Ekstremno ekstremno

Ови из почетног клипа не раде никакав ПОСАО којим изазивају судбину. Они се глупирају, изгубиће живот НИ ЗА ШТА:

To sto nama deluje besmisleno ne znaci da je njima besmisleno.

Pre deset godina bilo je popularno skakanje sa zgrada, penjanje uz zgrade...vrlo lomljivo...Madonna ih je stavila u spot Hung up, povela na turneju i napravila od njih mejnstrim...
...mi ih cak imamo u Nisu, vezbaju ispred Pravnog...

...gledala sam skakace u Akapulku, impresivno...imaju par kvadrata da pogode, ako promase, udaraju u stene i momentalno lome vrat...

Војска се оснива на субординацији, а војници првих неколико дана нису нити знали, нити их је ико упознао с опасностима.
Што ти требају овакви јефтини штосови да умислипш како си у праву???

...zato sto jesam u pravu!!!
Da si citao prije, procitao bih da Cernobil nisam pomenuo zato sto je Fukusima mnogo jace ispracena medijima i svako manje vise zna nesto o njoj :)...

Причаш бесмислице.
Да се Колумбо качио о јарбол ко ови мајмуни не би добио новац од Изабеле никад па ни онда.
Или Армстронг о ногаре хеликоптера, избацили би га из тима астронаута а-темпо.

...Kada su se otisnuli o tlo...ni sami ne znajuci da li je zemlja okrugla ili ne...krenuli su u samoubistvo :)...nemoj molim te sa mnom o tome...u pravu sam. Malo si se zaletio al ok je...oprasam. Bitno je da si nesto shvatio.

- - - - - - - - - -

Боки ти би хтео да будеш у праву али то се не постиже измишљотинама.

...naravno, samo cinjenicama...a ja sam ti ih naveo X...dok ti...ti samo postavljas pitanja...argumente nisam vidio :)...toliko...

To sto nama deluje besmisleno ne znaci da je njima besmisleno.

Pre deset godina bilo je popularno skakanje sa zgrada, penjanje uz zgrade...vrlo lomljivo...Madonna ih je stavila u spot Hung up, povela na turneju i napravila od njih mejnstrim...
...mi ih cak imamo u Nisu, vezbaju ispred Pravnog...

...gledala sam skakace u Akapulku, impresivno...imaju par kvadrata da pogode, ako promase, udaraju u stene i momentalno lome vrat...

То је тзв ПАРКУР.

Не знам шта је ту импресивно, да гледаш како неко постаје стопостотни инвалид.

...Kada su se otisnuli o tlo...ni sami ne znajuci da li je zemlja okrugla ili ne...krenuli su u samoubistvo :)...nemoj molim te sa mnom o tome...u pravu sam. Malo si se zaletio al ok je...oprasam. Bitno je da si nesto shvatio.

- - - - - - - - - -

...naravno, samo cinjenicama...a ja sam ti ih naveo X...dok ti...ti samo postavljas pitanja...argumente nisam vidio :)...toliko...
:hahaha:
О Боже с ким ја дебатујем?
Боки још од Магелана знају потпуно поуздано да је Земља округла, а прве слике сферичне Земље су имали још Немци током ДСР када су из фау два снимили Земљу с преко 100км висине.
Немој се срамотити, матере ти.

:hahaha:
О Боже с ким ја дебатујем?
Боки још од Магелана знају потпуно поуздано да је Земља округла, а прве слике сферичне Земље су имали још Немци током ДСР када су из фау два снимили Земљу с преко 100км висине.
Немој се срамотити, матере ти.

Da smo svi takvi kao ti...ne bi znali gdje su nam granice...

A ti se zavuci u svoju rupicu...i budi siguran!!!

Da smo svi takvi kao ti...ne bi znali gdje su nam granice...

A ti se zavuci u svoju rupicu...i budi siguran!!!
Боки што си се налупао причом о непознавању сферичне Земље на почетку космичког доба, наводиш тврдње које ја нисам поставио у посту и једном речју измишљаш.
Чему то?

...nisi taj tip, zato ti je strano...ja sam po prirodi sportski tip i mogu da razumem donekle...ne da bih se sama bavila ali volim adrenalin, shvatam koja je to navlaka...

Ја нисам (само) по природи него сам се и бавила гимнастиком а и сада могу да направим шта год хоћеш. Није у томе ствар - лудост је лудост.

Поносиш се дететом ако је лепо, здраво, право, ако заврши школу, запосли се а не ако се бави мајмунским вештинама.

Ti se ponosis takvim detetom. Ja ne. Ja se ponosim ostvarenim detetom sa svim specificnostima na koje ga priroda tera. Meni ne trebaju ni lutka ni robot.
Isto tako bih podrzala dete koje hoce da bude buckasta frizerka koja uziva u svom izboru.

Боки што си се налупао причом о непознавању сферичне Земље на почетку космичког доба, наводиш тврдње које ја нисам поставио у посту и једном речју измишљаш.
Чему то?

Dechko...nazivas ovakve ljude budalama...mislim da je suvisno diskutovati. Nadji odgovore na moje argumente pa cemo dalje :)

- - - - - - - - - -

Био би срећан да ти дете скаче по зидовима као мајмунчић из Џајпура? :think:

Pa to je za tebe tako...i ok je...samo, kada uradis nesto priblizno...doduse 2% onda temogu uzeti za ozbiljno :D

Ti se ponosis takvim detetom. Ja ne. Ja se ponosim ostvarenim detetom sa svim specificnostima na koje ga priroda tera. Meni ne trebaju ni lutka ni robot.
Isto tako bih podrzala dete koje hoce da bude buckasta frizerka koja uziva u svom izboru.

Шта сам ја рекла што ниси и ти? И за фризерку је потребна школа.

- - - - - - - - - -

Hahaha...koja je poenta gimnastike?

Upade sama sebi u rec.

Koji je smisao bilo koje vratolomije?

Поента гимнастике није ризик од ломљења врата.

Dechko...nazivas ovakve ljude budalama...mislim da je suvisno diskutovati. Nadji odgovore na moje argumente pa cemo dalje :)

- - - - - - - - - -

Pa to je za tebe tako...i ok je...samo, kada uradis nesto priblizno...doduse 2% onda temogu uzeti za ozbiljno :D
Боки јел су твоји аргумненти да на почетку космичког доба нису знали да ли је Земља округла?:rotf:
Јеси ти чуо за кориолисову силу, фукоово клатно, магеланов обилазак Земље...
Немој се више глупирати, само падаш у већи глиб, а никог нећеш убедити ни у шта.

Back