Ekstremno ekstremno

Па да.
Разне напаљене будалетине могу се повести за његовим примером.

Ti ikada uradio nesto slicno (: ?

- - - - - - - - - -

Претежно старци и због одштете и због гнева јавности.
Иначе Фукушима уопште није санирана и ослобађа радиоактивност већ пету година урнишући северни Пацифик све до меричке обале.

Pertezno ali ne samo...
I ne moze da bude sanirana ali je otklonjeno ono sto je moglo napravitihiljadu puta veci problem :)

Не понижавам га... такав посао за ТВ се не ради за лепу причу.
Или сматраш да он ипак и због себе и због реномеа ТВ куће која то снима нема екипу која даје подршку?

Smatram da je on kroz zivot dokazao ludost/hrabrost a ne kroz emisiju po kojoj ga ti znas.

...uostalom, neka je i glupost...covek ima pravo da izabere...ranije akrobate nisu imale zastitnu mrezu u cirkusu...pa su opet neki ljudi vezbali...i ginuli.

da...sad ispada da ja nisam znao da postoje inžinjeri i obični radnici :lol:
aj da ne skrećemo sa teme - za mene su ovi momci obična razmažena govnad željna adrenalina al na pogrešan način

Pa ne ispada...ispada da po tebi elita "ne valja" zato sto se pjesadija zrtvuje a elita ide na tron...tvoje rjeci ;)...

Ajdemo ovakO:"ne moze svako biti elita, ali pjesadinac moze svako"... Mislim da sam sada bio jasan...zato sam odgovorio na tvoju cinicnu konstataciju...

Ti ikada uradio nesto slicno (: ?

- - - - - - - - - -

Pertezno ali ne samo...
I ne moze da bude sanirana ali je otklonjeno ono sto je moglo napravitihiljadu puta veci problem :)
Имаш тему о Фукушими на ПДФ Политика и клип где су тзв добровољци, нема ту младих.
Није отклоњено.
Чернобиљ који је био већа катстрофа је отклоњен као актуелна опасност, из Фукушиме се излива радиоактивна вода и даље.

Ko kaze da nije hrabrost, ti rista :) ?

..

obrazlozih malopre...hrabrost nije isto sta i ludost.
to su razliciti pojmovi.

da ti dam primer sa fukusimom :)
hrabri su oni koji ce svesno zrtvovati zivot da bi sanirali posledice..ludi su oni koji ce preskociti oglradu i usunjati se da bi napravili tamo selfi..ti drugi nisu hrabri nego im fali neki zupcanik u glavi (da se izrazim inzenjerski :kez: )

poenta..svi ekstremni sportisti koriste sigurnosne mere...jer andrenalin, esktremni sport..na prvom mestu ima uzivanje u opasnosti a ne cackanje smrti

Имаш тему о Фукушими на ПДФ Политика и клип где су тзв добровољци, нема ту младих.
Није отклоњено.
Чернобиљ који је био већа катстрофа је отклоњен као актуелна опасност, из Фукушиме се излива радиоактивна вода и даље.

...taj video mi je poznat...ali ti zakljucujes po tom videu koji si vidio.

Znas li ti koliko "trenutno" zaposlenih je radilo dan i noc tamo (: ?

Smatram da je on kroz zivot dokazao ludost/hrabrost a ne kroz emisiju po kojoj ga ti znas.

...uostalom, neka je i glupost...covek ima pravo da izabere...ranije akrobate nisu imale zastitnu mrezu u cirkusu...pa su opet neki ljudi vezbali...i ginuli.
Он је обучен за то,али не значи да је све прошао.
Мислиш стварно да је скакао у ледену воду и потом настављао да хода???
Имаш свакаквих будалаштина, зато се и зову будалаштине-

- - - - - - - - - -

...taj video mi je poznat...ali ti zakljucujes po tom videu koji si vidio.

Znas li ti koliko "trenutno" zaposlenih je radilo dan i noc tamo (: ?
Није то био једини видео, а и сама компанија је изричито тражила страе људе у пензији, а не студенте, или слично.

obrazlozih malopre...hrabrost nije isto sta i ludost.
to su razliciti pojmovi.

da ti dam primer sa fukusimom :)
hrabri su oni koji ce svesno zrtvovati zivot da bi sanirali posledice..ludi su oni koji ce preskociti oglradu i usunjati se da bi napravili tamo selfi..ti drugi nisu hrabri nego im fali neki zupcanik u glavi (da se izrazim inzenjerski :kez: )

poenta..svi ekstremni sportisti koriste sigurnosne mere...jer andrenalin, esktremni sport..na prvom mestu ima uzivanje u opasnosti a ne cackanje smrti

Aman rista...diskvalifijukes moje odgovore...
Cinjenica je da bi taj klinac isto to radio i da nema kameru, posto su iste stvari radjene i prije GoPro kamera :) ...kontash...ti klasifikujes klince iz skole sa ovakvim pojavama.

Ovakvi momci su jako bitan dio drustva posto ce svoje vjestine svakako prenijeti na pokolenja koja ce to iskoristiti u numane stvari...ali ti masish tu poentu.

To sto socijalni mediji danas rade to sto rade pa GLUPA djeca ne znaju na cemu su, je nesto drugo...ovo o cemu ja pricam je konkertan odgovor na razlog ponosa na moje ovakvo dijete...

Он је обучен за то,али не значи да је све прошао.
Мислиш стварно да је скакао у ледену воду и потом настављао да хода???
Имаш свакаквих будалаштина, зато се и зову будалаштине-

Mislim da mesate babe i zabe na temi.

Fukusima je svesna zrtva zarad viseg cilja a ekstremno stavljanje sebe u opasnost bez preke potrebe mogu i zele samo adrenalinci...da li je to akrobata, alpinista (sto je ovaj tip inace), specijalac, supermaratonac ili lokalna budala koja hoda po zicama mentalni sklop je slican a baza mu je adrenalin...razlika je samo koliko si edukovana budala...ali i lokalac na zici i alpinista na K2 lome kicmu...

Није то био једини видео, а и сама компанија је изричито тражила страе људе у пензији, а не студенте, или слично.

...ja ti pricam o "trenutno zaposledima u toj istoj Fukushimi" ne studentima i sl...
Od civila su prvo regrutovani stariji i onda mladji...

- - - - - - - - - -

to se slazem sa tobom boki..loodaci :)
bice dobri u specijalnim jedinicama :D

nekad oni namerno i pustaju to da bi ih primetili

Pa to ti kazem rista...!!!

Ali isto ovakvi ce pomoci mladjima da budu jos bolji ronioci, alpinisti, vojnici itd itd...

Fukusima je svesna zrtva zarad viseg cilja a ekstremno stavljanje sebe u opasnost bez preke potrebe mogu i zele samo adrenalinci...da li je to akrobata, alpinista (sto je ovaj tip inace), specijalac, supermaratonac ili lokalna budala koja hoda po zicama mentalni sklop je slican a baza mu je adrenalin...razlika je samo koliko si edukovana budala...ali i lokalac na zici i alpinista na K2 lome kicmu...
Свако непотребно ризиковање живота у супротности је с еволуцијом
Треба их ко у старом Риму бацити лавовима бар ће ту имати адреналина.

- - - - - - - - - -

...ja ti pricam o "trenutno zaposledima u toj istoj Fukushimi" ne studentima i sl...
Od civila su prvo regrutovani stariji i onda mladji...

- - - - - - - - - -

Pa to ti kazem rista...!!!

Ali isto ovakvi ce pomoci mladjima da budu jos bolji ronioci, alpinisti, vojnici itd itd...
Па само су цивили упошљавани, у чему је проблем???
Млађи радници раде у делу постројења које је безбедно, као и нпр три преостала реактора у Чернобиљу, али саму Фукушиму санирали су маторци.

Ja tebe VOLIM!!!

Па само су цивили упошљавани, у чему је проблем???
Млађи радници раде у делу постројења које је безбедно, као и нпр три преостала реактора у Чернобиљу, али саму Фукушиму санирали су маторци.

Jel ti mene provocirash :) ?

Samo civilima dali ashove i pustili ih u one hodnike i oni kao znali sta da rade :lol:...aj molim te. Nemoj!

Свако непотребно ризиковање живота у супротности је с еволуцијом
Треба их ко у старом Риму бацити лавовима бар ће ту имати адреналина.

Ovaj svet bi i dalje bio palanka sa konjskom zapregom da nije bilo adrenalinaca...zato su Ikar i Dedal simboli vazduhoplovaca...

Ovaj svet bi i dalje bio palanka sa konjskom zapregom da nije bilo adrenalinaca...zato su Ikar i Dedal simboli vazduhoplovaca...
Овај свет су унапредили рационални људи, а не будале.
ОК?!?

- - - - - - - - - -

Jel ti mene provocirash :) ?

Samo civilima dali ashove i pustili ih u one hodnike i oni kao znali sta da rade :lol:...aj molim te. Nemoj!
Међу цивилима је било техничара и инжењера, али то не мења чињеницу да су били маторци.
Чернобил је санирала активна војска.

ОК?!?

- - - - - - - - - -

Међу цивилима је било техничара и инжењера, али то не мења чињеницу да су били маторци.
Чернобил је санирала активна војска
.

E to volim da cujem :) ...tako te volim...a sa druge strane...u fukushimi i "trenutno zaposleni" :) ...vidish kako se razumijemo...:ok:...

ОК?!?

Pre svake racionalizacije obicno ide ideja koja za vecinu mediokriteta dodje ludost...kada ideja prodje, tek tada dolaze naucnici da ideju uoblice...a ja pricam o mentalnom sklopu koji bi da leti, roni dublje, pomera granice...to su drugaciji ljudi, manje oprezni i skloni riziku verovatno uz osecaj da im se nista ne moze desiti...

Banalizovano, da li bih zelala sina pilota - ne...da li bih ga postovala kao vojnog pilota - da...da li se postaje pilot tako sto sedis uz mamin skut i krijes se iza nje - ne...svesna sam da mora da ima zicu za ludost...i da mu je svaki radni dan potencijalno opasan...shvatam da ti to ne razumes ali tako je.

Back