Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Haha video sam ga jednom, ide u teretanu u bloku 29 :D

Nije ni ova Prelude loša.....
Honda_Prelude.jpg

Je li matori,šta misliš koliko keša najviše da mu dam,s obzirom da je stvarno super stanje!

To što Honda Prelude ne može da se proda mesecima, samo je dokaz koliko naš narod pojma ali pojma - dve blage veze nema o automobilima... Znaju za golfa dvojku, suzu, juga, eventualno 124q... i tu se poznavanje raje i većine mehaničara završava...
Nisam posedovao Hondine automobile, ali o Toyoti i Hondi imam veoma visoko mišljenje...kvalitetni automobili... Naš narod se po defoltu plaši svakog automobila i prezire svaki čije ime nikada nije čuo...

To što Honda Prelude ne može da se proda mesecima, samo je dokaz koliko naš narod pojma ali pojma - dve blage veze nema o automobilima... Znaju za golfa dvojku, suzu, juga, eventualno 124q... i tu se poznavanje raje i većine mehaničara završava...
Nisam posedovao Hondine automobile, ali o Toyoti i Hondi imam veoma visoko mišljenje...kvalitetni automobili... Naš narod se po defoltu plaši svakog automobila i prezire svaki čije ime nikada nije čuo...

meni je jedan nas mehanicar koji zivi/radi u americi svojevremeno rekao pre par god, "kada bi svi vozili honde mi mehanicari bi smo ga ugasili" :D

Hmmm.... ova druga slika uopshte nije Land Cruiser nego Sequoia (slichnu njushku ima i Ram) i jedino na shta 100% lichi je pick up Tundra, to je onaj pick up shto nabija komplekse americhkim pick up-ovima i koji je prograshen za najbolji pick up u US.

http://www.pickuptrucks.com/html/news/toyota/tundra/mttoty/page1.html

Sequoia je duplo veca od Land Cruisera... mada Land Cruiser je Land Cruiser zato i koshta duplo vishe bez obzira na velichinu...

Poslednja izmena:

Back