Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam na YFC-u , taj forum je sve gori i gori, sve dolaze neki likovi koji se loze na 122200000kg plastike i pricaju nesto o tuningu a skroz su jadni.....ja sam na drugom forumu.... ;-)
P.S.
Ucestvujem na krsti jos 5 poruka i penzionisem se.....jeste da nemam bas puno poruka ali ne mogu vise.....
Hoces reci da je ovo propaganda, da to rade samo da sramote Japance? Pa da su tolike patriote nebi sigurno koristili Toyotu u NASCAR.
Tundra nema sanse da povuce ovaj teret.
Znas sta je zanimljivo:
Toyota Tundra, 5.7L V8 sa 381 hp i 401 lb ft (543 Nm) obrtnog momenta. Maksimalna vuca: 11,000 pounds (4,950 kilograma).
Ford F-150, 5.4L V8 sa 300 hp i 365 lb ft (495 Nm) obrtnog momenta. Maksimalna vuca: 10,800 pounds (4,910 kg).
Plus Ford ima F-450 koji je u stanju da povuce cak 24,500 pounds (preko 11 tona).
E to je sramota. Da Toyota reklamira svoje pickupe da su najbolji, a na kraju moraju da koriste Chevroleta za obavljanje posla.![]()
![]()
I trebao bi da znas da je Civic jedan od najsigurnijih malih auta. Ustvari, to je kompakt prvi auto koji je dobio 5 zvezdica na testu u sudaru. Ali to je samo Civic. Trebao bi da vidis kako je prosla Toyota Camry kad je moja keva bila u sudaru.
civic se prodaje i u evropi i verovatno je prosao i evropski test pa nadji negde kakav je
mali automobili mogu biti i sigurniji od velikih... netreba auto da bude kao tenk da bi bio siguran...
inace mi je stari STi neverovatno lepsi od ovog novog