ватрогасаца је незнатан, а и добровољци пролазе обуку, ОК?
Шта је сврха висити окачен о ногу стајног трапа хеликоптера на пола километра?

Da bi bio vatraogasac moras ispuniti odredjene uslove vezane za fobije a isti tako i fizicku spremnost...znaci samo SPREMNI i BEZ STRAHA ulaze u obzir...OK!?

Sta je svrha alpinista koji "osvajaju vrhove planina"...kao nije budalama dosta jedna pa hoce da se popnu na svaki...jos budale traze najopasnije :roll:... :lol:...
Isto tako i ovaj decko zeli da se bez opreme popne na najvise vrhove MODERNE Evrope i to radi...shvatas...on ima cilj i viziju...i kad tad ce uci u krem sporta (: i njegove vjestine ce iskoristiti buduci sportisti ili isti ti npr vatrogasci da budu jos bolji i spremniji :)...

Da bi bio vatraogasac moras ispuniti odredjene uslove vezane za fobije a isti tako i fizicku spremnost...znaci samo SPREMNI i BEZ STRAHA ulaze u obzir...OK!?

Sta je svrha alpinista koji "osvajaju vrhove planina"...kao nije budalama dosta jedna pa hoce da se popnu na svaki...jos budale traze najopasnije :roll:... :lol:...
Isto tako i ovaj decko zeli da se bez opreme popne na najvise vrhove MODERNE Evrope i to radi...shvatas...on ima cilj i viziju...i kad tad ce uci u krem sporta (: i njegove vjestine ce iskoristiti buduci sportisti ili isti ti npr vatrogasci da budu jos bolji i spremniji :)...
Какве везе ово има с будалаштинама кад се без разлога окачиш о стајни трап хеликоптера???
Неће те послати на обуку ако ниси здрав треба ти лекарски и за возачку дозволу, а страха немају само будале.
Ко год има визију зрео је преглед, утолико боље него да се убије.
Маса алпиниста има промрзлине, нема прсте на ногама и сл, ако им је сатисфакција то што су се пењали онда је то већ озбиљан проблем.

Какве везе ово има с будалаштинама кад се без разлога окачиш о стајни трап хеликоптера???
Неће те послати на обуку ако ниси здрав треба ти лекарски и за возачку дозволу, а страха немају само будале.
Ко год има визију зрео је преглед, утолико боље него да се убије.
Маса алпиниста има промрзлине, нема прсте на ногама и сл, ако им је сатисфакција то што су се пењали онда је то већ озбиљан проблем.

...odgovorio sam ti u prethodnom postu :)

...toliko o tome...

Ti izgleda nikada iz kuce izasao nisi...nadam se da gresim!?
Vidi, te promrzline nisu ono sto oni zele...ono sot oni zele je CILJ, VRH, NORMA, MEDALJA (zlatna), USPJEH...a promrzline su zrtva, shvatas :)...

To je isto kao i kada kao mlad ides u skolu pa zavrsis fakuktet, a da bi zavrsio fakultet moras da zrtvujes slobodno vrijeme...prosta racunica :) ...isti ti alpinisti nekada mogu doziviti i promrzlinu...jednostavnije ne moze biti.

Uspjeh iziskuje zrtvu :)...jednostavno...

Nikada, otkud ti ovo...od Dr. Mengelea, majke Tereze, Nikole Tesle...to su ljudi sa vizijom...ljudi koji prate extreme...onda kada im svi govore da rade nesto nemoguce i na kraju svojim djelima dokazu suprotno.

Letish sa jedne u drugu stranu.

- - - - - - - - - -

Ne stoji...to je ono sto ja kazem. Bitno je da si ti rekao da je VOJSKA cistila Cernobil :) ...ja sam dobio sto sam htio. Sve ok :ok:...

- - - - - - - - - -

Ti si sigurno ona do majki koja najvise voli svoje dijete...zar ne :p?
Jedino ti znas da volis dijete na pravi nacin :D
Војска се оснива на субординацији, а војници првих неколико дана нису нити знали, нити их је ико упознао с опасностима.
Што ти требају овакви јефтини штосови да умислипш како си у праву???

- - - - - - - - - -

...odgovorio sam ti u prethodnom postu :)

...toliko o tome...

Ti izgleda nikada iz kuce izasao nisi...nadam se da gresim!?
Vidi, te promrzline nisu ono sto oni zele...ono sot oni zele je CILJ, VRH, NORMA, MEDALJA (zlatna), USPJEH...a promrzline su zrtva, shvatas :)...

To je isto kao i kada kao mlad ides u skolu pa zavrsis fakuktet, a da bi zavrsio fakultet moras da zrtvujes slobodno vrijeme...prosta racunica :) ...isti ti alpinisti nekada mogu doziviti i promrzlinu...jednostavnije ne moze biti.

Uspjeh iziskuje zrtvu :)...jednostavno...
Причаш бесмислице.
Да се Колумбо качио о јарбол ко ови мајмуни не би добио новац од Изабеле никад па ни онда.
Или Армстронг о ногаре хеликоптера, избацили би га из тима астронаута а-темпо.

Back