EKSKURZIJA!!!

Master_Chief:
Shinoda:
Master_Chief:
Posto ja idem na svemirsku tehnologiju,imacemo posetu Majamiju u USA,tamo ima njihov Space center...To ce biti valjda krajem iduce godine....
Choveche, exkurzija u Majami!!! :shock: :shock: :shock:
Koji 3p!!! :shock:
Ne mogu ni da zamislim!!! :cry:
Nisam ni ja ali eto...srecan covek ja
:)
aaaaaaaa....ljubomorna sam... :roll:
:P :P :P

*november rain*:
Master_Chief:
Shinoda:
Master_Chief:
Posto ja idem na svemirsku tehnologiju,imacemo posetu Majamiju u USA,tamo ima njihov Space center...To ce biti valjda krajem iduce godine....
Posto ce nas ici samo 12 mozda bude mesta i za tebe...pitacu u svakom slucaju...

Shinoda:
bleach:
a mene sada uhvatilo nesto da mi se ne ide, a idem sutra... :roll: ma mozda se do tada promeni sve... 8)
nikako da pocnem da se spremam... idem sada... 8) ;) 8)
Ajde pali bre i nemoj da ser.. :roll: :x
Bice ti super i nemoj tu da se 3pujes svasta!!! :roll:
Samo se ti nama lepo provedi!!!!!!!!! :wink:
ja violem da se tripujem... :lol: 8)
spremila sam se 8) 8) 8) spakovala tj, a sada treba da predjem na sredjivanje svega moguceg, pa i sebe... tako da... ~ ooodoh ja!... kad sve zavrsim, idem da pajkim, pa u 6h idem... ne znam gde... krece autobus i mi ~ IDEMO!... ne znam zasto bi vas sve ovo zanimalo :roll: :oops: :roll: ali ja moram da kuckam... :roll: :oops: :roll:

A najvaznije je da ove moje profe ne mogu dupe da mrdnu iz J*E*B*E*N*O*G, ZAGADJENOG PANCHEVA!!!!! :evil: :evil: :evil:
Najdalje sto sam s skolom otisao od Panceva je BEOGRAD!!!!! :roll: :roll: i :F*U*C*K*I*N' roll"
Mislim ako hocu da idem u BG, mogu i na bicikl da sednem!!!!! :x :evil: :x :evil:
Neeee...Mi sa sve moramo da se borimo kao da smo u zatvoru ili vec gde!!!!! :roll: :roll: :roll: :x :x :x :evil: :evil: :evil:

Master_Chief:
*november rain*:
Master_Chief:
Shinoda:
Master_Chief:
Posto ce nas ici samo 12 mozda bude mesta i za tebe...pitacu u svakom slucaju...
ma super!!car si :wink: javi mi...
:p (8 (8 (8
mislim...ako ti dozvole da vodis djecicu... :roll: :roll:
:p :p :p

bleach:
Shinoda:
bleach:
a mene sada uhvatilo nesto da mi se ne ide, a idem sutra... :roll: ma mozda se do tada promeni sve... 8)
nikako da pocnem da se spremam... idem sada... 8) ;) 8)
Ajde pali bre i nemoj da ser.. :roll: :x
Bice ti super i nemoj tu da se 3pujes svasta!!! :roll:
Samo se ti nama lepo provedi!!!!!!!!! :wink:
ja violem da se tripujem... :lol: 8)
spremila sam se 8) 8) 8) spakovala tj, a sada treba da predjem na sredjivanje svega moguceg, pa i sebe... tako da... ~ ooodoh ja!... kad sve zavrsim, idem da pajkim, pa u 6h idem... ne znam gde... krece autobus i mi ~ IDEMO!... ne znam zasto bi vas sve ovo zanimalo :roll: :oops: :roll: ali ja moram da kuckam... :roll: :oops: :roll:
ma da....rekla sam ja tebi... :wink: :wink:
sad si vec tamo, vjerovatno... ((: jedva cekam da dodjes...salji pp obavezno... :P
kad smo kod pp-ova oops...idem da pisem...
(8 (8

Hvala... ali ne znam... ohladila sam se... skenjana sam... i tako... :(
Dobro... jeste da se to radi uvek na exkurziji, ali... ja se u tome ne vidim... o cemu se radi? Pa, moje odeljenje je skupilo nesto vise od 1000 dinara i za to planiraju da kupuju alkohol i cigarete... a kao sto je svima poznato, ja niti pijem, niti pusim... i zato sam toliko skenjana zato sto ce SVI piti, svi pusiti... dobro, sem moje drugarice i jos tri likuse koje nisu ni za sta.. i to mi je bas :arrow: :cry:

Onda... odoh da se spremim... nisam jos gotova :shock: ali navikla sam da sve radim u poslednji cas :roll: dolazim u nedelju navece, a sledece nedelje imam krsa, krsa za ucenje tako da ko zna kad cu svratiti... Sigurno cu se smoriti nevidjeno... Sad mi se ne ide... jer znam da ce biti gloopo... :roll: :( Meni ne trebaju nikakvi stimulansi za dobro raspolozenje i to mi je super, ali kad svima ostalima trebaju... onda nemas ni sta da trazis u njihovom drustvu... :roll:
Bas sam... :roll: ne mogu ni da nadjem pravu rec da opisem svo razocarenje... svih ovih dana planirali smo sve ZAJEDNO, a sad... :( Ma ne znam...

Da vas ne smaram vise... Pozdrav... :)

Electra:
Hvala... ali ne znam... ohladila sam se... skenjana sam... i tako... :(
Dobro... jeste da se to radi uvek na exkurziji, ali... ja se u tome ne vidim... o cemu se radi? Pa, moje odeljenje je skupilo nesto vise od 1000 dinara i za to planiraju da kupuju alkohol i cigarete... a kao sto je svima poznato, ja niti pijem, niti pusim... i zato sam toliko skenjana zato sto ce SVI piti, svi pusiti... dobro, sem moje drugarice i jos tri likuse koje nisu ni za sta.. i to mi je bas :arrow: :cry:

Onda... odoh da se spremim... nisam jos gotova :shock: ali navikla sam da sve radim u poslednji cas :roll: dolazim u nedelju navece, a sledece nedelje imam krsa, krsa za ucenje tako da ko zna kad cu svratiti... Sigurno cu se smoriti nevidjeno... Sad mi se ne ide... jer znam da ce biti gloopo... :roll: :( Meni ne trebaju nikakvi stimulansi za dobro raspolozenje i to mi je super, ali kad svima ostalima trebaju... onda nemas ni sta da trazis u njihovom drustvu... :roll:
Bas sam... :roll: ne mogu ni da nadjem pravu rec da opisem svo razocarenje... svih ovih dana planirali smo sve ZAJEDNO, a sad... :( Ma ne znam...

Da vas ne smaram vise... Pozdrav... :)
pa sta bre moze da se kupi za 1000 din??? pa to se popije dok trepnes... I to je jos za CELO odeljenje... :roll:

ja inace ne znam koji mi je hotel RoLL m kod mene se nista ne zna (8
cini mi se da je Elektra rekla da se tek u IV ide van ... RoLL ... vecina skola ide u III u Budimpestu i sl. a u IV Grcka, Italija i sl. u I god imamo pravo samo na izlet LoL u IIgod valjda tri nocenja RoLL e znam OoPs nisu na parlamentu pominjali drugu OoPs u IIIgod imamo prava na tri RADNA dana a u IV na pet radnih, tj ukupno 7dana ekskurzije (8 eto (8
inace ... ja idem samo sa jednom ortakinjom )); RoLL ove druge ne mogu ):
jesam li rekla da mi je opet pomeren datum odlaska !!!MAD!!!

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

oooooooooooooo Elektra SRECAN PUT!!!!!!!!!!!!!!!! videces ovo kad se vratis (8

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Electra:
britgirl:
Electra:
ja bih u Nis :oops: :oops: :oops: ustvari, i ne bih... ne znam... nisam nikome pricala o Nisliji iz Svajcarske? :roll: nije toliko ni bitno... 33 dana su prosla otkako mi se nije javio :cry: :cry: :cry: a ja onda necu da ga smaram :cry: Elem, kad sam predlozila Nis, odeljenje me pokopalo, u fazonu: 1.tamo nema sta da se vidi. Sta, bre, ima da se gleda, kad god imamo neki smor program na ekskurziji svi se bune i zale! 2. Nis je ruzan grad. Nemo' neko da me pogresno shvati, nisam to ja rekla. Dakle, ja nemam pojma kakav je to grad, ali volela bih da ga vidim, pa tek onda donesem sud. 3. jedan jedini i to los hotel. Oh my god, koga briga?!? Tako, otpade Nis...
1.Nis ima cele kulu :evil: :evil:
2.Nis je LEP grad :evil: :evil: :evil:
3.Nis ima CETIRI hotela(umm,da,svi su losi) :evil:

Hmm... :? pa, ovaj, da, izgleda da cu morati da se citiram, uprkos tome sto si ti to uradila, pa i taj moj post stoji ovde iznad:

ja ovo rekoh:
Nemo' neko da me pogresno shvati, nisam ja to rekla. Dakle, ja nemam pojma kakav je to grad, ali volela bih da ga vidim, pa tek onda donesem sud.
znam,znam...ali za svaki slucaj :D

Back