Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
honda_pilot_scooped.jpg

2009_honda_pilot_preview3.jpg

Honda Pilot liči na neki SUV, ali 4wd se dobija samo uz doplatu, tako da je više šminkeraj namenjen dokonim Amerima kojima je pre svega i namenjena. Ipak, tu je sasvim pristojan 3.5L V6 motor koji razvija 250 ks i 343 Nm obrtnog momenta. Jedini menjač je pet brzina automatski.

Hyundai-Genesis-1.jpg

Ako vam se čini da neko želi da kopira S klasu niste mnogo pogrešili. Hyundai Genesis je prvi automobil ovog proizvođača sa zadnjom vučom i V8 motorom. Motor od 4,6l ima 380ks što mu je dovoljno da do ''stotke'' stigne za malo manje od 6s i sve to s automatikom, jer manuelni nije u ponudi. I iznutra to zaista moćno izgleda:

hyundai-genesis-interior-1.jpg

Evo vratio sam se sa mora posle 45 dana i doneo odluku. Prodajem Nivu i kupujem Imprezu. Odluka je doneta zbog reduktora. Jedino sto jos ngde nisam naisao na komentar kako se sa reduktorom ponasa, odnosno moze li da izvuce prikolicu sa camcem (500kg) iz vode.

Ako neko ima iskustva neka ih slobodno podeli sa nama :cool:

Evo vratio sam se sa mora posle 45 dana i doneo odluku. Prodajem Nivu i kupujem Imprezu. Odluka je doneta zbog reduktora. Jedino sto jos ngde nisam naisao na komentar kako se sa reduktorom ponasa, odnosno moze li da izvuce prikolicu sa camcem (500kg) iz vode.

Ako neko ima iskustva neka ih slobodno podeli sa nama :cool:
Možda ona 2.0 sa 150ks. Zovi kod dilera i pitaj da ti izvuku takav podatak.
Mada i Forestera imaš za te pare sigurno, mislim da je malo bolji odnos u menjaču za te stvari.

Back