Ekstremno ekstremno

Чему служи та такозвана храброст а у ствари тешка лудост?

Poput onog momka koji prezivljava...malo ljudi zna da je on iz aristokratske porodice, cini mi se sudija i politicara, ucenik Itona koji je nakon frakture kicme resio da posveti svoje telo i svoj zivot...zasto...mada sa njim ide tip koji radi sve isto sto i on...mogu biti teske budale a mogu biti posebni ljudi...zato bih imala osecaj da moram kao elegantish mama da budem protiv, da mi je to duznost iako bih u dubini duse nesto od toga i postovala...makar onu stvar...da se ne izrazim...

pre Fukušime je tu bio Černobil i postoji film na ju tjubu o tome, pa pogledaj...ljudi se se doslovno žrtvovali da bi ublažili katastrofuali ovo što je okačeno ovde i to sa hrabrim ljudima koji su žrtvovali svoje živote i svesno išli u smrt zarad dobrobiti čovečanstva su nebo i zemlja

Meni je poznato...nema potrebe...Fukushima je ispacena medijima do loodila, zato sam samo nju pomenuo.

Ti ljudi postaju takvi kroz ovakva celicenja...neko prevazilazi strah, a drugi zaobilaze takve situacije...i onda takvi nemaju parvo da kritikuju ovakva olicenja hrabrosti...

Poput onog momka koji prezivljava...malo ljudi zna da je on iz aristokratske porodice, cini mi se sudija i politicara, ucenik Itona koji je nakon frakture kicme resio da posveti svoje telo i svoj zivot...zasto...mada sa njim ide tip koji radi sve isto sto i on...mogu biti teske budale a mogu biti posebni ljudi...zato bih imala osecaj da moram kao elegantish mama da budem protiv, da mi je to duznost iako bih u dubini duse nesto od toga i postovala...makar onu stvar...da se ne izrazim...

Бер Грилз? Он је војничина, САС-овац.

kroz kakva čeličenja...ljudi su bili obični radnici na održavanju tamo, nisu visili na sajle sa dvadesetospratnice u izgradnji, ili preskakali sa zgrade na zgradu
imam pravo da poštujem one koje sam naveo, a da prezirem ovo iz uvodnog posta

- - - - - - - - - -

nebitno...nemam namere da se ubeđujem na ovakvim "bačena koska kerovima" temama, samo sam hteo da napišem svoje skromno mišljenje

kroz kakva čeličenja...ljudi su bili obični radnici na održavanju tamo, nisu visili na sajle sa dvadesetospratnice u izgradnji, ili preskakali sa zgrade na zgradu

U svakoj situaciji imas kao u sahu...pjesadiju i elitu :) ...to bi bar tebi trebalo biti jasno...pitaj kolege iz elitnih odreda...bar tebi ne treba da crtam :)

Kada bude stani-pani...ovakvi momci ce se naci tamo gdje budu potrebni...ubjedjen sam.

А говнарију од Фукушиме чистили су старци, ионако ће убрзо крепати.
Бтв, ако нисам рекао овакав неодговоран и бахат однос према животу приказан у клипу и треба да се заврши смртним исходом.

da...pešadija za žrtvovanje, elita na pijedestal

toliko od mene na temi

...ne, gresis...imas normalne radnike, a imas i inzenjere :) ...shvatas...tako isto i u takvim stvarim...imas manje i vise utrenirane ljude koji su manje i vise sposobni. Pises neargumentovano na ovu temu.

- - - - - - - - - -

А говнарију од Фукушиме чистили су старци, ионако ће убрзо крепати.
Бтв, ако нисам рекао овакав неодговоран и бахат однос према животу приказан у клипу и треба да се заврши смртним исходом.

Ne samo starci :) ...

Sa druge strane...isti djavo je sa ratom i momcima koji svaki dan zrtvuju svoje zivote zarad slobode...oni to isto rade dobrovoljno pa ih nazivamo junacima... :)

Ti ljudi postaju takvi kroz ovakva celicenja...neko prevazilazi strah, a drugi zaobilaze takve situacije...i onda takvi nemaju parvo da kritikuju ovakva olicenja hrabrosti...

ne bih se slozio sa tobom...niti je ovo celicenje niti hrabrost.
ovo je loodost.
postoji granica gde hrabrost prelazi u ludost.

oni ni ne razmislajju o mogucim posledicama a tu je razlika izmedju loodaka i ekstremnog sportiste..ekstremni sportista uvek na prvom mestu ima sopstvenu bezbednost i preduzima sve mere predostroznosti.
ovi nemaju nijednu "safety measure" osim keza.."vidi sta ja radim"
a posledice mogu biti pogubne.
video si u jednom delu klipa kako hoda po kranu..neki su to isto probali pa im nije uspelo..dovoljan je samo delic sekunde nepaznje ili neocekivani udar bocnog vetra

Не, он уновчава знање.
Иначе без панике, сваку сцену која се сними пратри тим лекара, спасилаца, каскадера...

...zasto moras da ga unizis?

...fakat je izuzetno hrabar i poseban covek....da mi je sin morala bih da se drzim podalje ali je za svako postovanje njegova ludost...i ocigledno je takav bio oduvek...a nije morao.

Jao, dečko, ti si se baš uživeo..:roll: Nema ovde rata, niti žrtvovanja, reč je o bahaćenju u mirnodopskim uslovima.

Bitno je da se cita "povrsno" zar ne. Ako treba prevesti, ne mrzi me.
Prije jednog vremena, na fudbalskoj utakmici Spanija : Srbija...cujem uzvike:"noz, zica, srebrenica" i konstatacije par starijih ljudi kako su to momci koji ce nas danas sutra braniti...:roll:... Shvatas, shvatash, **** :lol:...?!

...ne, gresis...imas normalne radnike, a imas i inzenjere :) ...shvatas...tako isto i u takvim stvarim...imas manje i vise utrenirane ljude koji su manje i vise sposobni. Pises neargumentovano na ovu temu.

da...sad ispada da ja nisam znao da postoje inžinjeri i obični radnici :lol:
aj da ne skrećemo sa teme - za mene su ovi momci obična razmažena govnad željna adrenalina al na pogrešan način

...zasto moras da ga unizis?

...fakat je izuzetno hrabar i poseban covek....da mi je sin morala bih da se drzim podalje ali je za svako postovanje njegova ludost...i ocigledno je takav bio oduvek...a nije morao.
Не понижавам га... такав посао за ТВ се не ради за лепу причу.
Или сматраш да он ипак и због себе и због реномеа ТВ куће која то снима нема екипу која даје подршку?

Не понижавам га... такав посао за ТВ се не ради за лепу причу.
Или сматраш да он ипак и због себе и због реномеа ТВ куће која то снима нема екипу која даје подршку?

Увежбан и нафилован свим могућим вакцинама даје савете обичним људима који тако могу да сломе кичму и да умру у мукама од цревне инфекције.

- - - - - - - - - -

Ne samo starci :) ...

Sa druge strane...isti djavo je sa ratom i momcima koji svaki dan zrtvuju svoje zivote zarad slobode...oni to isto rade dobrovoljno pa ih nazivamo junacima... :)
Претежно старци и због одштете и због гнева јавности.
Иначе Фукушима уопште није санирана и ослобађа радиоактивност већ пету година урнишући северни Пацифик све до меричке обале.

ne bih se slozio sa tobom...niti je ovo celicenje niti hrabrost.ovo je loodost.
postoji granica gde hrabrost prelazi u ludost.

oni ni ne razmislajju o mogucim posledicama a tu je razlika izmedju loodaka i ekstremnog sportiste..ekstremni sportista uvek na prvom mestu ima sopstvenu bezbednost i preduzima sve mere predostroznosti.
ovi nemaju nijednu "safety measure" osim keza.."vidi sta ja radim"
a posledice mogu biti pogubne.
video si u jednom delu klipa kako hoda po kranu..neki su to isto probali pa im nije uspelo..dovoljan je samo delic sekunde nepaznje ili neocekivani udar bocnog vetra

Ko kaze da nije hrabrost, ti rista :) ?

Vidi, svi "alpinisti" nisu postali sama "spica" u sportu (koji se danas koristi i u humane svrhe) samo kroz treninge...ljudi prevazilaze barijere i granice po licnom nagonu.

Kada si mali, budesh malo lood pa pocnes da skaces sa mostova u vodu, nakon par godina pocnes da se penjes po brdima, onda pocnes sa planinarenjem i onda u tome postanes dobar, zato sto ne znas za strah...i ondate jednog dana pozovu ljudi u sluzbu :) ...tako to ide...

I Dr. nauka budu kuci, uce i dan i noc a mi ih zovemo "streberima" zato sto citaju umjesto da kao mi "rade nesto sto ima smisla" i ganjaju coore...al prc...nakon 15 godina oni vodaju najljepse cure, imaju vile i gotivna auta...a laici, laici mogu samo da im pljunu pod prozor...pretjerujesh rista, bas...

Увежбан и нафилован свим могућим вакцинама даје савете обичним људима који тако могу да сломе кичму и да умру у мукама од цревне инфекције.
Па да.
Разне напаљене будалетине могу се повести за његовим примером.

Back