EKSKURZIJA!!!

Juce sam se vratila sa excurzije :wink: . Bila sam u Negotinu :cry: ,Kladovu :D :x ....bla,bla.Kao prvo negotinski hotel nije za krivi k....
Nisam cak ni jela jer je hrana bila budjava :? a spavala sam samo 2 sata jer su kreveti bili sugavi :shock: .Bilo kako bilo Negotin je lep grad,ali da ne smaram vise.Hocu da priznam da sam tamo i pusila i pila i radila dirty stvari(znate na sta mislim),ludela koliko sam mogla,iscrpela svu svoju snagu na pravljenje budalastina :oops: i vratila se kuci kao da nista nije ni bilo :roll: .Ispraznila sam baterije-valjda za to sluzi ekskurzija :?: :?: :?:

britgirl:
Electra:
ja bih u Nis :oops: :oops: :oops: ustvari, i ne bih... ne znam... nisam nikome pricala o Nisliji iz Svajcarske? :roll: nije toliko ni bitno... 33 dana su prosla otkako mi se nije javio :cry: :cry: :cry: a ja onda necu da ga smaram :cry: Elem, kad sam predlozila Nis, odeljenje me pokopalo, u fazonu: 1.tamo nema sta da se vidi. Sta, bre, ima da se gleda, kad god imamo neki smor program na ekskurziji svi se bune i zale! 2. Nis je ruzan grad. Nemo' neko da me pogresno shvati, nisam to ja rekla. Dakle, ja nemam pojma kakav je to grad, ali volela bih da ga vidim, pa tek onda donesem sud. 3. jedan jedini i to los hotel. Oh my god, koga briga?!? Tako, otpade Nis...
1.Nis ima cele kulu :evil: :evil:
2.Nis je LEP grad :evil: :evil: :evil:
3.Nis ima CETIRI hotela(umm,da,svi su losi) :evil:

Hmm... :? pa, ovaj, da, izgleda da cu morati da se citiram, uprkos tome sto si ti to uradila, pa i taj moj post stoji ovde iznad:

ja ovo rekoh:
Nemo' neko da me pogresno shvati, nisam ja to rekla. Dakle, ja nemam pojma kakav je to grad, ali volela bih da ga vidim, pa tek onda donesem sud.

Dakle... danas sam cula... idemo druge nedelje u oktobru, i to u Vrsac :shock: :lol: :lol: :lol: i valjda u Zrenjanin :shock: po jedna noc svagde... Dobro... ekskurzija je ekskurzija... samo da sve ispadne super, jako sam skepticna posle maturske ekskurzije od pre dve godine -> bila je grozna, grozna, grozna, valjda ce ova biti bar malo bolja...

bleach:
Sasha85:
bleach:
Sasha85:
Ova polovina koja ide u Budimpestu,jeste li u hotelu "Rege"?
Berlin... kazu da je kod nekog mosta (8

Nemam pojma gde je to... :?
Je l' znas da li je u centru ili malo dalje?
u Budimu, blago nama... na nekom brdu, 20min voznje do centra... :roll:
ma nije ni bitno 8)

Ijaoj... I mi smo imali 20 minuta do grada... Ali kakvih je to 20 minuta bilo...
Skoro smo upali u Dunav... Vozac je odneo retrovizor... Uvek smo zavrsavali na sred raskrsnice... I tako... :)

jao ljudi moji... jos malo...
idemo u sredu :D i ja bi sad trebalo da spavam da se pripremam za nespavanje tamo, ali... :roll:
jedva cekam!... :D ma ima da mi bude lepo, da... hoce, hoce... :D valjda... :roll:

bleach:
a mene sada uhvatilo nesto da mi se ne ide, a idem sutra... :roll: ma mozda se do tada promeni sve... 8)
nikako da pocnem da se spremam... idem sada... 8) ;) 8)
Ajde pali bre i nemoj da ser.. :roll: :x
Bice ti super i nemoj tu da se 3pujes svasta!!! :roll:
Samo se ti nama lepo provedi!!!!!!!!! :wink:

Back