I
iluzionista
Gost
Dakle... Sad ćemo se pozabaviti preferiranim nivoom (ne)perverznosti partnera.
E dobro, onda za perverzne....cek samo da ne promasim rupicuiluzionista:E... To ni meni nije baš potpuno jasno ponekad...Ma extremna perverzost je ono što se graniči sa ili jeste bolest... Definicija po iluzionisti. 8)
Gazdarica:Posto sam glasala, hocu li sada da dobijem mooda?![]()
Gazdarica:Pa, rekao si da treba imati mooda za odgovor... :shock:
Gazdarica:Pa, imacu ih i ja, ako ih prethodno dobijem... 8)
GalebDzonatan:Mislim da ti je anketa bezveze. Ne vidim sta time hoces da postignes, al' ajde![]()
Gazdarica:@Joko, ne moram ni da gledam, znam za sta si glasala...
...![]()
iluzionista:Mislim da su pitanja ok formirana... Samo oni koje nemaju mooda bi mogli imati problema sa odgovaranjem na anketu... Ipak svako može da vidi kako si odgovori/la... Ne tvrdim da je to tvoj slučaj... Ali ok...
Mada, verujem da ima ljudi koji se kriju iza tradcionalizma. Ali to, niti je tema ove ankete, niti će bilo ko od takvih ikada priznati.
Gazdarica:@Joko, ne moram ni da gledam, znam za sta si glasala...![]()
Gazdarica:@Ilo, njezna sam ja sa moodima... Znam kako je to osjetljiva materija...![]()
peach:nije KLAINE vec KLEINE :wink:
dobra tema,dobi's zvezdicu,iluzijo!![]()
iluzionista:Mislim da su pitanja ok formirana... Samo oni koje nemaju mooda bi mogli imati problema sa odgovaranjem na anketu... Ipak svako može da vidi kako si odgovori/la... Ne tvrdim da je to tvoj slučaj... Ali ok...
Mada, verujem da ima ljudi koji se kriju iza tradcionalizma. Ali to, niti je tema ove ankete, niti će bilo ko od takvih ikada priznati.
Nema nista lose, za onog kome se to dopada... Mene licno takvo nesto privlaci...I to, nema ama bas nikakve veze sa vinom...GalebDzonatan:E, a sta ima lose u negovanju tradicionalnih vrednosti?
Koliko znam dobro vino je ono iza koga stoji tradicija![]()