Karadjordje
Iskusan
- Poruka
- 6.145
Sns u borbi protiv IT industrije u Srbiji , bravo bravo.....pobacajumo kompjutere u reku , ali nemoj sve u moravu , eto vam ibar, rokaj po ubru...
Jedan zabar = IT industrija u Srbiji.
Vucic likes this spin.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sns u borbi protiv IT industrije u Srbiji , bravo bravo.....pobacajumo kompjutere u reku , ali nemoj sve u moravu , eto vam ibar, rokaj po ubru...
Gde su te grupe da se odmah učlanim u partizane!Ona jes.
Ne glupiraj se.
I ne pali se ko hepo kockica na patku udbe
Tamo ti u temi kod groma stoje svi dokazi.
Grupa STAV mile pajić i grupa mladi borba su imali zajedničke akcije
Pokusaj udbe da po svaku cenu ubace svoje
Idi vidi temu
Nije samo na zabara udario , ukinuo je olaksicu za zaposljavanje izbeglica i novodoseljenih lica koja imaju preko 3000e platu....takko da direktno gadja u IT industriju , jer sad svi programeri koji su dosli iz rusije ili stranci tih firmi sad vise nisu pozeljni...Jedan zabar = IT industrija u Srbiji.
Vucic likes this spin.
Sad će ti dođu šipci, taman da budes KarađorđeJedan zabar = IT industrija u Srbiji.
Vucic likes this spin.

Sad će ti dođu šipci, taman da budes Karađorđe![]()
Ako si slep, ja ti ne mogu pomoći. Idi kod očnog.Sipci se samo tebi prividjaju. Drugi put ih spominjes u zadnjih pola sata![]()
Ako si slep, ja ti ne mogu pomoći. Idi kod očnog.
Њему су могли само попуш*ти. Дечко је држављанин ЕУ.Pročitaj članak ne očekuješ valjda da ti prepričavam? Hteli i njega da siluju?
ne pricaj kojestarijeGde su te grupe da se odmah učlanim u partizane!![]()
Naravno da sam pročitao:Otkud ti ideja? Niko nije ni pročitao članak nego svi khenjate napamet?![]()
Kad se milicija interesovala za poštenog čoveka?Naravno da sam pročitao:
Moram da kažem da je tamo vladala necivilizovana, divljačka atmosfera. Policajci su vikali na ljude, bila je tu devojka kojoj je, kako mi je rekao moj prijatelj, bilo prećeno da će biti silovana pred svima. To me je jako pogodilo, jer su takve stvari zaista nedopustive i nezamislive. Da je neko to uradio mojoj sestri, ne znam šta bih učinio. Onda bi sva pravila prestala da važe“, priča Laterza i dodaje da je jedan policajac vikao na njega i govorio mu da drži glavu dole.
Da pričaš protiv vlasti, bez obzira koliko si možda u pravu, povlači posledice, čak i da smo u EU, a nismo.
Poslednjih 13 godina.Kad se milicija interesovala za poštenog čoveka?
To ove današnje bundžije tek treba da nauče. I važi u celom svetu.Kad se milicija interesovala za poštenog čoveka?
Posle su mu se izvinuli u policijskoj stanici odeljenje za strance. Valjda su svesni sa kakvim seljacima od pandura je gospodin imao posla.Naravno da sam pročitao:
Moram da kažem da je tamo vladala necivilizovana, divljačka atmosfera. Policajci su vikali na ljude, bila je tu devojka kojoj je, kako mi je rekao moj prijatelj, bilo prećeno da će biti silovana pred svima. To me je jako pogodilo, jer su takve stvari zaista nedopustive i nezamislive. Da je neko to uradio mojoj sestri, ne znam šta bih učinio. Onda bi sva pravila prestala da važe“, priča Laterza i dodaje da je jedan policajac vikao na njega i govorio mu da drži glavu dole.
Da pričaš protiv vlasti, bez obzira koliko si možda u pravu, povlači posledice, čak i da smo u EU, a nismo.
SNS ELITA NOBLES KREME!Баба која хоће само да учи, пољопривредник који би да вози трактор-сметају му блокаде, просветна радница која би у школу...

I Srbiji oduvek, jer najveći ološ se uvukao tu.Kad se milicija interesovala za poštenog čoveka?
Otpevao je sve.
Zavisi šta i da li imaju nešto. Ako imaju advokat može...ništa a već će se naći nsčin da potpiše. To nije sitan kriminal, potukli se seljani na pijaci. I ova "studentkinja" krenula kurčevito pa joj se obilo. O glavu.Ta pesma je bila vrlo monotona: samo "ne potpisujem ništa što ne mogu da pročitam" i "hoću advokata".
I nakon nekoliko sati jalovih pokušaja da ga prevare ubedjivanjem da mu je mnogo bolje da "samo plati kaznu" nego da ga izvode pred krivičnog sudiju, besmislenih laži da imaju snimke (iako čovek nije ni bio na protestu)... sudija iz prekršajnog je mogla samo da odbaci sve i pusti ga. Da je prihvatio da "samo plati kaznu" i potpiše, sad bi mahali i njegovim "priznanjem", bio bi deportovan, izgubio posao...
Ovako, pošto nije poklekao, mogu samo da mu pljunu pod prozor. Juče mi je rekao da njegov advokat sprema privatnu tužbu protiv Dačića zbog klevete.
Tako to bude kad bagra naleti na nekoga sa kičmom.
Zavisi šta i da li imaju nešto. Ako imaju advokat može...ništa a već će se naći nsčin da potpiše. To nije sitan kriminal, potukli se seljani na pijaci. I ova "studentkinja" krenula kurčevito pa joj se obilo. O glavu.
Dobro.Vidiš, to je problem sa vama botovima - ne razumete da neke od ljudi koje blatite neki od nas poznaju i lično. Postavljate se kao da imate neke insajderske informacije, a samo palamudite.
Vidiš, to je problem sa vama botovima - ne razumete da neke od ljudi koje blatite neki od nas poznaju i lično. Postavljate se kao da imate neke insajderske informacije, a samo palamudite.

Dobro.