Eksperiment zvani "BiH"

Jos od zavrsetka rata medjunarodna zajednica pokusava da spoji nespojivo, Federaciju koja se i sama iznutra raspada pod nevidjenim kriminalom, siromastvom i fanaticnom verskom mrznjom, i Republiku Srpsku koja i pored svih pritisaka od strane Islamskih vlasti u Federaciji ide napred.

Federacija je pojam za bedu, zaostalost, fabrike odavno vec ne postoje, da ne pricam o gradnji novih, ali zato dzamije nicu poput gljiva posle kise, uskoro ce ih biti jedna po glavi stanovnika

Dok im narod gladuje, islamske vlasti placaju 500 evra po glavi samo da dodju i glasaju u Srebrenici.


Vehabije Bosni kvare rejting


Zato ta tzv BiH nikad nece funkcionisati, s jedne strane Federacija koja je pojam za nered, haos i zlo, a s druge strane Republika Srpska koja je sve suprotno od Federacije.

BiH je eksperiment komunista koji je silom prilika pod celicnim rezimom Tita morao da funkcionise, ali to nije bilo trajno resenje, trajno resenje koje bi podrazumevalo opstanak te tzv drzave - ne postoji!

Situacija na terenu pokazuje dve drzave koje zapad zeli da vidi u jednoj - Republiku Srpsku, koja je daleko od idealne, ali kad je poredimo sa Federacijom, to je najidealnija drzava. Republika Srpska se razvija i ide napred bez icije pomoci, osim pomoci Srbije, dok Federacija trune i tone u sve veci ocaj i pored sve pomoci i zapadnog i istocnog (islamskog) sveta.

To dovoljno govori

BIH se MORA RASPASTI STO PRE jer je to JEDINI NACIN da SRPSKA krene napred u bolju buducnost izvan kriminalnih okvira arapsko-tursko-kolonijalnih gospodara.
 
BIH se MORA RASPASTI STO PRE jer je to JEDINI NACIN da SRPSKA krene napred u bolju buducnost izvan kriminalnih okvira arapsko-tursko-kolonijalnih gospodara.
Pa, ubijte BiH, prije nego uzmete novo srce velikosrpstva za presađivanje preumornom pacijentu.

Učinite pogrešan korak:

Znaš kaće RS da se osamostali, pa da Mile Dodik više ne sluša himnu BiH stojeći u znak pozdrava bh. zastavi na proslavi 3. korpusa VRS, ...NIKAD!
 
Poslednja izmena:
. . .

Теби је драго све што доноси зло српском народу, у два поста пишеш двије различите ствари. Као жао ти грађана РС а у другом посту како ће нестати РС.

Лицемјерно али друге људске особине као потомак потурчених Срба ниси ни могао наслиједити.

Malo malo pa napise "Hvala ti Vesli Klak"

Taj se izjeda iznutra od mrznje

U svakom njegovom komentaru primeti se ocaj i nemoc, bes i neogranicena mrznja

To i razumem, nije lako gledati postojanje Republike Srpske, nastale na stotinama genocida ....
 
Evo ti je @Bart S. odgovorio na 1. strani. Fakat je teško živjeti u državi i zemlji koju mrziš. Biti pripadnik institucija pomenutih u članu 386. Presude MSP iz 2007.
BEF33F92-1E2E-4929-9391-CB2CCE4A6F39_mw800_mh600_s.jpg


Čuj, ''Silver knife and black wire'', malo morgen!
 
Kako da se ne brinem, evo danas Nemanja Kusturica pokušao da ukrade omanju tvrdđavu u Trebinju (nacionalni spomenik, između ostalog i moj). Kamenje mu treba za gradnju Andrić grada za snimanje filmova. Narod se okupio i začas spriječio odvoz kamena u Višegrad. Sreća, pa još ima hrabrih Trebinjaca da se suprotstave ''skakavcima'' da ne pojedu i ovo malo što je ostalo od Bosne i Hercegovine. Kao telefonirao on načelniku opštine i pitao može li pokupiti kamenje sa one ruševine. Kad,narod tamo, a ono, međutim nacionalni spomenik u pitanju. Kud će, šta će, trebinjski načelnik zabranio odvoz kamenja.

U Trebinju nema ama baš ništa od takozvane Bosne i Hercegovine.
Manite se vi bosanski Turci RS nego rešiti problem sa vašom braćom Rvatima.
 

Back
Top