Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
orange-2008-toyota-supra-drawing.jpg

buduca supra

koreanci grabe napred ali i sa cenama.lepo izgledaju na fotografijama ali kad se priblizis vidi se losija zavrsna obrada.nekako deluju jeftino a nisu.inace se dobro prodaju i ljudi su zadovoljni njima.i malo su jeftiniji za odrzavanje od npr tojote ili nekih nemaca.jedino ih amerikanci siju po niskoj ceni delova i relativno lakom odrzavanju kako sam cuo od ljudi koji ih voze.

Ali samo u Americi. Korveta u USA košta 60-80000 dolara, a u Srbiji 10000 eura. Duplo. Tamo je specifična situacija i nije za poređenje.
ma i ovde na islandu su jeftiniji
za odrzavanje .kolega sa kojim radim.nas covek vozi samo amere i sad ima buick randevu .npr na tojoti sredjivanje kocnica vise od duplo skuplje .inace tojota ima razvijenu servis mrezu ovde ko kod nas vw.sad je uzimao garnituru svecica iz usa sa neka cetiri kraka i izasle ga isto ko obicne ovde.doduse direktno je narucio pa je cekao nedelju dana.

koreanci grabe napred ali i sa cenama.lepo izgledaju na fotografijama ali kad se priblizis vidi se losija zavrsna obrada.nekako deluju jeftino a nisu.inace se dobro prodaju i ljudi su zadovoljni njima.i malo su jeftiniji za odrzavanje od npr tojote ili nekih nemaca.jedino ih amerikanci siju po niskoj ceni delova i relativno lakom odrzavanju kako sam cuo od ljudi koji ih voze.
Moj brat koji živi tamo ima drugačije iskustvo: prvo je vozio ''Ševca'', nisu delovi bili skupi,ali ga majstori ubiše s cenama. Tamo je radni sat skup. Posle uzeo Mazdu i troškovi daleko manji. Delovi su mu bili skuplji, ali zbog mnogo ređih kvarova ukupni izdaci višestruko manji.

Back