Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postoji verzija od 2.5 DCi i 4.0ltr

"zanimljivo" izgleda...:lol:

nissan-pathfinder.jpg

Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...al zato Kinezi ne mogu :D

Kineski SUV Shuanghuan CEO, neće se smjeti prodavati u Njemačkoj, presudio je Zemaljski sud u Münchenu. Tako je konačno napravljen prvi ozbiljniji korak protiv kineske marke, koja je bezobrazno kopirala dizajn BMW-a X5. Tom je modelu prošlog rujna već bila zabranjena promocija na autosalonu IAA’07 u Frankfurtu.

Autoportal.hr

Pozdrav narode!Opasno sam se napržio da kupim ovaj auto!Niko ga drugi neće ni kupiti,
ali meni se opasno sviđa!Baš je šmekerski!:cool:
U pitanju je dakle Prelude,1998 godište,2157 cm3,185 KS,Sekvencijalni DSG menjač,
totalni fool od opreme sem DVD-ija,crveno počinje na 7500,i u do jaja stanju,sve je redovno servisirano u ovlašćenom servisu!Cena je 7000 jura,ali verovatno će da ode za 6500 jura.
Voleo bih da mi se jave svi forumaši da kažu svoje mišljenje i da mi kažu kakva je situacija sa delovima,mada tu pre 300000 km se ništa i ne menja sem potrošnog materijala.
A takođe bih vrlo voleo da mi se jave fanovi Honde i posebno poznavaoci Prelude modela
Pozz...:bye:

Poslednja izmena:
Pozdrav narode!Opasno sam se napržio da kupim ovaj auto!Niko ga drugi neće ni kupiti,
ali meni se opasno sviđa!Baš je šmekerski!:cool:
U pitanju je dakle Prelude,1998 godište,2157 cm3,185 KS,Sekvencijalni DSG menjač,
totalni fool od opreme sem DVD-ija,crveno počinje na 7500,i u do jaja stanju,sve je redovno servisirano u ovlašćenom servisu!Cena je 7000 jura,ali verovatno će da ode za 6500 jura.
Voleo bih da mi se jave svi forumaši da kažu svoje mišljenje i da mi kažu kakva je situacija sa delovima,mada tu pre 300000 km se ništa i ne menja sem potrošnog materijala.
A takođe bih vrlo voleo da mi se jave fanovi Honde i posebno poznavaoci Prelude modela
Pozz...:bye:
ja mogu da ti kazem jedino da je moj drug jedva prodao njegovu prelude za 5000evra(pre 2godine), isto tu negde 96-7-8, ne znam ni ja tachno. dupli auspusi sa strane (levo i desno, malo ispred zadnje gume) sportski lonac, spushtena, alu felnice....al je vozao po gradu jedno 7meseci sa nalepjenim papiricem na prodaju.....pozdrav.

ja mogu da ti kazem jedino da je moj drug jedva prodao njegovu prelude za 5000evra(pre 2godine), isto tu negde 96-7-8, ne znam ni ja tachno. dupli auspusi sa strane (levo i desno, malo ispred zadnje gume) sportski lonac, spushtena, alu felnice....al je vozao po gradu jedno 7meseci sa nalepjenim papiricem na prodaju.....pozdrav.

Da,kapiram da je to ženidba,verovatno.Ali da je perverzija i totalni picolovac,to je tačno!
J.e bi ga 7,5 s do 100km/h!
I da je stvarno prelep i atraktivan auto,jeste.
Generalno,da mu dam eventualno 5,5 soma,možda 6 soma jura?Ne znam......
Pozz...

Back